تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 307 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

توی گنوم چطوری میشه منوی places رو ویرایش کرد؟
    سوال بعدی هم اینکه چطوری میشه از یه فولدر shortcut ساخت؟
    ممنون
    منظورتون از ویرایش چه کارهایی هست؟
    ==
    در مورد شرتکات هم یک ترمینال باز کنید به مسیری که می خواهید شرتکات درش ساخته بشه بروید و بعد دستور زیر را بزنید:
    ln -s folder-address name-of-link

مثلا من می خواهم روی دسکتاپ یک شرتکات به مسیری بسازم:
    ابتدا در ترمینال به دسکتاپ می روم:

cd Desktop

بعد هم دستور زیر را می زنم:

ln -s '/home/joomla/language' lang

که lang میشود نام شرتکات من، و اون آدرس جایی که شرتکات می رود.
    و عکسی اینگونه دارد:

متوجه نمیشم ...!!!
    یعنی می تونیم این دیسک زنده رو روی هارد نصب کنیم ؟ اون وقت کل لینوکس میشه یک سی دی ؟
    اخه اون اپن سوزه یه دی وی دی بود !

----
    خب پس اگه این طوری مشکلی نیست ! اون وقت به نظر شما نسخه ی 2.0 تست 1 رو بگیرم ! یا نسخه ی 1.5 رو ؟؟؟ پارسیکس رو می گم !
    خوب بستگی به بسته هایی داره که نصب می کنه، اوبونتو مثلا سی دیش فقط بسته های ضروری را نصب می کنه در حدی که حتی فایلهای موسیقی رو هم پشتیبانی نمی کنه!
    ولی دی وی دیش بسته های فراوانی رو نصب می کنه به طوری که بعد از نصب از دانلود و ... بی نیاز هستید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منظورتون از ویرایش چه کارهایی هست؟
    ==
    بابت shortcut ممنون
    منظورم از ویرایش اینه که می خوام یه فولدر که تو پوشه خانگی خودم هست رو بهش اضافه کنم تا دم دستم باشه و ۲ تا هم کم کنم چون خیلی باهاشون کار ندارم.اگه میشه این شرت کاته رو هم به اونجا اضافه کرد روشش رو بگید.

یه سوال دیگه : این پوشه example رو تو پوشه خونگی چطوری میشه پاکش کرد.
    خیلی ممنون
    Last edited by ali zi zeperto; 08-01-2009 at 21:31.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اول این رو بگم با این اوضاع ترجیح میدم که اوبنتوی دی وی دی کامل رو بگیرم !!! البته یه پارسیکس هم می گیریم ! بد نیست !
    --------------
    فقط چند تا سوال در مورد پارتیشن بندی هارد ...
    اول این که اصلا توضیحاتی در این مورد توی انجمن هست ؟ توی خود سی دیش چه طور ؟
    (چون من توی یکی از همین صفحهات خوندم که باید براش پارتیشن و درایو های زیادی ایجاد کنم ....)
    و بعدش هم این که اگه با پارتیشن مجیک پارتیشن بندی بکنم مشکلی پیش می آد ؟

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دو پست رو ببین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از داخل فهرست : دی

5. این کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اوه !!! پس من الان چی کار کنم ؟؟؟ من یه هارد 750 گیگی دارم که حدود 300 گیگش پره ! می خواستم اگه بشه با پارتیشن مجیک حدود 100 گیگش رو جدا کنم ! ببینم خودش میتونه بدون این که به فایل هام آسیبی برسونه هارد پارتیشن بندی شده رو دوباره پارتیشن بندی کنه ؟
    اخه اگه هم بخوام بک آپ بگیرم ! 300 گیگ بک آپ رو روی چند تا دی وی دی کپی کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

بابت shortcut ممنون
    منظورم از ویرایش اینه که می خوام یه فولدر که تو پوشه خانگی خودم هست رو بهش اضافه کنم تا دم دستم باشه و ۲ تا هم کم کنم چون خیلی باهاشون کار ندارم.اگه میشه این شرت کاته رو هم به اونجا اضافه کرد روشش رو بگید.

