"سایت تبیان" منظورتونه؟
"سایت تبیان" منظورتونه؟
نه روزنامش منظورمه!!
بنظرم تو بازارچه اعلام کنید نتیجه می گیرید برادر
امروز دهنم سرویس شد 6-7 ساعت تو آفتاب داشتم با کولر ور می رفتم الان کل کچلم شدیدا داره می سوزه لطفا کرمی چیزی برای درمان اعلام فرمایید آقایون![]()
خوش به حالتون چقدر گوش دارید![]()
بجاي كرم ميتونين از اين نسخه اي كه تو اين تاپيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نحوه درست كردنشو توضيح دادن استفاده كنيد .
با يه تير دو نشون ميزنين هم سوزشش برطرف ميشه و هم موهاتون دوباره درمياد (100% تضميني و تست شده).
دمت گرم دیگه دیره پوست پوست شد رفت...لعنتی این چندمین بارشه.
البته من هرروز می تیغم اصلا کچلی رو دوست دارم....فقط حیف چشام آبی نیست!!![]()
اره یه چشم ابی یه هیکل ردیف هم کم داری بعد یه خورده برنزه کنی یه کپی از یه ادم معروف میشی یه جورایی قبله دخترا میشی
البته خودم متنفرم دوست ندارم باشم
میگما چشم قهوه ای بهتره ها قشنگ تره
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
هیکل که بد نیست فقط یکم اضافات اورده...دخترام عزیز کیلویی چنده برای پرستیژه فرهنگ کچلی گفتم.
قهوه ای خوبه اما همه تو اکثر خانوار ما رنگین من یه دونه حقمو ندادن...شایدم افتاده زمین!!
برای شما چیاش افتاده زمین؟!![]()
من از خودم کاملا راضی هستم چیزی کم و کسری ندارم فقط یه خورده این ریشام کچله و این که قدم اگر بلند تر میشد بهتر بود البته همین الانم راضی هشتم مشکلی ندارم خخخخخ
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)