تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 168 اولاول ... 4888949596979899100101102108148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امیدوارم مسلمان رو جذب نکنن و الکی سهمیه بزرگسالمون رو پر نکنن
    بازیکن بهتری جذب کنن. مسلمان علاوه بر اینکه به دردمون نمیخوره و دقیقا نمیدونم الان واسه چی میخوان جذبش کنن، بازیکن خوبی هم نیس. اگه خوب میبود این فصل نیمکت نشین ذوب آهن نبود و یحیی ازش بیشتر استفاده می کرد. همون فصل پیش هم که قرضی اومد به اندازه سروصداش و پولش جواب نداد.
    بماند که طرف تا یه داخلی با استقلال بست فورا گفت از اول هم استقلالی بودم.... بیاد پرسپولیس میخواد چی بگه باز؟!

2. این کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

اخبار نقل و انتقالات پرسپولیس

1. رضا حقیقی رسما قراردادش رو فسخ کرد و به پدیده پیوست.

2. نیلسون در لیست مازاد قرار گرفت.

3. پیوستن مدافع ژاپنی منتفی شد.

4. بازیکن برزیلی امروز قرارداد نبست و با ناراحتی باشگاه رو ترک کرد.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    نیست همه ی خبر ها خوب بودن برای همین میخوام از تمامی مسئولین (چه وزارت خونه و چه هیئت مدیره خودمون) کمال تشکر رو داشته باشم!

بازیکن که نمیگیریم هیچ؛ بازیکن ها رو هم از دست میدیم.

انشاالله لیگ قهرمانان با امثال نورمحمدی، جعفرپور و نورالهی میریم به لخویا 6 تا میزنیم.

4. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اخبار نقل و انتقالات پرسپولیس

1. رضا حقیقی رسما قراردادش رو فسخ کرد و به پدیده پیوست.

2. نیلسون در لیست مازاد قرار گرفت.

3. پیوستن مدافع ژاپنی منتفی شد.

4. بازیکن برزیلی امروز قرارداد نبست و با ناراحتی باشگاه رو ترک کرد.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    نیست همه ی خبر ها خوب بودن برای همین میخوام از تمامی مسئولین (چه وزارت خونه و چه هیئت مدیره خودمون) کمال تشکر رو داشته باشم!

بازیکن که نمیگیریم هیچ؛ بازیکن ها رو هم از دست میدیم.

انشاالله لیگ قهرمانان با امثال نورمحمدی، جعفرپور و نورالهی میریم به لخویا 6 تا میزنیم.
    سلام.
    در تکمیل خبر های خوش و خوب شهاب جان این را هم باید اضافه کنم که امروز سامان آقازمانی اومده درفشی فر تا با درخشان برای پیوستن به تیم مذاکره کنه.
    خیلی عالی شد.بهتر از این نمیشه.خیلی بازیکن خوب و تکنیکی هستش.
    اگه این بابا نمیومد نایب قهرمان آسیا میشدیم ولی الان قهرمانیم

جمعش کنید این مسخره بازی ها رو.......
    گند زدید به تیم.هیچی ازمون باقی نمیمونه........
    تاره این تیم میخواد تو آسیا هم بازی کنه....

6. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

لیست مازاد درخشان لو رفت

در فاصله سه روز مانده به پایان مهلت نقل و انتقالات نیم‌فصل لیگ برتر لیست مازاد پرسپولیس روز شنبه (امروز)
    از سوی درخشان در اختیار مسئولان باشگاه قرار گرفت.

بر این اساس درخشان نام 6 بازیکن را در این فهرست قرار داده که از این جمع رضا حقیقی امروز با فسخ قراردادش به پدیده پیوست.
    نیلسون دیگر بازیکنی است که مدیربرنامه‌هایش از جدایی او به دلیل قرار گرفتن در لیست مازاد پرسپولیس و فسخ قراردادش در روز یکشنبه خبر داده بود.

حعفرپور، میثم حسینی، رضا نوروزی و یک بازیکن زیر 23 سال دیگر نفراتی هستند که درخشان اعلام کرده نیازی به آنها ندارد
    و باشگاه می‌تواند رضایت‌نامه‌شان را صادر کند. این در شرایطی که پرسپولیس تاکنون در جذب بازیکن خوب عمل نکرده و باید دید تا روز
    سه‌شنبه که فرصت نقل و انتقالات به پایان می‌رسد این باشگاه چه عملکردی در جذب بازیکن خواهد شد.

اصلاحیه: عباس زاده ماندنی شد؛ جعفرپور رفتنی! اون بازیکن زیر 23 سال هم علی فاطمی بودش.
    .
    .
    .
    .
    .
    .

دیگه دارم رسما دیوونه میشم! خدا کنه اینا همش یه کابوس باشه!

حرف برای گفتن خیلی دارم ولی فعلا عصبانی ام میترسم حرفی بزنم که بعدا خودم پشیمون بشم.

فقط میتونم بگم: بر باعث و بانی اش لعنت!

چه سیاسی
    چه درخشان
    چه شخص وزیر ورزش
    چه خادم
    و ...
    خدایا کنه زودتر این فصل نکبتی تموم بشه ...
    Last edited by Sh-Meteor; 27-12-2014 at 23:31.

8. 3 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

لیست مازاد درخشان رو سایتا اومده

که عباس زاده - حقیقی - میثم حسینی - رضا نوروزی-نیلسون و یک بازیکن زیر ۲۳ سال هم هست

حقیقی که شرش کم کرد و رفت پدیده

نیلسون هم که میگن فردا فسخ میکنه

میثم حسینی و رضا نوروزی هم که بحثی دربارشون نیست

فقط عباس زاده چرا؟

نمیتونستن نورمحمدی بزارن تو لیست

10. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

در شرایطی که باشگاه پرسپولیس و سایت آن در ضعیف ترین دوران اطلاع رسانی خود به سر می برند ساعاتی بعد از انتشار لیست اولیه مازاد پرسپولیس لیست دوم هم منتشر شد.

در این لیست 5 بازیکن با لیست قبلی مشترک بوده و یک نفر تفاوت وجود دارد که نام جعفرپور جای عباس زاده را گرفته است.

بر اساس این خبر جدید نام 6 بازیکن پرسپولیس که در نیم‌فصل دوم این تیم به دستور کادر فنی جایی ندارند مشخص شد.

بر این اساس نیلسون کوریا، مهدی جعفرپور، رضا حقیقی، رضا نوروزی، میثم حسینی و علی فاطمی 6 بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس هستند که در نیم‌فصل دوم جایی در این تیم ندارند و به دستور حمید درخشان باید تیم جدیدشان را انتخاب کنند.

این در حالی است که از محمد عباس‌زاده هم به عنوان یکی از بازیکنان پرسپولیس که در لیست مازاد این تیم قرار دارد نام برده می شد که با این حساب به نظر می‌رسد این بازیکن در پرسپولیس ماندنی خواهد شد.
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 28-12-2014 at 00:09.

12. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

بالاخره وعده وزارت در مورد پرسپولیس محقق شد/ بفرمایید، اخبار خوش!

حدود چهار روز پیش بود که گوینده سابق خبر و مدیر فعلی روابط عمومی وزارت ورزش مدعی شد ظرف ساعات آینده
    در مورد پرسپولیس خبرهای خوشی منتشر خواهد شد. در آن زمان شاید خیلی‌ها نسبت به صحت این موضوع تردید
    داشتند، اما حالا معلوم شده کاملا حق با دوستان بوده و در توانایی‌های رفقا نمی‌توان شک کرد!

بعد از آن وعده:
    منتقمی از مسوولیتش در پرسپولیس استعفا داد. رضا حقیقی بدون پرداخت یک ریال برای دریافت رضایتنامه‌اش و نیز
    بی آنکه با بازیکنی دیگر معاوضه شود، به پدیده پیوست.نیلسون کوریا با آمار دریافت یک گل در پنج داربی در لیست مازاد
    قرار گرفت.حسن رودباریان و سامان آقازمانی به پرسپولیس نزدیک شدند. رضا نوروزی مصدوم هم به رغم قرار گرفتن
    در مسیر بهبودی و البته قرارداد دو ساله‌ای که با تیم داشت در لیست فروش قرار گرفت. راستی مهدی جعفرپور هم
    رفتنی شد؛ احتمالا با رکورد کوتاه‌ترین دوران حضور در یک باشگاه!

14. 3 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

آقازمانی: می‌توانم به پرسپولیس کمک کنم

هافبک پیشین تیم فوتبال پرسپولیس اعلام کرد که بازگشتش به این تیم منوط به نظر سرمربی است.
    سامان آقا‌زمانی در مورد خبر حضورش در پرسپولیس اظهار داشت: روز گذشته (شنبه) بعد از مدت‌ها به درفشی رفتم تا با دوستانم دیدار داشته باشم و همان جا با درخشان برای بازگشت به پرسپولیس صحبت کردم. صحبت‌های خوبی بین ما رد و بدل شد و به آینده امیدوار شدم.

وی ادامه داد: 4 سال خوب را در پرسپولیس پشت سر گذاشتم، 12،13 بازی در لیگ قهرمانان انجام دادم و دو قهرمانی جام حذفی هم کسب کردم. احساس می‌کنم در این مقطع می‌توانم به پرسپولیس کمک کنم.

هافبک پیشین پرسپولیس تصریح کرد: بازگشتم به پرسپولیس به نظر درخشان بستگی دارد. فکر می‌کنم بتوانم به پرسپولیس کمک کنم. در این بین چند بازیکن قدیمی تیم هم برای بازگشتم به پرسپولیس با درخشان صحبت کرده‌اند.

آقازمانی در پاسخ به این سؤال که فکر می‌کند تماشاگران پرسپولیس از بازگشتش به این تیم خوشحال شوند، گفت: در زمان ژوزه تیم نتیجه نمی‌گرفت و همه مشکل داشتیم اما قبل از آن در بازی 6 بر صفر مقابل الشباب و 3 بر صفر مقابل الغرافه عملکرد خوبی در تیم داشتم.

وی در مورد اینکه آیا با جدایی حقیقی می‌خواهد به پرسپولیس بپیوندد، خاطرنشان کرد: دنبال این نبودم که با جدایی بازیکنی به پرسپولیس برگردم اما فعلاً شرایط اینطور است.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

هردم از این باغ بری می رسد

تیم پرسپولیس قصد دارد مهاجم استقلال را برای نیم فصل دوم جذب کند.

محمد قاضی که برای صحبت درباره مطالباتش به باشگاه استقلال رفته بود، از پرسپولیس پیشنهاد دریافت کرد که نیم فصل دوم به این تیم بپیوندد.

این در حالی است که قاضی 2 فصل پیش در پرسپولیس حضور داشت.

مهاجم استقلال همچنین از صبای قم و فولاد پیشنهاد دارد. قاضی قصد دارد پس از صحبت با مسئولان استقلال درباره پیشنهاداتش تصمیم‌گیری کند.

17. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مهاجم برزیلی با قرارداد یک و نیم ساله به پرسپولیس پیوست

مهاجم برزیلی با عقد قراردادی رسمی به پرسپولیس پیوست.

خوزه تادئو مورو جونیور ملقب به "تادو" مهاجم برزیلی با عقد قراردادی رسمی به مدت یک سال و نیم به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.

19. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •