سلام
من بازی mid night club 3 رو اجرا کردم یکم میلرزه صداشم خرابه
امروز رفتم بازی گاد اف وار و کمباتو گرفتم ولی بازی رو باز نمیکنه
میشه بگید مشکل چیه ؟
سلام
من بازی mid night club 3 رو اجرا کردم یکم میلرزه صداشم خرابه
امروز رفتم بازی گاد اف وار و کمباتو گرفتم ولی بازی رو باز نمیکنه
میشه بگید مشکل چیه ؟
دوستان عزیز من خیلی وقت دارم روی پلی کار میکنم و یه آموزش خیلی خوب آمائه کردم که دیگه کامل برای اجرا بازی ها روی پی سی هست و میتونید اگه سوالی داشتید بگین تا جواب بدم و به سایت خودم هم که در این بارس سر بزنید
سیستمت برای این کار خوبه عزیز میتونی با آخرین بیلد و پلاگین ها که براتون قرار میدم بازی هارو اجرا کنید
سلام
من بازی gow رو به راحتی دارم بازی می کنم. اما امروز رفتم tekken 5 رو گرفتم اول اجرا نشد ولی با بایوس ژاپنی اجرا شد. و لی سرعت اجرای خود بازی یعنی مبارزه ها خیلی پایینه نیاز به یه پلاگین قوی دارم. کسی آخرین پلاگین گرافیک رو داره؟
فك كنم اين مشكل بيلدهاي جديد باشه.شما بازي رو از طريقه زير اجرا كن بايوس هم بزار همون قبلي باشه:
Run->>excute
http://www.mediafire.com/orleansشما برو این آدرس و دانلود کن آخرین بیلد و آخرین پلاگین های جدید
بزرودی توی سایت خودمم هم میزارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه مشکل بیلد نیست الان بیل های جدید تازه باگ هار و رفع کردن و خیلی خوب شده
به خیلی چیزا ممکنه مربوط باشه شما باید بگی سیستمت چیه و از چه پلاگینی استفاده میکنی بعدش تازه کلی تنظیمات داره تا بری بازی همین جوری که نمیشه عزیز من دارم یه فایل آموزشی کامل تهییه میکنم که دیگه مشکلی نباشه و هر کی سیستم خوب داشت راحت بره بازی کنه
حالا اگه خواستین سر بزنین
اینم آخرین ورژن برناکه و پلاگینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا ممنون.اما منم خودم حدود 2سال با اين برنامه زندگي كردم!تكن5 رو هم تا آخر رفتم اما از يه بيلد جديد به بعد(درست يادم نيست)
اين تكن رو نميشد از اون طريق اجرا كنم و ازexcuteرفتم يه بار درست شد گفتم شايد مشكل اون دوستمون هم حل بشه و نا گفته نماند من تا حالا بازي نبوده بگيرمو اجرا نكنم مگه اينكه نشده باشه ازش ايميج بگيرم.و واقعا ممنون كه اومدين.(يه نفر نبود درست حسابي اينجا رو يگردونه.البته بود{kolange_edalat}اما خوب چند وقته تو اين فروم پيداش نيست.
خواهش میکنم عزی
کلنگ هم دوستم هست فرهاده عزیه که باش ارتباط دارم و توی فروم های دیگه هم هستیم
البته برای تیکن بهتره از همون بیلد های قبلی استفاده کنی بعضی موقع ها جواب میدهولی خوب تنظیمات خیلی مهمه و برای هر سیستم فرق میکنه و برای هر بازی هم ممکنه تفاوت............
در کل کار آسونی نیست این کار ولی خوب به زحمتش میارزه حالا من هستم و توی سایتم هممیتونی بازی های پلی 2 رو ببینی و....
آقا من تازه وارد این کار شدم کمکی هم به من بکنید من برنامه ی PCSX2 را دارم اما خدمم کشتم اما نتو نستم کمک کنید تو رو خدا با تشکر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)