تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 181 اولاول ... 4888949596979899100101102108148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز سیم همراه اولم یه پیام اومد که که به زودی غیرفعال میشه و سیم ایرانسل جدیدتون رو بزارین. الان همراه اول از کار افتاده، ایرانسل هم هنوز فعال نشده.
    رفتم نمایندگی ایرانسل تو سیستمشون نوشته بود ترابرد در حال بررسی
    میشه بگین چقدر طول میکشه سیم کارتم فعال شه؟

با تشکر
    بعد 10 یا 20 دقیقه باید فعال میشد چون دیگه سیم قبلی سوخته سیم جدید هم گرفتین و ترابرد هم مشکل نداشته . میتونید به عنوان عدم فعال سازی سیم کارت جایگزین شکایت کنید . مخصوصا که پیگیری هم کردین و مشکل کیت نامبر سیم کارت جایگزین هم نداشتین و سیم کارت جایگزین درست و صحیح سالم به دستتون رسیده و رو سیستم ایرانسل این کیت نامبر ثبت شده .

2. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

تشکر از شما
    من فکر میکردم از زمان ثبت نام سه تا پنج روز طول میکشه!

آیا هنوز ممکنه ترابرد من به هر دلیلی توسط همراه اول یا مرکز ترابرد لغو بشه؟

آدرس سیم کارت همراه اول من با آدرسی که در زمان درخواست ترابرد در سایت رایتل وارد کردم تفاوت داره

این موضوع مشکل ساز نمیشه؟
    خیر از زمان دریافت سیم کارت جایگزین و ثبت دریافت از طریق پیامک یا سایت رایتل حساب میشه . بله ممکنه ترابرد رد بشه هر چی بشه از طریق پیامک بهتون اطلاع رسانی میشه و علت رو هم ذکر میکنن . فقط سیم کارت قبلی رو اصلا خاموش نکنید و منتظر پیامک ها باشید . انشاالله قبول میشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

به گزارش سیتنا، حسین فلاج جوشقانی گفت: براساس بررسی سامانه پاسخگوئی به شکایات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (۱۹۵)، بالاترین شکایت دریافتی از سوی مردم، مربوط به طولانی‌بودن پیام پخش شده در تماس با مشترکانی است که شماره خود را به اپراتور دیگری ترابرد کرده‌اند.

وی افزود: بر همین اساس رگولاتوری، اپراتورهای تلفن همراه را ملزم کرد تا پیام مربوط به ترابرد شماره را کوتاهتر کنند به طوری که در حال حاضر اطلاع‌رسانی ترابرد شماره مشترکان از طریق پخش بوق و پیام "تماس شما بین اپراتوری است" در مدت ۳ ثانیه انجام می‌شود.

فلاح جوشقانی اظهار کرد: براساس تصمیم کمیته راهبری ترابرد، پس از اطلاع‌رسانی کامل به تمامی مشترکان، درصورت تایید رگولاتوری، در آینده نزدیک پیام صوتی ترابرد نیز حذف شده و برای اطلاع از ترابرد شماره مشترکان، فقط صدای بوق که کمتر از یک ثانیه است، پخش می‌شود.

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

5. 3 کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام

امروز سیم کارتم خدا رو شکر فعال شد. جالبه دقیقا امروز یه موقعیتی واسم پیش اومد و منتظر یک تماس فوری بودم بعد هر چی صبر کردم خبری نشد. پیگیری کردم دیدم طرف تا این پیام برون شبکه رو شنیده قطع کرده. نمیدونم حالا فکر کرده برون شبکه منظور خارجه یا فکر کرده خط مشکل داره.و اون مکثی که بعد از پخش پیام میشه خیلی مشکل سازه در ضمن باید این پیام به نظرم به عنوان آهنگ پیشواز پخش بشه نه قبل از زنگ خوردن تا حداقل بدونیم یکی زنگ زده و قطع کرده. خلاصه کار امروزم یکساعت به خاطر این پیام عقب افتاد ولی بازم صبر میکنم تا شر این پیام کم شه. چون جایی که هیچ وقت با همراه اول نت نداشتم الان 4جی هستش و البته همراه اول اونجا خطش پر بود ولی ایرانشل نمیدونم چرا کلا یک خطش پره.

خلاصه به نظرم هر کسی میخواد ترابرد کنه 2 الی 3 ماه دیگه هم صبر کنه مشکلات این طرح رفع بشه و بعد اقدام کنه

موفق باشین و ممنون بابت پاسخگویی دوستان در این تاپیک

7. 6 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز سیم همراه اولم یه پیام اومد که که به زودی غیرفعال میشه و سیم ایرانسل جدیدتون رو بزارین. الان همراه اول از کار افتاده، ایرانسل هم هنوز فعال نشده.
    رفتم نمایندگی ایرانسل تو سیستمشون نوشته بود ترابرد در حال بررسی
    میشه بگین چقدر طول میکشه سیم کارتم فعال شه؟

با تشکر
    براي من هم همين اتفاق افتاده.
    از همراه اول ترابرد كردم به رايتل. ديروز سيم كارت رايتل اومد و پيامك تاييد ترابرد رو فرستادم. امروز صبح همراه اول پيامك داد و سيم كارت رو قطع كرد. رايتل هم هنوز وصل نكرده

رايتل ميگه مركز ترابرد بايد به ما اعلام كنه تا سيم كارت شما رو فعال كنيم.

همراه اول زودتر از موعد سيمكات شما رو قطع كرده!

فكر مي كنم اين هم يكي از برنامه هاي همراه اول در راه سنگ اندازي باشه!

9. 2 کاربر از mohsen3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

براي من هم همين اتفاق افتاده.
    از همراه اول ترابرد كردم به رايتل. ديروز سيم كارت رايتل اومد و پيامك تاييد ترابرد رو فرستادم. امروز صبح همراه اول پيامك داد و سيم كارت رو قطع كرد. رايتل هم هنوز وصل نكرده

رايتل ميگه مركز ترابرد بايد به ما اعلام كنه تا سيم كارت شما رو فعال كنيم.

همراه اول زودتر از موعد سيمكات شما رو قطع كرده!

فكر مي كنم اين هم يكي از برنامه هاي همراه اول در راه سنگ اندازي باشه!
    یا چند روز منتظر بمونید و یا به علت قطع زودتر از موعد و فعال نشدن سیم کارت جایگزین شکایت کنید به 195 .

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

کلا خاک بر سر همراه اول ، از چهارشنبه پیش سیم کارت قبلی من قطع شده و سیم کارت جدید فعال نمیشه . هر چی هم تماس می گیرم میگه داریم پیگیری می کنیم.

12. 3 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کلا خاک بر سر همراه اول ، از چهارشنبه پیش سیم کارت قبلی من قطع شده و سیم کارت جدید فعال نمیشه . هر چی هم تماس می گیرم میگه داریم پیگیری می کنیم.
    اصلا پشتیبانی و رسیدگی درستی نداره این همراه اول . یک بار زنگ میزنی و اعلام مشکل میکنی و سیر تا پیاز موضوع رو میگی و کد پیگیری هم دریافت میکنی تازه بعد یک هفته زنگ میزنن میگن مشکل شما چی بوده طوری هم میگن مثل اینکه از چیزی خبر ندارن ! بعد باز میرن و بعد یک هفته دیگه میان و این بار نوبت کارشناسان بی ادب و بی فرهنگ همراه اول هستش که به جای حل مشکل صورت مسئله رو عوض میکنن و یا ارجاء های نامربوط و الکی میدن . وقتی هم رفتی 195 شکایت کردی مثل سگ فرداش زود پشیمون میشن و زنگ میزنن و دست بردار هم نیستن تا جواب بدی . باز از اول موضوع شروع میشه مشکل شما چیه ؟ در آخر هم اگر شانس داشتید و به کارشناس با وجدانی برخورد کردید مشکل بررسی و حل میشه مگر نه باز همون جواب های الکی و ارجاء های نامربوط و در آخر ارجاء دوباره به سایت 195 . آخه یکی میخواد 1 ماه وقت بزاره و بیفته دنبال این کارها .

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ایرانسل یه چیزش خوبه خود سایت ایرانسل وسط شب هم پشتیبانی انلاین داره و آدمو راهنمایی میکنه یا مشکل رو پیگیری میکنه و کد پیگیری که میده و با پیامک برات میاد میبینی بعد چند روز باز پیامک میاد و نوشته مشکل وارد بررسی شد و از طریق ایمیل هم خیلی خوب پاسخگو هستن . دست نمایندگی های اصلی ایرانسل هم خیلی بازه و راحت تمامی کارها و مشکلات تو نمایندگی های ایرانسل بررسی و به نتیجه میرسه . همراه اول اصلا معلوم نیست چرا این دفاتر پیشخوان دولت رو به عنوان نمایندگی معرفی میکنه . هر وقت من رفتم برا یه مشکل و پیگیری ارجاء دادن به مخابرات و امور مشترکین از اونجا هم به امور مشترکین استان . یعنی باید کلی هزینه کنی و بری استان .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

آقا من دو روز پیش رفتم دفتر رایتل برای ترابرد (ایرانسل به رایتل) به ۶۶۷ هم تایید زدم،بعد دو روز هنوز خبری نشده،از کجا بفهمم هنوز توی کدوم مرحله هست؟

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •