تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 752 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اِ... ، چه جالب! هیچ وقت فکر نمی کردم قیمت جنسی داخل و خارج کشور اینقدر متفاوت باشه!! تجربه ای شد تا بر اساس قیمت های آمازون تصمیم نگیرم، بگذریم...
    یکی از دوستان قصد خرید یه مدل clip-on رو داره، تا 30 تومن چی پیشنهاد می کنید؟ (آیپاد کلاسیک داره و بیشتر موسیقی کلاسیک گوش می ده.)
    کریتیو یه مدل EP380 داره که فکر کنم حدود 20 تومنه ... از همین تیپ طراحی من فکر می کنم سونی عملکرد خوبی داره ، حالا با همین بودجه یا کمی بالاتر .. J11 و Q68 رو چک کن .. یه سر اگه به پاساژهای حوالی چهارراه ولی عصر تا میدون ولی عصر بزنی میتونی این مدلها رو ببینی.
    دوستان کسی با کارهای Beats by Dr Dre آشنایی داره؟؟ امروز پایتخت یدونه مدل Tour رو آورده بود! واقعا با کیفیت بود! سیم هاش جوری بود که شک دارم با قیچی هم پاره بشه!
    این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو اگه دوست داشتی درباره اش بخون .. و بهرحال توجه کن که بهشی از هزینه ای که می پردازی، پای اسمشه تا کیفیتش.

ضمناً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دوستی گفته که شاید یه نسخه از این برسه دستش، می تونی باهاش ارتباط بگیری شاید نکته ای بگه که بدردت بخوره.

2. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

سلام
    یه هدفون با کیفیت که خوب فیت بشه (برای فعالیت ورزشی) که روی آیپاد هم خوب جواب بده تا قیمت 100 تومان یا بالاتر ...
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    یه هدفون با کیفیت که خوب فیت بشه (برای فعالیت ورزشی) که روی آیپاد هم خوب جواب بده تا قیمت 100 تومان یا بالاتر ...
    ممنون
    از سونی، MDR-AS20 رو چک کن که طراحی اش قشنگه و میشه گفت دور گوش رو می گیره ... MDR-J11 هم طراحی خیلی خوبی داره .. اینا باید حدود 70 تومن باشن ... نمایندگی های سونی رو چک کن ..

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

سلام.میخواستم یک هدفون بخرم با این مشخصات
    1.قیمت تا 100 تومن
    2. فول سایز نباشه
    3.بیس و کیفیت وتفکیک عالی داشته یاشه.
    4.از مارک های معروف باشه که بشه پیدا کرد(مثلا سن هایزر و shure ,akg نباشه)
    5.عایق نویز خوبی باشه
    لطفا دوستان بگن که هدفون داخل گوش هست یا که نیست(یعنی نوعش رو بگن). ممنون
    Last edited by milad_takjoo; 15-02-2010 at 12:15.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.میخواستم یک هدفون بخرم با این مشخصات
    1.قیمت تا 100 تومن
    2. فول سایز نباشه
    3.بیس و کیفیت وتفکیک عالی داشته یاشه.
    4.از مارک های معروف باشه که بشه پیدا کرد(مثلا سن هایزر و shure ,akg نباشه)
    5.عایق نویز خوبی باشه
    لطفا دوستان بگن که هدفون داخل گوش هست یا که نیست(یعنی نوعش رو بگن). ممنون
    *در مورد مورد 4 : گفتی که "پیدا بشه"، خب سن هایزر و akg رو میشه تهران گیر آورد .. باز اگه مشکل دسترسی به تهران رو داری قابل درکه البته ..

بهرحال تا 100 تومن اگه فول سایز نخوای و بحث ایزوله سازی (همون عایق نویز) هم برات مطرح باشه، طبیعتاً کارای in ear سریعاً میان وسط .. ex85 از سونی رو دنبال کن (حدود 80 تومن باید باشه) --- از کریتیو aurvana in ear رو ببین میتونی گیر بیاری که صدای گرمتری داره و فکر کنم دوستانی که اهل باس هستند بیشتر بپسندند .. و کمی پایین تر ep830 حدود 50 تومنه و صدای متعادل تری (از نظر عملکرد روی دامنه فرکانسی منظورمه) نسبت به فرضاً ep630 که برادر کوچکترشه داره ..

بهرحال بازار هدفون در ایران، بخصوص در مورد in ear های متوسط به بالا، متاسفانه و متاسفانه تنوع پایینی داره ..

8. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

حالا غیر in ear ها چه مدل هایی میشه پیدا کرد؟
    راستی مدل creative aurvana air چه طوره؟قیمتش چنده؟
    من مدل ep630 رو قیمت کرده بودم 18 تومن ...شما نوشتین که ep830 50 تومنه؟واقعا اینطوریه؟
    لطفا درمورد flac هم توضیح بدین.به نظر من فرقی با mp3 320 نداره......
    Last edited by milad_takjoo; 15-02-2010 at 21:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این یکی از بهترین تاپیکهایی هست که آدم از خوندش لذت میبره بخاطر اینکه اطلاعات بسیار مفیدی میشه ازش کسب کرد در مورد تفاوت ep630 و ep830 چون خودم صداش رو شنیدم بگم که ep830 کمی صدای بمش بهتره وکمی صدا رو متعادل تر پخش میکنه یک کیف اضافه هم داره ولی قیمتش بیخودی گرونه و اصلا ارزش 50 تومان پول رو نداره اگر می خواید creative بخرید با گارانتی رایان بدر بگیرید تا جایی که میدونم اجناسش بیشتر برای سنگاپور بود ولی اون شاپ برای چین هست . اگه واقعا می خواید تفاوت صدا رو حس کنید 100 به بالا برای هدفون بزارید کنار البته به شرطی که mp3 player تون هم درست و حسابی باشه

11. این کاربر از saxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام دوستان.یه هدفون میخواستم بخرم هم برای استفاده از نوت بوک و هم پلیر و موبایل.
    میخوام قیمتش حدود 20 تومان باشه داخل گوش یا معمولی فرقی نمیکنه فقط روی گوش خوب بایسته و اینکه کیفیت خوب داشته باشه اگه کیفت یا ... باشه چه بهتر اگر هم نداشت اشکال نداره.
    یکی از دوستان ep-630 رو معرفی کرده بود چطوره؟از این بهتر هم هست که صداش با کیفیت تر و بهتر باشه؟
    و اینکه از کجای گرگان یا گنبد کاووس میتونم خریداری کنم؟
    خرید اینترنتی داره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا غیر in ear ها چه مدل هایی میشه پیدا کرد؟
    راستی مدل creative aurvana air چه طوره؟قیمتش چنده؟
    من مدل ep630 رو قیمت کرده بودم 18 تومن ...شما نوشتین که ep830 50 تومنه؟واقعا اینطوریه؟
    لطفا درمورد flac هم توضیح بدین.به نظر من فرقی با mp3 320 نداره......
    +غیر In ear تا 100 تومن میشه akg گرفت .. میشه کریتیو گرفت .. باز بسته به سبک که بحث اش شد ..

+من air رو توصیه نمی کنم .. یعنی نمی ارزه آدم یه earbud بخره با این قیمت ..

+ قیمت ep830 : متوجه سوال نشدم .. پرسیدی "واقعاً اینطوره؟" .. قیمتش رو میگی؟ .. بله - همینطوره.

+ flac یه فرمت lossless هستش؛ یعنی فرقش مثلا با mp3 اینه که در حین فشرده سازی داده ها از بین نمیرن و میشه دوباره decompress اش کرد به نسخه اصلی صوتی (بدون فشرده سازی) .. همونطور که گفتی mp3 با بیت ریت 320 تفاوت بسیار نامحسوسی با flac داره..
    سلام دوستان.یه هدفون میخواستم بخرم هم برای استفاده از نوت بوک و هم پلیر و موبایل.
    میخوام قیمتش حدود 20 تومان باشه داخل گوش یا معمولی فرقی نمیکنه فقط روی گوش خوب بایسته و اینکه کیفیت خوب داشته باشه اگه کیفت یا ... باشه چه بهتر اگر هم نداشت اشکال نداره.
    یکی از دوستان ep-630 رو معرفی کرده بود چطوره؟از این بهتر هم هست که صداش با کیفیت تر و بهتر باشه؟
    و اینکه از کجای گرگان یا گنبد کاووس میتونم خریداری کنم؟
    خرید اینترنتی داره؟
    با این هزینه شما ep630 گزینه خیلی محبوبیه ... ep635 تفاوت چندانی با این مدل نداره، با این فرق که بند گردن داره و حدود 20 تومنه (4-5 تومن گرونتر از 630) ... کمی بالاتر هم ex35 از سونی که حدود 28 تومنه .. نمایندگی های سونی و کریتیو رو باید چک کنی و البته فکر می کنم یکی دوتا دوست از اون ناحیه کشور هم داشتیم .. یه سرچ بزن توی این تالار فکر کنم پیداشون کنی.

خرید اینترنتی، در حالتی که دسترسی خرید فیزیکی داری، بخصوص برای هدفون توصیه نمیشه.

14. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

+غیر In ear تا 100 تومن میشه akg گرفت .. میشه کریتیو گرفت .. باز بسته به سبک که بحث اش شد ..

+من air رو توصیه نمی کنم .. یعنی نمی ارزه آدم یه earbud بخره با این قیمت ..

+ قیمت ep830 : متوجه سوال نشدم .. پرسیدی "واقعاً اینطوره؟" .. قیمتش رو میگی؟ .. بله - همینطوره.

.
    منظورتون کلا درباره airbud چیه؟قیمتش هم تقریبی میگین؟

راستی چرا ep830 50 تومنه بعد ep630 20 تومنه؟دلیل این همه اختلاف قیمت چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •