مشکل میتونه از لحیم سردی یا خرابی fet های مسیر افقی باشه
به یک تعمیرکار مجرب مراجعه کنید.
میزان sharpness رو نباید بیش از حد زیاد کرد ( روی نوشته ها سایه رنگی نمایان میشه )
باید روی متوسط بزارید مثلا 5
مشکل میتونه از لحیم سردی یا خرابی fet های مسیر افقی باشه
به یک تعمیرکار مجرب مراجعه کنید.
میزان sharpness رو نباید بیش از حد زیاد کرد ( روی نوشته ها سایه رنگی نمایان میشه )
باید روی متوسط بزارید مثلا 5
ممنون از راهنماییتون..مشکل دیگه من با برنامه fortemanager است که نمی دونم چرا بعد از یه مدتی از کار می یفته من حتی از خود سایت lg هم دان کردم ولی فایده نداشت..آیا این برنامه باید کرک بشه؟ یا اینکه بازم ایرانیا تحریم ان؟
شما جدیدا کارت گرافیکت رو آپدیت کردی ... ؟؟
منم همین مشکل رو دارم
تو فروم خارجی نوشته بود که از آپدیت گرافیکه
آپدیت گرافیک نه باید خیلی قدیمی و نه خیلی جدید باشه.![]()
من منظورتون رو از آپدیت گرافیک نفهمیدم؟ منظور آپدیت درایور کارت گرافیکه ؟ به هر حال من تازه کارت گرافیکم رو از آنبورد ati به gtx 460 ارتقا دادم و آخرین درایور رو هم از سایت evega دان کردم ولی متاسفانه نتونستم درایور کارت گرافیک آنبوردم رو از رو سیستم پاک کنم... پس شما می گین اگه از درایور قدیمی تر برای گرافیکم استفاده کنم این مشکل حل می شه؟تو فروم خارجی نوشته بود که از آپدیت گرافیکه
منظورم آپدیت کارت گرافیکه
من ورژن قبلی گرافیک رو نصب کردم ولی فرقی نکرد
دو نقطه سیاه که بزرگ میشه رو lcd لپتاپ بعضی اوقاتم احساس میکنم کوچیک میشه
مشکل از چیه؟
اگر میتونید یک عکس با دوربین ازش بگیرید و بزارید اینجا.
ممکنه این مشکل از pixel ها باشه یا نیم سوز باشه یا سوخته باشه با نوک انگشتا یک چندتا ضربه ی کوچیک بهش بزنید ببینید درست میشه یا نه
سلام
من دو سه روزی هست که مانیتور led ex1965x plus گرفتم.
با این مشخصات
- مگا کنتراست
- وضوح تصویر 1360X768
- زمان پاسخگویی 5ms
- TCO 5.0
- ورودی DVI
- Magic Bright 3
- Magic Return
گرافیکم هم nvidia GT 220
رم 2G DDR3 دارم
قبلا مانیتورم CRT بود فوتبال pes 2011 رو روش راحت اجرا می کردم و هیچ مشکلی نداشت.
با این مانیتور در حالتی که توپ ساکن و بازی سرعت کمی داره خوبه ولی وقتی بازی سرعت میگیره و توپ خیلی با سرعت از یه جایی به جای دیگه میره در حد یکی دو ثانیه توپ و بازیکن تار میشن
می خواستم بدونم این مشکل از کجاست؟
همانطور که گفتم تو مانیتور قبلی مشکلی نبود.روزلوشن رو هم حتی پایین اوردم گرافیک بازی رو هم گذاشتم رو low ولی فرقی نمی کنه باز همین مشکل رو داره !!!
اگر کسی از دوستان میدونه راهنمایی کنه ... بعد عمری یه مانیتور خریدم ولی حالم گرفته شده.
مرسی
فکر کنم این مشکل ب خاطر مدت زمان پاسخ گویی به تصویر هست بهتر بود برای باز ی ماینتوری میگرفتید که مدت زمان پاسخ گویی به تصویرش 2ms باشه
شما برید تو تنظیمات بازی و vsynce رو فعال کنید ببینید چی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)