دوستان مثل اینکه با شارژ ایرانسل هم میشه شاتل رو شارژ کرد.میتونید از دوستان فندق شکن فروش شارژ رو ۱۵-۲۰ درصد ارزون تر بخرید و سرویس رو باهاش شارژ کنید
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
دوستان مثل اینکه با شارژ ایرانسل هم میشه شاتل رو شارژ کرد.میتونید از دوستان فندق شکن فروش شارژ رو ۱۵-۲۰ درصد ارزون تر بخرید و سرویس رو باهاش شارژ کنید
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
درود.
کسی میدونه سرعت ART 128 قبل اینکه محدود شی چقدره؟ من قبلا Eco 128 داشتم سرعتش رو 180 اینا بود. اگه از سرعتا های بالاترش هم خبر دارین بهم بگین
من نهایت روزی یکی دو گیگ مصرف دارم کدوم سرویس رو بگیرم خوبه؟؟؟
سپاس![]()
بسته به منطقه فرق داره.آرت ۱ دوروبر ۱مگ هست و هر ۱پله ای که بری بالا حدود ۳۰۰-۴۰۰ کیلوبایت میره بالا تا آرت ۵
اگه میخوای محدود نشی پولی که بابت سرویس آرت میدی رو تقسیم بر ۱۲۰۰تومن کن ببین چند گیگ میشه،تا اون حجم دانلود کنی محدود نمیشی
آرت لایت چی؟ سرعت این سرویسا چجوره؟
آرت لایت چی؟ سرعت این سرویسا چجوره؟
سلام دوستان
نیاز به کمک فوری!
امروز توی یک شرکتی اومدم دیدم برخلاف سایر روزها تبلت به شبکه وصل نمیشه و اسم شبکه هم عوض شده. طوری بود که با اتصال به شبکه، گویی حالت wps روشنه و رمز ورود می خواست در حالیکه دیروز اینطور نبود
مودم رو ریست کردم تا دوباره کانفیگ کنم اما در مودم tp link چراغ مربوط به اینترنت خاموش شده. مودم پلانت رو بجاش نصب کردم اینم چراغ data اش قرمزه در حالیکه باید سبز باشه
خود خط تلفن برقراره و مشکل نداره
شک دارم به کانفیگ خط شاتل که انجام دادم. مخابرات و صبانت رو کانفیگ کردم هیچ ریزه کاری خاصی نداشتند
حالا آیا کانفیگ کردن خط شاتل ریزه کاری خاصی داره؟
مثلا vpi/vci رو با مقدار پیشفرض 8 و 35 و همچنین 0 و 35 تست کردم نشد
لطفا راهنمایی کنین که گرفتارم کرده. اصلا اگر یوزر/پسورد و یا سایر تنظیمات کانفیگ اشتباه هم باشه آیا نباید دو تا چراغ مخصوص اینترنت برای tplink روشن باشه؟ و همچنین چراغ data در مودم planet؟
یا اشتباه در تنظیمات مودم هم میتونه باعث این مشکل باشه؟
ممنون میشم یکی کامل جواب بده. پشتیبانیش هم تماس گرفتم 18 نفر توی نوبت بودند که حدس زدم ایراد ممکنه از شبکه باشه
عجب! هیچکس توی تاپیک شاتل با تنظیمات و کانفیگ کردن مودمش آشنایی نداشت؟!![]()
512 اکو همراه با شبانه رایگانتست ساعات رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگر مطمئنید که خط رانژه هست و مشکلی هم در سیم کشی داخلی نیست بعد از چند ثانیه باید چراغ adsl مودم روشن بشه اگر روشن نمیشه با پشتیبانی شاتل تماس بگیرید و بگید تو خود مخابرات براتون چک کنن ضمنا vpi/vci هم برای شاتل همون 0 و 35 هست
سلام دوست من
مگه شاتل شبانه رایگان داره هنوز تو طرحهایی مثل اکو ؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)