شما اول امان سنجی کنید ببینید با 9 متر مشکل حل میشه یا نه بعد اگر مطمئن شدید مشکل حل میشه برید لوله رو بخرید. واسه راست نگه داشتن لوله هم باید از همون بستا استفاده کنی![]()
شما اول امان سنجی کنید ببینید با 9 متر مشکل حل میشه یا نه بعد اگر مطمئن شدید مشکل حل میشه برید لوله رو بخرید. واسه راست نگه داشتن لوله هم باید از همون بستا استفاده کنی![]()
نه داداش 9 متره که خیلی ضایعه مثل لوله پرچم میشه![]()
فعلا که راصد و فارا رو میشه استفاده کرد .اگر در اینده سیگنال ضعیف شد به جای لوله رادیو رو عوض میکنم .میرم قوی ترین رادیوی موجود در بازار رو مخرم.
اینم 128 طلایی راصد
خودشون میگن سرویس های طلایی روی 1.5 برابر بسته شدن .اخه این کجاش 1.5 برابره ؟
درسته سرعت هاشون بالاست مشکل از رادیو شماست اگه تو اسکن چندتا راصد پیدا می کنی اونا رو هم امتحان کن حتی اگه یمقدار سیگنالشون ضعیف تر باشه
رادیوی من که مشکلی نداره .منظورم این بود که اگه سرعت تعرفه طلایی روی 1.5 برابر بسته شده پس من که 128 دارم باید بهم 1.5 برابر یعنی 192 بده ولی الان داره بیشتر میده حدود 3 برابر .پس چه جوریه ؟ واسه چی رادیوم مشکل داره ؟
الان که سرعت تون تقریبا همون ۱۲۸
منظورم اینه که مشکل از طرف خودت هست. مشکل از سیگنال یا ccq و یا رادیویی هست که بهش وصل شدی
Sent from my iPad using Tapatalk
چه جوری سرعتم 128 ؟ به جای 16 تا داره 50 تا دانلود بهم میده .چه جوری گفتی همون 128 ؟ یعنی باید بیشتر از 50 تا بده 128 ؟
برای من از ساعت 6 عصر به بعد پینگ راصد بالا میره و گاهی تا 1000 هم میرسه هم داخل هم خارج اما سرعت افت نمیکنه .بقیه دوستانی که راصد دارن براشون پینگ بالا میره ؟
خیر.پینگ من نهایتا ۲۷۰ از خارجه
همیشه زیر ۲۰۰ هستش
به نظرت مشکل از کجایه ؟ چون برا من همیشه عصر ها این اتفاق میافته .البته ثابت نی گاهی برای چند دقیفه میره بالا و دوباره میاد زیر 200 ولی همواره از عصر به بعد تایم اوت زیاد میشه .فکر نمکنم مشلک از رادیوی من باشه .احتمالن از شرکته.
اگه سیگنال خوبی از بقیه دکل های راصد داری , دکلت رو عوض کن احتمالا درست میشه.
شخصا الان از رفاتک نامحدود دارم, از راصد 128 طلایی , 128 فارانت. از هیچکدوم راضی نیستم در حال حاضر ! هر کدوم یه مشکلی دارن که مجبورم هر چند ساعت با یکیشون وصل بشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)