سلام دوست من
ممكنه خواهش كنم در مورد نحوه ي نصب اين فايل هم توضيح مختصري بديد
ممنونم
سلام دوست من
ممكنه خواهش كنم در مورد نحوه ي نصب اين فايل هم توضيح مختصري بديد
ممنونم
سلام
شما بعد از دریافت فایل و خارج کردن اون از حالت فشرده ، در Device Manager روی مودم راست کلیک کن و
Update Driver رو بزن و بهش مسیر درایور رو بده و صبر کن تا برات نصبش کنه
دستتون واقعا درد نكنه
كارتون خيلي درسته
اين به مدم من خورد
سلام
شما نوشته ی زیر رو بخون و نوشته ات رو با اطلاعات جدید ویرایش کن :
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1286049&postcount=1
من درایور مودم motorola sm56 رو میخام ممنون میشم اگه کمکم کنید...مرسی
سلام
شما اولین نوشته ی این تاپیک رو خوندی ؟
اگر برای ویندوز ویستا می خوای ، به نظرم این جواب می ده : tinyurl.com/34w7pu
سلام
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=140736&page=20
با سلام
کسی از اساتید نیست به داد من برسه؟
من vaio fz190 دارم که ویستا روش نصب بود ولی الان روش xp ریختم ولی کلید fn لپتاپم کار نمیکنه.
مثلا نمیتونم نور صفحه را کم یا زیاد کنم
لطفا کمکم کنید
با تشکر
آقا ما دنبال این درایور Corecess 3112UG گشتیم تو این تاپیک ولی به جملات جالبی بر خوردیم! یعنی چی ویستا ساپورت نمی کنه؟!
من این مودم رو که اتفاقا شرکت آسیاتک به کاربرهاش پیشنهاد می کنه رو حتی تو لینوکس (اوبونتو) هم نصب کردم! فقط یکم حوصله می خواد!
قابل توجه دوستانی که می خوان این مودم رو نصب کنن: (اونایی هم که رو هوا جواب الکی به ملت می دن گوش کنن!)
توی سی دی این مودم یه پوشه هست به اسم Drivers و توی اون پوشه یه پوشه ای هست به اسم Lan Driver ،این رو کپی کنید تو هارد دیسک (من کپی کردم تو دسکتاپ) توش یه فایل هست به اسم
این فایل رو تغییر نام بدین به این نام glausb.infکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-خب، حالا مودم رو به USB وصل کنید و وایسین تا مراحل نصب بیاد.
2-در صفحه Found New Hardware کلید Locate and install driver software (recommended) رو بزنید.
3-صبر کنید تا صفحه ی Found New Hardware - USB-ADSL Modem نمایان بشه، توی اون صفحه کلید I don't have the disk. Show me other options. رو بزنید.
4-در صفحه ی بعد (با همون اسم) کلید Browse my computer for for driver software (advanced) رو بزنید.
5-در صفحه ی بعد (با همون اسم) کلید Browse... رو بزنید و اون پوشه رو که قبلا کپی کرده بودین تو هارد انتخاب کنید. چک باکس Include subfolders رو همون چک خورده باقی بذارین و در آخر Next رو بزنید.
6-صبر کنید تا مودم نصب بشه. Close رو در آخر بزنید.
پی نوشت: اگه سوالی بود در خدمتم.
پی نوشت: جواب ندادن بهتر از جواب غلط دادنه!
آقا اعصاب من خورد شد اونقد گشتم! یکی لطف کنه درایور کارت گرافیک Ati Rage 128 Pro Ultra رو برای ویستای ی 32 بیتی و اگر هم بود لینوکس های 32 بیتی به من بده...
روی خود کارت گرافیک هم نوشته:
فرکانس تصویرم 60 هرتزه، کور شدم به خدا... کمک کنید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)