تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 98 اولاول ... 48889495969798
نمايش نتايج 971 به 979 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اگه اوتامندی رو هم بگیریم و حتی مهاجم هم جذب نکنیم میشه گفت عملکردمون در نقل و انتقالات به معنای واقعی عالی بوده ! جذب 6 بازیکن در حد نام منچستر.
    البته ورود تعداد زیاد بازیکن به صورت یکباره به ترکیب زیاد جالب نیست
    فن خال کار خیلی سختی باهاشون داره ... تازه با توجه به اخلاقش اینا باید خودشون رو بهش اثبات کنن وگرنه اعتماد زیادی نمیکنه به ورودی های جدید (ورودی چندی؟ ورودی 94 )

2. 9 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

استاد مورینیو جایی گفتن که بعضی از تیم ها سعی در خریدن قهرمانی لیگ برتر دارند ! این اظهار نظر از ایشون با وضعیتی که تیم خودش داره خیلی عجیبه که خب کنایه ای هم داره به منچستر و آرسنال. و جالبه که همین منچستر سال ها بود داشت با بازیکن هایی امثال : اوانز / اندرسون / نانی/ لیندگارد / والنسیا / رافائل / اسمالینگ / جونز /فابیو / کریک / ی یانوزای/ رونی / هرناندز / اسکولز / کلورلی / ویدیچ / فردیناند/ فن پرسی / ده خیا و ... بازی می کرد و نهایت سالی شاید 2-3 تا خرید داشت. خب این تیم وقتی داره پوست می ندازه ، حتما هم نیازمند اینه که 7-8 تا خرید داشته باشه تا بتونه خودش رو در کورس رقابت نگه داره. چند تا از بازیکن های فصل پیش رفتن ، چند نفر فصل قبل خریداری شدن ، چند نفر این فصل جدا شدن و نیازمند این بود که 5-6 خرید انجام بشه ( الان هم 2 تا خرید نیاز هستش ) .

جالبه همین تیم چلسی خودش سلطان خرج کردن و خرید هستش ، این سرمربی خودش انقدر بازیکن می خره و امتحان می کنه و رد می کنه که ... مثلا ( دی براین ، شورله و چندین و چند نفر دیگه که ایشون خریداری کرده تو این 2-3 سال و با آزمونو خطا نصفشون رو رد کرده و بقیه رو نگه داشته . این صحبت که جام رو م یخوان بخرن از این آدم خیلی عجیبه یه وقت سرمربی نیوکاسل ، تاتنهام ، ساتامتون و ... این حرفو بزنن طبیعیه ، منتها تیم چلسی که خودش معروفه به این کار ! حالا امسال تا اینجا فقط شده بگوویچ و فالکائو ، الانم انقدر بازیکن و دفاع و هافبک و مهاجم داره تا 3 سال خرید نکنه بسشه. ببینید چقدر خرید داشتن 2-3سال قبل ( ماتیچ / رمی / دمبا با / هازارد / مارکو مارین / کورتوا ( اضافه شده ) / اتوئو / شوارزر/ ویلیان / دروگبا / فابرگاس / کوستا / موزس / کوادرادو / زوما / ون خینکل / اسکار / صلاح / لوئیز / آزپلیکوئتا و یه مینی بوس که دیگه از تیم رفتن دیگه : مثل دی براین و آتسو ، لوکاکو و شورله و ... ) این حرفش خیلی عجیب بود. کجا منچستر تو این 2-3 سال قبل ( بحث امسال به کنار ) انقدر خرید داشته؟ ، اگرم از لحاظ تعداد داشته باشه به این اسامی هرگز نمی رسن.

این بالا من فقط یه مقایسه داشتم بین چلسی و منچستر که بگم حرف این بزرگوار همچین هم صحیح نیست .

+

مساله ی دوم هم گل یه کم خاله زنک بازی درآودره بودش و نوشته بود که ممفیس دپای با لوکاکو عکسی گرفته بوده در تعطیلات و نوشته که " به زودی می بینمت " و احتمال داده که شاید این بازیکن اون مهاجمی باشه که فن خال ازش گفته ، که خب اینم می شه مثل اون چندین و چند نفری که به تیم لینک شده.
    Last edited by Hamid Hamid; 27-07-2015 at 19:40.

4. 10 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

استاد مورینیو جایی گفتن که بعضی از تیم ها سعی در خریدن قهرمانی لیگ برتر دارند ! این اظهار نظر از ایشون با وضعیتی که تیم خودش داره خیلی عجیبه که خب کنایه ای هم داره به منچستر و آرسنال. و جالبه که همین منچستر سال ها بود داشت با بازیکن هایی امثال : اوانز / اندرسون / نانی/ لیندگارد / والنسیا / رافائل / اسمالینگ / جونز /فابیو / کریک / ی یانوزای/ رونی / هرناندز / اسکولز / کلورلی / ویدیچ / فردیناند/ فن پرسی / ده خیا و ... بازی می کرد و نهایت سالی شاید 2-3 تا خرید داشت. خب این تیم وقتی داره پوست می ندازه ، حتما هم نیازمند اینه که 7-8 تا خرید داشته باشه تا بتونه خودش رو در کورس رقابت نگه داره. چند تا از بازیکن های فصل پیش رفتن ، چند نفر فصل قبل خریداری شدن ، چند نفر این فصل جدا شدن و نیازمند این بود که 5-6 خرید انجام بشه ( الان هم 2 تا خرید نیاز هستش ) .

جالبه همین تیم چلسی خودش سلطان خرج کردن و خرید هستش ، این سرمربی خودش انقدر بازیکن می خره و امتحان می کنه و رد می کنه که ... مثلا ( دی براین ، شورله و چندین و چند نفر دیگه که ایشون خریداری کرده تو این 2-3 سال و با آزمونو خطا نصفشون رو رد کرده و بقیه رو نگه داشته . این صحبت که جام رو م یخوان بخرن از این آدم خیلی عجیبه یه وقت سرمربی نیوکاسل ، تاتنهام ، ساتامتون و ... این حرفو بزنن طبیعیه ، منتها تیم چلسی که خودش معروفه به این کار ! حالا امسال تا اینجا فقط شده بگوویچ و فالکائو ، الانم انقدر بازیکن و دفاع و هافبک و مهاجم داره تا 3 سال خرید نکنه بسشه. ببینید چقدر خرید داشتن 2-3سال قبل ( ماتیچ / رمی / دمبا با / هازارد / مارکو مارین / کورتوا ( اضافه شده ) / اتوئو / شوارزر/ ویلیان / دروگبا / فابرگاس / کوستا / موزس / کوادرادو / زوما / ون خینکل / اسکار / صلاح / لوئیز / آزپلیکوئتا و یه مینی بوس که دیگه از تیم رفتن دیگه : مثل دی براین و آتسو ، لوکاکو و شورله و ... ) این حرفش خیلی عجیب بود. کجا منچستر تو این 2-3 سال قبل ( بحث امسال به کنار ) انقدر خرید داشته؟ ، اگرم از لحاظ تعداد داشته باشه به این اسامی هرگز نمی رسن.

این بالا من فقط یه مقایسه داشتم بین چلسی و منچستر که بگم حرف این بزرگوار همچین هم صحیح نیست .
    حمید مصاحبه کامل مورینیو کلا دو خط هم نبود ، اندازه 10 خطر بهش انتقاد کردی!
    یکمی دیگه ادامه می دادی کار به جاهای باریک می کشید
    به نظر من اون دو خطی که خوندم چیز خاصی گفته نشده

در مورد بازیکن هم تقریبا به جز تری هم بازیکنا رو گفتی که جدیدن
    یه سری از این بازیکنا زمان مورینیو خریداری نشدن
    یه سری ها هم قرضی توی تیمای دیگه بودن و برگشتن و خرید حساب نمیشن
    اتفاقا بیشترین سود رو همین بازیکنای قرضی داشتن

توی این دو فصل مورینیو زیاد خرج خاصی نداشته و اگه نسبت خرید و فروش رو نگاه کنیم یه رقم پایینی میشه
    ولی در هر صورت من مقایسه ای با منچستر ندارم
    هر تیمی بالاخره یه زمانی بیشتر خرج می کنه
    الانم شاید چلسی کمتر خرج می کنه و تیمای دیگه بیشتر

مورینیو هم فکر می کنم بیشتر توی این مصاحبه منظورش این بوده که رقابت برای قهرمانی سختره
    توی مصاحبه هم دقیقا اشاره کرده که یه زمانی ما بیشتر خرج می کردیم!
    سخت نگیر

نه وحید جان. الان مثلا چلسی 3 تا مهاجم تراز اول و خوب داره (فالکائو، کاستا و رمی) تا حدی که رمی شاید جدا بشه. ولی در مقابل منچستر ویلسون جوان رو داره که یه بازیکن کامل نیست و صرفا به عنوان جانشین قابل استفاده هست. هرناندز هم که وضعیتش نامشخص هست. عملا الان فقط رونی هست + اینکه اگه بحران های مصدومیت و محرومیت رو در نظر بگیریم، شرایط ایده آل تیم کلا به هم می خوره و چیزی مثل فصل پیش میشه ! همه اینا در شرایطی که با سیستم های تک مهاجم بازی کنیم (در 3 بازی دوستانه پیش فصل با 2 مهاجم بازی کردیم). جذب یه مهاجم سر زن به نظر نیاز هست. هرچند اولویت الان ما باید جذب مدافع باشه.
    خب در این صورت هم فقط یه مهاجم می خواید که ذخیره رونی باشه
    اگه قرار باشه با یه مهاجم نوک بازی کنید که غیر از رونی باشه و رونی هافبک باشه یا اینکه با دو مهاجم نوک بازی کنید تکلیف این همه هافبک چی میشه؟
    با وجود این هافبک های زیاد شاید سیستم یه مهاجم بهتر جواب بده و خیلی از تیم ها هم حتما مهاجم سرزن فوق العاده ندارن
    البته در مورد نقل و انتقالات مشخص نیست و شاید دو مهاجم جدید بگیرید و در اونصورت شاید دو مهاجمه بازی کردن براتون بهتر باشه...

6. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

.......
    دقیقا.بخاطر خریدهای امسال،و همینطور ابزارهایی که الان داریم + بازی خوب بلیند در دفاع مرکزی،امسال خرید در دفاع نخواهیم داشت و منطقی هم هست مگر اینکه سیاست باشگاه تغییر کنه.البته قضیه در خط حمله متفاوته

سلام
    استاد مورینیو جایی گفتن که بعضی از تیم ها سعی در خریدن قهرمانی لیگ برتر دارند ! این اظهار نظر از ایشون با وضعیتی که تیم خودش داره خیلی عجیبه............
    .
    مورینیو از این حرفها زیاد میزنه.کلا جنگ رسانه ای رو دوست داره.البته خوبه اعتراف کرده که خود چلسی هم یه زمانی دنبال خرید جام بود.زمانی که منچستر با بازیکنان متوسط از رتبه اول دوم پایینتر نمیومد.

..........
    خب در این صورت هم فقط یه مهاجم می خواید که ذخیره رونی باشه
    اگه قرار باشه با یه مهاجم نوک بازی کنید که غیر از رونی باشه و رونی هافبک باشه یا اینکه با دو مهاجم نوک بازی کنید تکلیف این همه هافبک چی میشه؟
    با وجود این هافبک های زیاد شاید سیستم یه مهاجم بهتر جواب بده و خیلی از تیم ها هم حتما مهاجم سرزن فوق العاده ندارن
    البته در مورد نقل و انتقالات مشخص نیست و شاید دو مهاجم جدید بگیرید و در اونصورت شاید دو مهاجمه بازی کردن براتون بهتر باشه...
    نه وحید جان.شما بازیهای پارسال مارو با دقت ندیدی.همون بازی با چلسی نمونه بارز هست که نشون میده منچستر شدیدا به خرید مهاجم نیاز داره.درسته که الان رونی رو داریم.اما باید مهاجم با شم گلزنی بالا،فیزیک خوب در نبردهای هوایی و با تجربه داشته باشیم که برای پلن بی در زمانهایی که با اتوبوس حریف مواجه میشیم(مشکلی که در فصل قبل بارها باهاش مواجه شدیم) و برای بازیهایی که نیاز هست رونی روی نیمکت باشه(مصدومیت،استراحت،سبک بازی) برگ برنده داشته باشیم.ویلسون و هرناندز اصلا چنین خصوصیتی ندارند که جودشون در زمین خیال ادم رو راحت کنه.

------------------------------
    فن خال در مصاحبه ای اعلام کرده که سال 2017 یعنی در پایان قراردادش با منچستر،از دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد چراکه که به همسرش قول داده و گفته یا باید این کار رو بکنه یا با تمدید قراردادش،با خطر مواجهه با چهره برافروخته همسرش مواجه بشه
    البته جدای شوخی ای که کرد گفته: قرار بود من در تیم تحول ایجاد کنم و در سه سال میشه این کاررو کرد.البته شاید این قرارداد به 5 سال افزایش پیدا کنه که هنوز زوده در این مورد صحبت کنیم.اما چیزی که مشخصه این هست که منچستر،نقطه پایان مربیگری من هست و بعد از اون برای بدست آوردن پول بیشتر به قطر نخواهم رفت! بلکه با همسر،خانواده و نوه هایم وقتم رو خواهم گذروند.

در رابطه با دیماریا،رونالدو و سوپرایزش هم گفته:ما در خط حمله به سرعت زیادتر و خلاقیت بیشتر نیاز داریم و بخاطر همین هست که دوست دارم دیماریا در تیم بمونه هرچند درمورد آینده وی مردد هستم و نمیدونم چه اتفاقی میفته.یانگ و ماتا فصل فوق العاده ای داشتند اما برای قهرمانی در لیگ قهرمانان این کافی نیست.ما به یک سوپراستار در خط حمله نیاز داریم همونطور که در بایرن روبن و ریبری،در رئال رونالدو و بیل،در بارسا مسی و نیمار،در چلسی هازارد و ویلیان حضور دارند.ما به یک بازیکن شبیه رونالدو نیازمتدیم.
    در جواب به سوال احتمال بازگشت رونالدو و یا خریدهای دیگر منچستر گفته:من خیلی دلم میخواد بخاطر هواداران بگویم در حال چه کارهایی هستیم اما این کار هوشمندانه ای نیست چراکه نه برای باشگاه و نه برای روند مذاکرات خوب نیست.

در رابطه با رومرو توضیح داده که:وقتی رومرو 19 ساله بود من اونرو برای آلکمار انتخاب کردم.کاملا با شخصت وی آشنایی دارم و مطمئنم که برای تیم مفید خواهد بود.در شرایطی که آینده دخیا مشخص نیست ما باید کاری کنیم که دستمون باز باشه و انتقال رومرو یک پشتوانه خوب خواهد بود.

8. 12 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

10. 11 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

درسته ولی حداقل در مورد اشنایدرلین و دارمیان اصلا احساس نمیشد بازیکنان جدید هستن، اینقدر که هماهنگ و خوب بازی کردن؛ از همون بازی اول. همینطور دپای، اونم خیلی سریع داره با رونی هماهنگ میشه.

بازی خوب بلیند در دفاع مرکزی
    من به این مورد کاملا شک دارم و باهاش موافق نیستم. به نظرم تکیه به بلیند در مرکز خط دفاع با توجه به اینکه این پست هم یکی از چندین پستی هست که داره ازش بازی گرفته میشه و عملا پست تخصصیش نیست، درست نیست. من ترجیح میدم حتما یه مدافع وسط جذب بشه. بلیند کسی نیست که بتونه خط دفاع رو رهبری کنه.

12. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من به این مورد کاملا شک دارم و باهاش موافق نیستم. به نظرم تکیه به بلیند در مرکز خط دفاع با توجه به اینکه این پست هم یکی از چندین پستی هست که داره ازش بازی گرفته میشه و عملا پست تخصصیش نیست، درست نیست. من ترجیح میدم حتما یه مدافع وسط جذب بشه. بلیند کسی نیست که بتونه خط دفاع رو رهبری کنه.
    در تایید این بخش حرفتون در بازی پریروز، بلیند در چند صحنه ضعفش رو در گرفتن توپ در فضای حساس جریمه نشون داد. سر گلی که سوارز در آفساید زد، بلیند قشنگ جلوی سوارز کم آورد. البته همه مهاجم‌های دنیا مثل سوارز نیستن ولی یه مدافع وسط تخصصی اجازه نمیده مهاجم اینطور راحت بچرخه و واسه خودش فضا بسازه.
    این دالی بلیند با اینکه آچار فرانسه است، بهترین پستش همون وینگ‌بک چپه. مخصوصا با توپ های قطری دقیقش خیلی میتونه دفاع‌ها رو اذیت کنه. فصل قبل در پست هافبک پوششی و دفاعی هم که بازی کرد، بیشتر در بخش هجومی و پخش توپ خوب بود. خودم چند بازی دیدم که روی ضدحمله‌های حریف خوب فضاها رو پوشش نمی‌داد. اون ذهنیت دفاعی شش‌دانگ برای این پست رو نداره. اینکه بتونه مهاجم هدف حریف رو تشخیص بده و از میانه‌های زمین تعقیبش کنه و در نهایت حمله شون رو خنثی کنه. کاری که الان ماتیچ تو چلسی خیلی خوب انجام میده. یکی از اصلی ترین نقاط برتری چلسی به بقیه تیم‌های لیگ برتری همینه که همچین بازیکنی داره و بقیه نه.

من اگر می‌خواستم ترکیب یونایتد رو بچینم، قطعا لوک شا رو ذخیره می‌کردم و به بلیند در اون سمت بازی میدادم. تا الان چیزی از این شا ندیدم.
    Last edited by romantic; 28-07-2015 at 00:58.

14. 11 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بعد از اینکه ظاهرا راموس برای تمدید قرارداد با رئال به توافق رسیده، این خبر منتشر شده که منچستر اقدام دیگه ای برای جذب مدافع نخواهد کرد.

هرچند می دونم با این موضوع بعضی دوستان موافق و بعضی مخالف هستن، ولی به نظر من عدم جذب مدافع وسط در طی فصل برامون دردسر ساز میشه و تبدیل میشه به پاشنه آشیل تیم. نمی دونم فن خال چطوری با بازیکنان کنونی می خواد یه خط دفاع مستحکم ایجاد کنه ! اسمالینگ و جونز و ایوانز که امتحانشون رو پس دادن؛ مدافعان پر نوسان ولی در عین حال خوبی هستن اما نه در حدی که به تنهایی بار خط دفاع رو به دوش بکشن. بلیند هم که برای این پست ساخته نشده. با تجربه تر از این بازیکنان هم تویه تیم نداریم. با این شرایط تن و بدنمون مثل فصل قبل از خط دفاع باید بلرزه.

به شخصه امیدوارم نظر فن خال این نباشه و اگه این هست، تویه این فرصت یک ماهه نظرش عوض بشه.

16. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

18. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •