تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 203 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

حرفا واقغا تکراری شده ولی باز تبریک میگم برد 21 را.تا رسیدن به رکورد جاودانه راهی نمونده ولی انصافا بازیای سختی رو پیش رو داریم هر چند تیممون رو هیچ وقت تو بیست سال گذشته به این قدرتمندی ندیدم

2. 2 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

در شب بيست و يکمين برد متوالي
    رئال يک رکورد ديگر بارسلونا را نيز شکست

رئال مادريد دقايقي پيش موفق شد با شکست 4-0 کروزآزول مکزيک، به فينال جام جهاني باشگاه ها راه يابد.

به گزارش "ورزش سه"، در شبی که رئال به بیست و یکمین برد متوالی خود دست یافت، موفق شد تا یک رکورد دیگر بارسلونا را نیز جابجا کند. رئال بیشترین تعداد گل در یک سال میلادی را در بین تمام تیم های اسپانیایی به ثمر رسانده است. کهکشانی ها در سال 2014، تاکنون موفق به زدن 176 گل شده اند.رکورد قبلی در اختیار بارسلونا بود که در سال 2012 موفق به زدن 175 گل شده بود.

رئال حالا منتظر مشخص شدن حریف فینال در بازی اوکلند سیتی و سن لورنزو است. کهکشانی ها اگر بتوانند 4 برد متوالی دیگر نیز کسب کنند، رکورد کوریتیبا را شکسته و نام خود را در کتاب رکوردهای گینس به ثبت خواهند رساند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------

این رئال با این ستاره ها و جوون ها حرف های زیادی تا چندین ساله آینده داره !!
    رونالدو - بیل - راموس - مودریچ - کروس

وبعدش جوون هایی مثل
    کارواخال - ناچو - واران - ایسکو - رودریگز - خسه

4. 9 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تيم منتخب جهان از نگاه زيدان(عکس)

زين الدين زيدان، اسطوره ي فوتبال فرانسه و رئال مادريد، تيم منتخب فعلي جهان از ديدگاه خودش را انتخاب کرد.

به گزارش "ورزش سه"، بیشتر بازیکنان حاضر در این لیست ، از رئال مادرید انتخاب شده اند و تنها یک بازیکن از لیگ برتر در این ترکیب حضور دارد.

خط حمله متشکل از بنزما، رونالدو، ابراهیموویچ و مسی است و در خط هافبک، یحیی توره و مودریچ توپ می‌زنند. خط دفاع را نیز آلوس، مارسلو، په‌په و راموس تشکیل داده اند و در درون دروازه، ایکر کاسیاس حضور دارد.

6. 8 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دیشب حیف شد اون ضربه رابونا ی کریس گل نشد..‌خیلی خوب زد چه گلی می تونست بشه!
    دیگه بچه ها بد عادت شدن هی پنالتی میدن خیالشون راحته کاسیاس میگیره

8. 6 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تیریک بابت برد خوبمون ، کاسیاسم برگشته به روزهای اوج خودش مهار دو پنالتی تو دو بازی پشت هم
    من وقتی پنالتی شد پیش خودم 99% مطمئن بودم میگیره و گرفتش
    رونالدو درسته گل نزد ولی خیلی خوب بازی کرد ولی ای کاش میتونست یه گل بزنه تا بازی بیشتر بچسبه بد عادت کردم به گل زدنش

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________

مصاحبه آنجلوتی بعد از بازی :

آنچلوتی: رونالدو یک گل برای فینال نگه داشته است؛ مهار پنالتی کلیدی بود

طرفداری- کارلو آنچلوتی به دنبال پیروزی 4-0 تیمش مقابل کروز آزول مکزیک در جام باشگاه های جهان به تمجید از اخلاق تیمی کریستیانو رونالدو پرداخت.
    این ملی پوش پرتغالی موفق به گلزنی در مراکش نشد، اما دو پاس گل برای گرت بیل و ایسکو مهیا کرد، و باعث شد تا مربی تیم به خاطر از خود گذشتگی های این بازیکن برای تیم، از وی ستایش کند.
    بنا به گزارش فوتبال اسپانیا، آنچلوتی در پایان مسابقه گفت: "این هیچوقت آسان نیست اما تیم خوب بازی کرد و پیروز شد. حالا باید ببینیم که در فینال با چه تیمی روبرو خواهیم شد. ما قدرتمند و سازمان یافته بودیم، متمرکز ماندیم و بهترین بازی خود را به نمایش گذاشتیم.
    درست است که مهار ضربه پنالتی از سوی ایکر کلیدی بود. در حالیکه بازی 2-0 بود، به نظر می رسید که کار تمام شده است اما آنها هنوز هم می توانستند به بازی برگردند. او مهار بسیار خوبی انجام داد.
    کریستیانو هم خیلی خوب بازی کرد، و دو پاس گل داد و مثل همیشه بسیار مؤثر بود، حتی با وجود اینکه موفق به گلزنی نشد. مطمئناً او یک گل برای فینال نگه داشته است."
    مصدومیت سرخیو راموس: "فکر نمی کنم نگران کننده باشد. فکر می کنم چند روز استراحت حال او را خوب خواهد کرد و باید برای فینال آماده باشد."
    درهای باز زمین تمرین در رباط: "ما هواداران زیادی در رباط داشتیم و تصمیم گرفتیم که جلسه تمرینی را عمومی کنیم. ما اینجا را دوست داریم و در داخل زمین و هتل نیز حمایت خوبی به عمل آمد. همه یکسان هستند. مادرید باشگاه بزرگی است. بازی کردن در مغرب مثل بازی در خانه است و برای خوب بازی کردن به ما کمک می کند."
    یک سال فوق العاده: "من انتظار این را نداشتم، اما این تیم شایستگی به پایان رساندن سال با عنوان قهرمانی جهان را دارد."
    ضربه 'رابونای' کریستیانو رونالدو: "من آن را خوب ندیدم اما وقتی کریستیانو باشد، جای تعجب نیست."
    حریف فینال: "سن لورنزو با تجربه تر از اوکلند است، اما در فوتبال هر اتفاقی می تواند رخ دهد و ما با در نظر گرفتن اینکه با هر کدام از آنها می توانیم روبرو شویم، خود را برای فینال آماده خواهیم کرد."
    زمین مسابقه: "عالی بود، یک زمین بسیار خوب."

Last edited by Abdolreza2012; 17-12-2014 at 17:38.

10. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بارسا مگه می تونه بازیکن بگیره امسال؟
    بله میتونه
    محرومیتش گویا تعلیق شده فعلا

13. این کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هر جوری حساب می کنم رئال رویس رو لازم نداره
    اگه فرضا به تیم اضافه بشه باید خیلی بازیکنا با هم کنار بیان تازه اونم بازیکنایی که توی هر تیمی باشن نامبر وان اونان و به این راحتی رو نیمکت نمی شینن!
    البته من شایعاتی توی بعضی سایت ها می دیدم که ممکنه بیل سال دیگه یه تیم لیگ برتر انگلیس بره که فک نکنم احتمالش زیاد باشه

راستی عجیبه مارتین اودگارد که احتمال اومدش به رئال رو زیاد می دونستن ظاهرا قراره به بایرن بره!
    هنوز رسمی نشده ولی اگه رئال اونو از دست بده یه استعداد خیلی بزرگ رو از دست داده

15. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

آموزش روپایی توسط آنچلوتی!

سایت رسمی باشگاه ویدئویی رو گذاشته که در اون فیلم بردار کارلو رو در کنار زمین در حال روپایی زدن می بینه و ازش می خواد که یه سری نکات کلی رو بگه، گفت و گوی دوستانه و قشنگی هست، توصیه می کنم ببینید. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

+

بنزما از طرف مجله معتبر فرانس فوتبال به عنوان بهترین بازیکن سال فرانسه انتخاب شد. کارلو مسئولیت خطیر اهدای جایزه رو برعهده گرفت

Last edited by City 17; 18-12-2014 at 14:30.

17. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تمرینات تیم برای بازی فینال :

محتوای مخفی: ادامه 

19. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •