لینک دانلود بازی رو بزارید تا بقیه هم استفاده کنن... /.
لینک دانلود بازی رو بزارید تا بقیه هم استفاده کنن... /.
میتونید از سایتهایی مثل سافت 98 به طور مستقیم دانلود کنید.
دوستانی که دانلود کردن میگن که مشکلی نداره
علیرضا جان حرف شما صحیح... /.
ولی من هرکاری کردم مورد مناسبی پیدا نکردم... / دوستان اگه لطف کنن و لینک دانلود و یا لینک صفحه ی مورد نظر رو بدن ممنون میشم... /.
الانه 13 نفر بازدید کننده هستن یه نفر تا حالا جواب مارو نداده..../.
من هم چند صفحه قبل گفتم سافت 98 . بعد که گفتم نصب کردم و بازی رو انجام دادم .
بیا داداش اینم لینک تست شده
فاصله رو بردار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ownloadha.com/1393/08/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-pro-evolution-soccer-2015-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-pc/
این هم لینک بازی از سافت 98 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی که بازی کردن شروع کنن به نقد بازی!![]()
نقد کوتاه من
بازی از نظر گیم پلی عالی شده - اگه براتون فقط گیم پلی مهمه 1 ثانیه هم دیگه بیکار نشینید الان وقته pes هست
گرافیک همون گرافیک 2014 ولی تغییراتی داره و بهتر شده - قابل قبول هست و با اون گیم پلی عالی میشه
اما اگه مثل من عاشق انیمیشن هست این یک پس مزخرف هست
منی که چند ساله فن پس هستم تا حالا انقدر از دست انیمیشن ناراحت نشده بودم
کنامی برای فروش نسخه های نسل هشتم انیمیشنهای نسل هفتم رو حذف کرده ( تو روحش ) اول بازی شما میوفتید تو زمینو بازی شروع میشه
نه از نشون دادن ورود بازیکنها خبری هست نه از نوشته شدن اسامی - نه از ایستادن و دست دادن با هم
در صورتی که اگه ویدئو ps4 ببینید انقدر جالب درست کردند این قسمت رو و حتی گزارشگر بازی اسم 11 بازیکن رو میخونه
شما مربی دارید کنار زمین و ...
بله اگه مثل من عاشق انیمیشن باشید میمونید تو گل و میگید آخه گیم پلی عالی + گرافیک قابل قبول - انیمیشن افتضاح
یعنی نابود شدم
اینم ویدئو خودتون ببینید چقدر فرق داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sina-2008; 13-11-2014 at 23:26.
بازی که خیلی انیمیشن جدید اضافه شده.
به صحنه های قبل از شروع بازی که انیمیشن نمیگن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)