یه سوال دیگه : این پوشه example رو تو پوشه خونگی چطوری میشه پاکش کرد.
    خیلی ممنون
    برای اون کار راحترین کار باز کردن یک صفحه ی nautilus هست و بعد به اون پارتیشنی که فولدر شما درش هست برید و سپس اون فولدر را درگ کنید به لیست سمت چپ پایین صفحه که نماینده ی Places هست.
    برای مفهوم کردنش یک عکس در ضمیمه گذاشتم ببینید.
    --
    پوشه ی example رو با دستور chmod اجازه ی دسترسی بهش بدید :
    chmod 777 -R /usr/share/example-content
    وسپس مانند فایل و پوشه های دیگه پاکش کنید. توجه کنید بعد از پاک کردن فولدر اصلی به فولدر home برید تا اون شرتکات رو هم پاک کنید.

اوه !!! پس من الان چی کار کنم ؟؟؟ من یه هارد 750 گیگی دارم که حدود 300 گیگش پره ! می خواستم اگه بشه با پارتیشن مجیک حدود 100 گیگش رو جدا کنم ! ببینم خودش میتونه بدون این که به فایل هام آسیبی برسونه هارد پارتیشن بندی شده رو دوباره پارتیشن بندی کنه ؟
    اخه اگه هم بخوام بک آپ بگیرم ! 300 گیگ بک آپ رو روی چند تا دی وی دی کپی کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    فکر کنم با اون پارتیشن مجیک بتونید resize کنید بدون از بین رفتن اطلاعات. باز برای اطمینان در انجمن نرم افزارهای ویندوز پیگیری کنید.

8. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله می دونم با پارتیشن مجیک میشه ... ولی همین طور که می دونید این یک برنامه ی ویندوز هست و به این پست یک نگاه بندازید !

http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2162595&postcount=735

پروفشنال P A R M I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    اگرمن با ویژال بوکس ویندوز درلینوکس نصب کنم چند درصد احتمال ویروسی شدنش هست؟؟؟
    اخه فقط کارهام درویندوزه ونباید به هیچ وجه ویروس بگیره
    اگربخوام تو لینوکس ویندوز بنصبم وبعد انتی ویروس که سرعتم صفر میشه...
    ممنون
    Last edited by P A R M I S; 09-01-2009 at 18:36.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه سوال دیگه چطوری میشه درایو ویندوز رو کاری کرد که هر بار لینوکس بالا میاد خودش بشناسه.
    در ضمن اون روش درگ کردن که فرمودید برای این شرت کاته کار نمی کنه.برای اون بایدچیکار کنم.
    راستش من می خوام که یه شرت کات برای my documents ویندوز توی لینوکس داشته باشم که بی درد سر برم سراغش.برای همین می خوام که درایو ویندوز رو سیستم خودش بشناسه (مونت کنه) و این شرت کاته هم توی منو دم دست باشه.شما خودت نسخه مناسب رو تجویز کن.خیلی ممنون
    Last edited by ali zi zeperto; 09-01-2009 at 19:01.

داره خودمونی میشه H_E_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بله می دونم با پارتیشن مجیک میشه ... ولی همین طور که می دونید این یک برنامه ی ویندوز هست و به این پست یک نگاه بندازید !

http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2162595&postcount=735
    بله تو لینکی که دادید درست نوشته و پارتیشن مجبک(منظورم بوتیبلش هست) هیچ کدوم از درایو ها رو نمی تونه ریسایز یا هر تغییر دیگه ای توش اعمال کنه (وقتی پارتیشن لینوکسی داری رو هارد) واسه همین من از GParted استفاده کردم تا الانم که نه پارتیشن مجیک نه جی پارتد به اطلاعاتم آسیب نزدند اما این رو تضمین نمیکنم

خدمت P A R M I S عزیز هم عرض کنم تا جایی که من می دونم همون درصد احتمال داره که خود ویدوز احتمال ویروسی شدنش هست

خد.ت ali zi zeperto هم عرض کنم برا ی سوار شدن خودکار درایو هات باید fstab رو ویرایش کنی که فکر کنم زیاد واسش بحث شده و باید سرچ کنی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •