تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 266 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 2659

نام تاپيک: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هنوز هم کسی به من جواب نمیده؟
    خوب ببین من هم همینجور شدم یعنی بعد از اور کلاک سیستمم نمره کمتر گرفت ........خوب حالا همه تغییرات رو برگردون به حالت اول و سعی کن فقط سی پی یو رو اور کنی اونم با افزایش فرکانس خارجی و VCORE (در ضمن با برنامه ORTHOS یک تست حدود 1 تا 2 ساعت بگیر که ببینی سیستم پایدار هست یا نه) ...در ضمن چون کارت گرافیکت خیلی قوی نیست سعی کن ولتاژ رو افزایش ندی چون فشار بیهوده است............در ضمن بعد از اور سی پی یو و تست کردنش با ORTHOS با برنامه PCWIZARD یک بنچمارک بگیر(بدون اور رم)....و بعد هم یک بار با اور رم بگیر ببین نتیجه چیه چون رم باید با سی پی یو هماهنگ باشه وگرنه اورش کار بیهودهای..............

2. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

6

اي بابا تو اين تاپيك هم كه كسي حال نميده . پس حرفه اي هاي اوركلاك كجايند ؟
    كسي نميخواد ما رو راهنمايي كنه ؟
    خوب از اور سی پی یو شروع کن(برو تو ستاپ مین بورد و با افزایش CPU EXTERNAL FREQUENCY و VCORE سی پی یو رو اور کن در ضمن نباید CPU EXTERNAL FREQUENCY رو از 130 بالاتر ببری چون خیلی خطرناکه و بعد با برنامه ORTHOS یک تست بگیر حدود 2 تا 3 ساعت رو حالت BLEND اگر مشکلی پیش نیومد یعنی اورت بی مشکله (خلاصه اینکه باید یک تعدل بین فرکانس سی پی یو (CPU EXTERNAL FREQUENCY) و ولتاژ هسته (VCORE) پیدا کنی..........
    سعی کن هر مقدار که فرکانس رو افزایش میدی به یک نسبتی هم ولتاژ هسته رو افزایش بده (در ضمن اگر اور کردی و خواستی بری تو ویندوز اما صفحه آبی خوشامدگویی رو ندیدی برگرد برو تو ستاپ و یک مقدار حدود 2 تا 3 واحد فرکانس رو کاهش بده) تا ببینیم چی میشه..........
    Last edited by H.Operator; 25-07-2008 at 22:11.

4. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اینم لینک برنامه ORTHOS برای تست اور سی پی یو و رم...............

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم لینک برنامه ATI TOOL برای اور گرافیک...........

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamid2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب كسي حال نداد مجبور شديم خودمون دست به كار بشيم :

اين هم مشخصات سيستم قبل از اور :

فقط يه سوال داشتم كه اينو لطفا هر كي ميدونه كمك كنه :
    بعد از اور، تايمينگ رم ها و fsb:dram از 5:6 به 1:1 تغيير كرده در حالي كه من اصلا به تايمينگ رم كاري نداشتم ميشه بگيد قضيه چيه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

13

خوب كسي حال نداد مجبور شديم خودمون دست به كار بشيم :

اين هم مشخصات سيستم قبل از اور :

بعد از اور، تايمينگ رم ها و fsb:dram از 5:6 به 1:1 تغيير كرده در حالي كه من اصلا به تايمينگ رم كاري نداشتم ميشه بگيد قضيه چيه ؟
    خوب شما با اور کردن سی پی یو هم رم رو و هم گرافیک رو تحت شعاع اور قرار میدی و این همین مسئله ای که خیلی ها نمی دونن و پس از اور سی پی یو میرن رم و گرافیک رو شدیدآ اور میکنن که نتیجش ناپایدار شدن سیستمه....

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب شما با اور کردن سی پی یو هم رم رو و هم گرافیک رو تحت شعاع اور قرار میدی و این همین مسئله ای که خیلی ها نمی دونن و پس از اور سی پی یو میرن رم و گرافیک رو شدیدآ اور میکنن که نتیجش ناپایدار شدن سیستمه....
    خوب ميشه بگيد چطور بايد از تاثير پذيري رم و گرافيك جلوگيري كنيم ؟
    البته اگه منظورتون از گرافيك باس PCI-E هست من اون رو روي 100 ثابت كردم ولي در مورد رم نميدونم چكار بايد بكنم . ممنون ميشم اگه يكم توضيح بديد .

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوب ميشه بگيد چطور بايد از تاثير پذيري رم و گرافيك جلوگيري كنيم ؟
    البته اگه منظورتون از گرافيك باس PCI-E هست من اون رو روي 100 ثابت كردم ولي در مورد رم نميدونم چكار بايد بكنم . ممنون ميشم اگه يكم توضيح بديد .
    جلوگیری که نمیشه به عمل آورد به این خاطر که شما اومدی سی پی یو رو اور کردی پس FSB رو افزایش دادی یعنی چی ,یعنی پهنای باند رابط رو با رم و با گرافیک (حالا چه AGP یا PCI-E) رو زیاد کردی که نتیجش بالا رفتن راندمان هست .حالا شما نمی تونی این تآثیر رو کم کنی ولی باید بقیه اجزا رو صحیح اور کنی یعنی به نسبت اینکه سی پی یو رو اور کردی باید گرافیک و رمت رو به نسبت اون اور کنی تا هماهنگ بشه ...........حالا چه جوری می فهمی که هماهنگ شده :برای این کار اول CPU رو اور میکنی بع با برنامه ای هم که در بالا هست که حجم کمی هم داره زیر یک مگ هست تست کنی به میزان 2 ساعت تا مطمئن بشی که پایدار بعد بری رم و گرافیک رو اور کنی.............
    در ضمن باید خیلی صبر و حوصله برای اور کردن داشته باشی ولی خوب وقتی پایدار اور کردی میری تا آخر امر سیستمت باهاش حال میکنی........

11. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

جلوگیری که نمیشه به عمل آورد به این خاطر که شما اومدی سی پی یو رو اور کردی پس FSB رو افزایش دادی یعنی چی ,یعنی پهنای باند رابط رو با رم و با گرافیک (حالا چه AGP یا PCI-E) رو زیاد کردی که نتیجش بالا رفتن راندمان هست .حالا شما نمی تونی این تآثیر رو کم کنی ولی باید بقیه اجزا رو صحیح اور کنی یعنی به نسبت اینکه سی پی یو رو اور کردی باید گرافیک و رمت رو به نسبت اون اور کنی تا هماهنگ بشه ...........حالا چه جوری می فهمی که هماهنگ شده :برای این کار اول CPU رو اور میکنی بع با برنامه ای هم که در بالا هست که حجم کمی هم داره زیر یک مگ هست تست کنی به میزان 2 ساعت تا مطمئن بشی که پایدار بعد بری رم و گرافیک رو اور کنی.............
    در ضمن باید خیلی صبر و حوصله برای اور کردن داشته باشی ولی خوب وقتی پایدار اور کردی میری تا آخر امر سیستمت باهاش حال میکنی........
    خوب بله من فقط fsb رو تغيير دادم .
    پس اينطور كه شما ميگيد ملاك براي پايداري سيستم تست با نرم افزارهايي مثل orthos هست؟ يعني اگه ما به هر نحوي اور كنيم و با تست تو اين نرم افزار هاي به مشكل برنخوريم ميشه اينطور برداشت كرد كه سيستم پايدار هست ؟

يه سوال ديگه اينكه شما گفتيد كه به نسبت افزايش فركانس بايد Vcore ‌رو هم افزايش داد . ميخواستم بدونم كه اين افزايش بايد بصورت مستقيم باشه يا طور ديگه اي ؟
    باتشكر
    Last edited by hamid2006gh; 26-07-2008 at 08:37.

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب ببین من هم همینجور شدم یعنی بعد از اور کلاک سیستمم نمره کمتر گرفت ........خوب حالا همه تغییرات رو برگردون به حالت اول و سعی کن فقط سی پی یو رو اور کنی اونم با افزایش فرکانس خارجی و VCORE (در ضمن با برنامه ORTHOS یک تست حدود 1 تا 2 ساعت بگیر که ببینی سیستم پایدار هست یا نه) ...در ضمن چون کارت گرافیکت خیلی قوی نیست سعی کن ولتاژ رو افزایش ندی چون فشار بیهوده است............در ضمن بعد از اور سی پی یو و تست کردنش با ORTHOS با برنامه PCWIZARD یک بنچمارک بگیر(بدون اور رم)....و بعد هم یک بار با اور رم بگیر ببین نتیجه چیه چون رم باید با سی پی یو هماهنگ باشه وگرنه اورش کار بیهودهای..............
    مرسی از راهنماییت
    مشکل رو پیدا کردم
    من رم رو هم اور کرده بودم که چون رمم ارجینال نیست فایده ای نداشته
    حالا من اومدم همه ولتاژها رو افزایش دادم و البته CPU رو تا 3.2 گیگاهرتز اور کردم که بعد از تست نتیجه بسیار عالی داد.
    جوری که خودم از این شیوه اور کردنم خوشم اومد.
    الان با این که سرعت پردازنده 800 مگاهرتز افزایش پیدا کرده دما حدود 5 درجه زیاد شده.
    البته بگما روی در کیسم یه فن بزرگ بستم.
    من مشکل اصلیم با رم هام بود.
    اگه نگاه کنید تو عکس میبینید که رمهام اصلا چیز بدربخوری نیستند.

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

این از ویژگی های Tweaker ی هست که asus برای اورکلاک کم دردسر تو مادربورد هاش ارائه میده .

شما برای داشتن حداکثر اورکلاک کاملآ safe میتونی fsb رو روی 400 set کنی ، ضریب dram:fsb رو هم 1:1 انتخاب کن ، تایمینگ ها رو هم به صورت دستی روی 5 5 5 15 تنظیم کن .

اول Vcore cpu رو Auto بزار و یه تست 1 ساعته با Orthos بگیر .. حداکثر دما رو هم اعلام کن .

اگر Error داد ، یا سیستم پایدار نبود ( بعید میدونم ) میتونی با Vcore 1.325 تست کنی .

15. این کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •