تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 755 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من میخواستم یه پرینتر بگیرم اما اصلا چیزی در این مورد نمی دونم
    این چند کارها چطورا هم پرینتر هم اسکنر
    ایا مدلی هست که هم رنگی هم سیاه سفید و کارتریج رو با تعداد بالا بزنه و بتونه مستقیم از یه برگ کپی بگیره
    اگه ممکنه بگید با هر بار شارز چند تا برگ میتونه بزنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان عزيز سلام !

به نظر شما پرينتر hp1020 بهتر هست يا hp p1006 ؟ از چه نظر ؟

قدرت خريد بنده تا سقف 120000 تومان مي باشد....

انتخاب بنده فقط HP هست و بس ...

داره خودمونی میشه amirgozali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من میخواستم یه پرینتر بگیرم اما اصلا چیزی در این مورد نمی دونم
    این چند کارها چطورا هم پرینتر هم اسکنر
    ایا مدلی هست که هم رنگی هم سیاه سفید و کارتریج رو با تعداد بالا بزنه و بتونه مستقیم از یه برگ کپی بگیره
    اگه ممکنه بگید با هر بار شارز چند تا برگ میتونه بزنه
    با اجازه دوستان و استادان گرامی
    سلام دوست عزیز
    دوست عزیز قسمت مهم رو که نفرمودید منظورم اینه که تا چه قیمتی توان خرید داری؟؟؟؟
    شما می تونید چندین انتخاب داشته باشد. یا اینکه پرینتر لیزری بخرید یا جوهر افشان.
    اگه تعداد پرینت سیاه و سفید شما خیلی زیاد هستش یعنی روزانه حداقل 5 برگ باشه و پرینت رنگی هم نداشته باشی میتونی لیزری بخری چون هم جوهر یا همون پودر اون دیر تر تموم می شه و هم اینکه شارژ اون به صرفه تر از شارژ کارتریج جوهر افشان هست.
    شما با پرینتر لیزری 1020 می تونید تقریبا 2000 صفحه پرینت با پوشش 5% رنگ ( مثلا متن ) بزنید. در حالی که با همین پوشش 5% تو جوهر افشان می تونید تا حداکثر 200 برگ سیاه و سفید و 200 برگ رنگی چاپ کنید. در ضمن هزینه شارژ رو هم در نظر داشته باش.
    به قول دوستمون آقا رامین اگه بدی بیرون اون جوجه تکنسین ها برات شارژ کنن شارژ لیزری 7 تا 10 تومن و جوهر افشان هر کارتریجش 4 تا 5 تومن برات تموم می شه.
    اگه یه کم حوصله به خرج بدی میتونی شارژ اونا رو هم یاد بگیری و خوت شارژ کنی که اون وقت خیلی ارزون در می یاد.
    در ضمن تو پرینتر های جوهر افشان حتما باید هر چند وقت حداقل یه پرینت بگیری تا جوهر تو کارتریج ها خشک نشه در صورتی که تو لیزری اصلا چنین بحثی وجود نداره.
    برای کپی هم پرینتر لیزری چند کاره هم هستند که کپی هم می کنه. که اونا خیلی به صرفته تر از جوهر افشان هستند.
    خوب حالا اگه می خوای حتما یه پرینتر رنگی ارزون قیمت بخری چاره ای نداری جز اینکه جوهر افشان بخری.
    در ضمن این رو هم بگم که اگه می خوای تو هر هفته 3 یا 4 تا پرینت بگیری جوهر افشان هم بد نیست فقط باید مواظب خشک شدنش باشی و هر چند وقت یه بار یه پرینت بگیری. خوب این ها هم انواع مختلف داره که می تونی چند کاره هم بخری. که کپی هم دارن و برای کپی گرفتن نیازی به کامپیوتر ندارند. ولی اون هم یه اشکال داره که همون بحث تموتم شدن زود جوهر و شارژ و قیمت و اینجور چیز هاست.
    (( در ضمن دقت پرینتر های لیزری در کل بیشتر از پرینتر های جوهر افشان هستند. ))
    شما لطف کنید و بگید که برای چه کاری می خواهید تا بیشتر راهنماییت کنم.
    از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم می تونی یه کم اطلاعات بیشتری به دست بیاری.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان عزيز سلام !

به نظر شما پرينتر hp1020 بهتر هست يا hp p1006 ؟ از چه نظر ؟

قدرت خريد بنده تا سقف 120000 تومان مي باشد....

انتخاب بنده فقط HP هست و بس ...
    از لیبک های زر می تونید اطلاعات بیشتری به دست بیارید:
    برای 1020
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای 1006
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با اجازه دوستان و استادان گرامی
    سلام دوست عزیز
    دوست عزیز قسمت مهم رو که نفرمودید منظورم اینه که تا چه قیمتی توان خرید داری؟؟؟؟
    شما می تونید چندین انتخاب داشته باشد. یا اینکه پرینتر لیزری بخرید یا جوهر افشان.
    اگه تعداد پرینت سیاه و سفید شما خیلی زیاد هستش یعنی روزانه حداقل 5 برگ باشه و پرینت رنگی هم نداشته باشی میتونی لیزری بخری چون هم جوهر یا همون پودر اون دیر تر تموم می شه و هم اینکه شارژ اون به صرفه تر از شارژ کارتریج جوهر افشان هست.
    شما با پرینتر لیزری 1020 می تونید تقریبا 2000 صفحه پرینت با پوشش 5% رنگ ( مثلا متن ) بزنید. در حالی که با همین پوشش 5% تو جوهر افشان می تونید تا حداکثر 200 برگ سیاه و سفید و 200 برگ رنگی چاپ کنید. در ضمن هزینه شارژ رو هم در نظر داشته باش.
    به قول دوستمون آقا رامین اگه بدی بیرون اون جوجه تکنسین ها برات شارژ کنن شارژ لیزری 7 تا 10 تومن و جوهر افشان هر کارتریجش 4 تا 5 تومن برات تموم می شه.
    اگه یه کم حوصله به خرج بدی میتونی شارژ اونا رو هم یاد بگیری و خوت شارژ کنی که اون وقت خیلی ارزون در می یاد.
    در ضمن تو پرینتر های جوهر افشان حتما باید هر چند وقت حداقل یه پرینت بگیری تا جوهر تو کارتریج ها خشک نشه در صورتی که تو لیزری اصلا چنین بحثی وجود نداره.
    برای کپی هم پرینتر لیزری چند کاره هم هستند که کپی هم می کنه. که اونا خیلی به صرفته تر از جوهر افشان هستند.
    خوب حالا اگه می خوای حتما یه پرینتر رنگی ارزون قیمت بخری چاره ای نداری جز اینکه جوهر افشان بخری.
    در ضمن این رو هم بگم که اگه می خوای تو هر هفته 3 یا 4 تا پرینت بگیری جوهر افشان هم بد نیست فقط باید مواظب خشک شدنش باشی و هر چند وقت یه بار یه پرینت بگیری. خوب این ها هم انواع مختلف داره که می تونی چند کاره هم بخری. که کپی هم دارن و برای کپی گرفتن نیازی به کامپیوتر ندارند. ولی اون هم یه اشکال داره که همون بحث تموتم شدن زود جوهر و شارژ و قیمت و اینجور چیز هاست.
    (( در ضمن دقت پرینتر های لیزری در کل بیشتر از پرینتر های جوهر افشان هستند. ))
    شما لطف کنید و بگید که برای چه کاری می خواهید تا بیشتر راهنماییت کنم.
    از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم می تونی یه کم اطلاعات بیشتری به دست بیاری.
    دوست عزیز ممنونم از راهنمای شما مبلغ برای من مهم نیست
    و منظور من هم همون لیزری بود
    این مدل که گفتید ایا اسکنر هم هست
    راستش من در مورد کارترج هیچی نمیدونم میشه در این مورد هم راهنمای کنید
    اما من این رو برای خودم نمیخوام به سفارش یکی از دوستان که کافی نت داره و میخواد هم با هاش اسکن کنه و هم در روز حداقل میانگین 20 برگ بزنه و مستقیم هم بتونه با هاش کپی کنه ایا چنینین مدلی هست که این ویزگی ها رو یک جا با هم داشته باشه یا نه با ید چند مدل رو بگیره در ضمن میتونه هم رنگی هم سیاه سفید بزنه ؟نمیدونم متوجه منظور من شدید یا نه در کل دوست من این کار ها رو میخواد انجام بده با این پرینتر و نه اون و نه من هیچ در این مورد اطلاعی نداریم و از شما راهنمای خواستیم و کار با اون یعنی چاپ و یرینت و کپی هم خیلی زیاد نیست (در حد این که بریم یه دستگاه با اون قیمت ها و کارای های بالا رو بگیریم ) میخواستم بدونم میشه این کار ها رو با یه پرینتر انجام داد لیزری و و مهم نیست قیمتش بالا باش و فکر م نکنم از میلیون بالاتر بزنه

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز ممنونم از راهنمای شما مبلغ برای من مهم نیست
    و منظور من هم همون لیزری بود
    این مدل که گفتید ایا اسکنر هم هست
    راستش من در مورد کارترج هیچی نمیدونم میشه در این مورد هم راهنمای کنید
    اما من این رو برای خودم نمیخوام به سفارش یکی از دوستان که کافی نت داره و میخواد هم با هاش اسکن کنه و هم در روز حداقل میانگین 20 برگ بزنه و مستقیم هم بتونه با هاش کپی کنه ایا چنینین مدلی هست که این ویزگی ها رو یک جا با هم داشته باشه یا نه با ید چند مدل رو بگیره در ضمن میتونه هم رنگی هم سیاه سفید بزنه ؟نمیدونم متوجه منظور من شدید یا نه در کل دوست من این کار ها رو میخواد انجام بده با این پرینتر و نه اون و نه من هیچ در این مورد اطلاعی نداریم و از شما راهنمای خواستیم و کار با اون یعنی چاپ و یرینت و کپی هم خیلی زیاد نیست (در حد این که بریم یه دستگاه با اون قیمت ها و کارای های بالا رو بگیریم ) میخواستم بدونم میشه این کار ها رو با یه پرینتر انجام داد لیزری و و مهم نیست قیمتش بالا باش و فکر م نکنم از میلیون بالاتر بزنه
    سلام مجدد
    دوست عزیز اول بگم که اون پرینتر 1020 که گفتم لیزری سیاه و سفید تک کاره بود.
    در مورد چند کاره بودن لیزری رنگی من چندان اطلاعاتی ندارم. ولی به نظر بنده حقیر شما بهتره یه تک کاره بگیرد رنگی بگیرد مثلا3600hp بعد یه اسکنر هم بخرید که 450 تومن پول پرینتر هستش و 100 تومن هم پول یه اسکنر.
    حالا در مورد کارتریجها باید عرض کنم که تونوع لیزری داخل کارتریج ها به جای جوهر از پودر استفاده شده که تو پرینتر های لیزری رنگی 4 تا کارتریج وجود داره که یکی سیاه دیگری زرد و آبی و قرمز. که همونطور که قبلا گفتم چاپ سیاه وسفید با پوشش 5% حدودا2000 صفحه ( البته بستگی به نوع کارتریج و ظرفیت اون داره) و تو رنگی هم تقریبا باز هم 2000 صفحه می زنه.
    نکته خیلی مهم تو لیزری رنگی اینه چون داخل کارتریج ها پودر هست به خاطر همن خشک نمی شه. ولی یه عیبی هم داره اینه که شارژ هر کدوم از کارتریجها برات 30 تومن آب می خوره!! یعنی اگه تمام کارتریج ها را بدی شارژ کنن برات 120 هزار تومن تموم میشه. و فکر نکنم خودت بتونی اونها را شارژ کنی چون یه کم سخته.
    ولی خوب اگه جوهر افشان هم بخری اونها دو تا مشکل اساسی که دارن اینه که:
    اول اینکه جوهرشون خیلی زود تموم میشه و دوم اینکه مشکل خشک شدن جوهر هست چون داخل کارتریج های اونا جوهر هست نه پودر.
    ولی خوب مزایایی هم داره خوب اگه شما شارژ کارتریج رو یاد بگیرد که کار ساده ای هم هست. تقریبا هر بار شارژ اونا برات 2 تومن برای هر کارتریج تموم میشه ( که خوب کارتریجها هم متفاوت هستند هم ظرفیتشون و هم اینکه جدا از هم باشند یا چند رنگ تو یه کارتریج باشه ) که این به نظر بنده حقیر خیلی ارزون تر از کارتریج ها ی لیزری در می یاد که به صرفه تره.
    و یکی از مزایای دیگش هم قیمت ارزون خود پرینتر هستش.
    خوب اگه باز هم سوال داشتی در خدمت تون هستیم.

داره خودمونی میشه raminrt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    واقعا ممنون از همکاری دوستان و مدیران
    خوب گفتم که یه توضیح به جناب amirgozali بدهکارم خوب اینم نتایج مذاکرات با تکنسین اچ پی بعد از اینکه برای ایشون توضیح دادم که با کارتریج 138 مشکل خاکستری زدن متن دارم و ایشون کلی پیشنهاداتی دادن که ما همه رو قبلا انجام داده بودیم (و کلی ایشونو پیچوندیم ) که البته شایدم چون من گفتم که توی ایران هستم ایشون منو پیچوند و .... ایشون گفتند:

.....

.....

Zordich: Please allow me couple of minutes to check the information for you.
    ramin : ok
    Zordich: Ramin, could you let me know the country you are residing?
    ramin : Iran
    Zordich: Thank you for the information.
    Zordich: Ramin,please allow me an oppurtunity to explain.
    Zordich: HP 138 cartridge is a photo inkjet print cartridge produces impressive, true-to-life color for photo printing.
    Zordich: This cartridge is designed to deliver more realistic skin tones, vibrant colors, and enhanced contrast during Photo printing.
    Zordich: It is specially designed to photo printing to improve the photo quality.
    ramin : i think so
    Zordich: There is a mix of grey color in the HP 138 photo cartrige so as to produce good quality photos.
    Zordich: However, when used for printing text, it will print the text in grey colors.
    Zordich: Howver, HP 131 is a inkjet black cartriges used for normal printing.
    Zordich: So I recommend you to use HP 131 cartrige while printing normal text and HP 138 for photo printing.
    ramin : ok i see
    Zordich: Please use HP 131 cartridge when you print documents from computer.
    Zordich: USe HP 138 cartrige for producing quality photos.
    ramin : thank for your assistant and all of your info
    Zordich: This should fix the issue.
    Zordich: My pleasure.
    Zordich: Do you have any more queries for me?
    ramin : thank a lot
    ramin : no
    Zordich: Have a great weekend.
    Zordich: It was a pleasure assisting you today. May health and happiness be yours in all seasons .
    Zordich: Thank you for contacting HP Total Care Real-Time chat support.If you need further assistance, please contact us again at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Chat support is available 24 hrs a day, 7 days a week.
    ramin : you too
    Zordich: Thank you.
    Zordich: Take care and Bye.
    ramin : Take care and Bye

خوب امیدوارم که متوجه شده باشی لینک رو هم که خودشون دادن شما خودت هم میتون باهاشون چت کنی شاید نتایج بهتری گرفتی با ما که زوردیچ چت کرد امید وارم با شما جنیفر چت کنه و حالشو ببری

خوب موفق باشید بازم در خدمت هستم

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام..
    من پرینتر hp deskjet 1280 دارم. یه چند وقتی بود که این error رو میداد :
    "Carriage Jam"
    بردم مثالاً واسم درستش کردن. بعد 1 ماه که پرینترم رو گرفتم، باهاش 2 برگ که پرینت گرفتم دوباره همون مشکل رو داره. چراغ پاور که سبزه و چراغ کناریش که نارنجیه، هر دوتاشون با هم چشمک میزنن. وقتی چراغ نارنجی روشن باشه یعنی کاغذ میخواد که پرینت بگیره. چراغ نارنجیه رو که میزنم، انگار موتورشو روشن میکنه! با سرعت قسمتی که کاغذ میکشه، میچرخه. البته فقط قسمت داخلیش. یعنی کاغذی وارد پرینتر نمیشه.
    وقتی در بالای پرینتر رو باز میکنم، جای اینکه قسمتی که کارتریج روشه بیاد وسط، میره سمت چپِ چپ. در حالت عادی وقتی درِ بالا رو باز میکنی باید بیاد وسط که اگه خواستی بتونی کارتریجا رو عوض کنی. و وقتی خاموشش میکنی باید بره سمتِ راست. ولی این همیشه میره سمت چپ.
    ببخشید که خیلی طولانی شد. میخواستم مشکلم رو کامل گفته باشم..
    اگه کسی بتونه بگه که مشکلِ پرینترم چیه و چکارش باید بکنم ممنون میشم..

9. این کاربر از emad64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام. طرز شارژ پرینتر 1018 را لطفا بهم بگید یا برام میل کنید. ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام. طرز شارژ پرینتر 1018 را لطفا بهم بگید یا برام میل کنید. ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •