قبلا سرعتتون چند بود؟
قبلا سرعتتون چند بود؟
این از سایتهای خارجی برداشته شده خودم تست تکردم چون کانکتور TS9 ندارم به مودم وصل کنم. البته کار دیگه مد نظرم تست کنم اگر جواب بده اینجا قرار میدم
دوست عزیز میتونی یه عکس از صفحه فرکانسهای LTE بذاری؟ میخوام ببینم تفاوتی بین فرکانسهای مورد پشتیبانی مدل h با مدل s هست یا نه.
دوستان من زیاد در مودم و اینا تخصص ندارم میخوام از مبین نت مهاجرت کنم به 4g. ایرانسل الان بهتر از بقیس درسته؟ اگه به جای مودم خودشون اینو بخرم کار درستی کردم؟ ارزش داره؟TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE
در ضمن من بازی میکنم و پینگم بیخوام پایین باشه. 4g پینگش خوبه؟
ایا مودم d100ایرانسل امکان وارد کردن دستی فرکانس رو دارد یا نه؟اگه هست چگونه؟
و این که چطور بفهمیم در حال حاضر ازکدوم فرکانس استفاده می کند؟
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
انتخاب نوع فرکانس بصورت دستی را داره.
B7: 2600
B3: 1800
+
![]()
ساخت آنتن یاگی 13 المنتی برای فرکانس 1800MHz تقریباً در حال اتمام هست .
اون کاغذها بعداً برداشته میشه . فقط مونده ساخت کانکتور ، اتصال سیمها و تست نهایی . اگر نتیجه قابل قبول باشه دومی رو هم میسازم .
![]()
موفق باشید انشاالله که نتیجه زحمتتون رو ببینید
من خودم یک انتن سفارش دادم اگه نتیجه داد تست می زارم
راه آنلاک کردن E303 هوآوی
ظاهرا کسی اطلاع نداره ؟!!
سلام دوستان
یک راهنمایی فوری نیاز دارم
یک دانگل lte نیاز دارم و میخوام از طریق Usb به یک دستگاه متصل کنم که بهش اینترنت بدم
سیم کارت رایتل یا ایرانسل میخوام بندازم
الان این کار را با هات اسپات کردن یک گوشی و اتصال با کابل usb انجام دادم اما مشکل اینه که ای پی ولید را گوشی میگیره و به دستگاه ای پی اینولید میده
برام خیلی مهمه که این دانگل خودش دایل نکنه و در واقع دستگاه اتصال را برقرار و ای پی ولید را دستگاهم بگیره. (دانگل رایتل دارم این کارو میکنه اما متاسفانه فقط 3g است)
انتن دهی دانگل هم نیاز دارم حتی الامکان قوی باشه
تو دیجیکالا دیدم مدل هواووی E8372 4g رو داره ایا این نیازمو برطرف میکنه و دستگاه خوبیه؟ یا چیز دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
Sent from my iPhone 6s+
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)