سلام.
من گوشی W900 دارم ... چند روز پیش داشتم باهاش کار میکردم که یه دفعه صفحه کاملا سفید شد و موبایلم قفل کرد و دفعه های بعد هرچی دوباره روشنش می کردم بازم همون صفحه سفید می اومد![]()
اگه کسی میدونه که چه مشکلی داره لطفا بگه !
سلام.
من گوشی W900 دارم ... چند روز پیش داشتم باهاش کار میکردم که یه دفعه صفحه کاملا سفید شد و موبایلم قفل کرد و دفعه های بعد هرچی دوباره روشنش می کردم بازم همون صفحه سفید می اومد![]()
اگه کسی میدونه که چه مشکلی داره لطفا بگه !
دوست عزيز عضويت جديدت رو تبريك ميگمنوشته شده توسط mfarhad56
![]()
شما بايد با اين مشكل بردت رو عوض كني و راه ديگه اي هم نداري
اگه تهران هستي يه سر به علاالدين بزن
دوست من عضويت شما رو هم تبريك ميگمنوشته شده توسط Taima
![]()
اول يه مستر ريست بكن ببين چجور ميشه![]()
البته با اين كار امكان داره خيلي از برنامه ها و عكسهات پاك بشه اگه مهمه قبلش يه بك آپ بگير
شما باید گوشیت فلش شه . هزینش زیاد نیست وکارت نیم ساعت بیشتر طول نمی کشه اگه تهرانی یه سر برو علائدین زیر زمینشنوشته شده توسط Taima
سلام دوستان
من گوشیم و810 هست که دیروز وقتی به کامپیوتر زدم نشناختش و بعدز اون دیگه کار نمیکنه
فقط یه صفحه میآد که عکس تم من هست با آنتن وباتری و اصلا کار نمیکنه البته اگه به کامپیوتر بزنم مموریم رو میشناسه ولی کلا تلفنش کار نمیکنه.
آیا مشکلم با فلش حل میشه و بر میگرده به شماره سریال اصلی تا بتونم آپدیتش کنم در ضمن مشکل ریجیستر ندارم چون امروز یه خط ایرانسل گرفتم.
لطفا سریعتر جواب بدین چون آخر ضد حال بود بعد دو هفته!!!!
یه سوال مهم دیگه اگه گوشیمو که کار هم نمیکنه از طریق سایت سونی اریکسون آپدیت کنم مشکل حل میشه یا حتما باید اول فلش بشه؟؟
Last edited by A.Farokhzad; 26-11-2006 at 19:46.
اگه ایرانسل هست آپدیتش کن به شرطی که سرعت اینترنتت خوبه!!!! با فلش درست می شه 100% البته به نظر من سریلش رو به حالت اولیه در نیاری بهتره چون بعدن اگه بخوای بفروشی دردسر داره
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
مرسی![]()
. متاسفانه هیچ دسترسی به منوهای گوشی ندارم که بتونم مستر ریست بکنم ! مگر اینکه روش دیگه ای برای مستر ریست کردن "سونی اریکسون" وجود داشته باشه. منظورم یه چیزی تو مایه های مستر ریسته گوشی های نوکیاس !( سبز + ستاره + ... )
ممنون از اینکه جواب دادی ، ولی من کرمانم اینجا هم که بردمش واسه فلش جناب آقای "دزد" فرمودن که 35 تومن می گیره !!!نوشته شده توسط Farbod_h
![]()
فقط یه سوال دیگه در رابطه با فلش کردن ! واسه فلش کردن دستگاه خاصی لازمه ؟! یا با داشتن firmware خودم هم می تونم با کابل USB فلشش کنم ؟!
با سلام یه سیوال داشتم کسی چیزی در مورد استفاده از گوشی های دزدی می دونه یعنی اگه یه دونه بگیریم و سریالش رو هم عوض کرده باشند میشه استفاده کرد
سلام
من گوشي k 750 دارم با اين كه مموريش خاليه ولي زمان فيلم برداريش 10 ثانيه بيشتر نيست
تا جايي هم كه من ميدونم زمان فيلم برداريش بايد نامحدود باشه ولي مال من اين طوري نيست
اگه كمكمي از دست كسي ساخته است ممنون ميشم( خيلي فوري )![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)