وقتی ویندوز اورجینال رو لپ تاپ هست درایوراش همه نصبه؟
وقتی ویندوز اورجینال رو لپ تاپ هست درایوراش همه نصبه؟
بــــــــــــلـــــــــــ ـــه
و بهتره با برنامه های تخصصی پشتیبان گیری از درایورها، نسخه ی پشتیبان از کل درایورهای نصب شده در قالب فقط یک فایل اجرایی تهیه کنید
شما روی وین هفت کل درایورهای وین هشت رو نصب کنید. احتمال زیادی هست که دکمه های ترکیبی فانکشنال (Fn) درست عمل کنه
اگرم این Hot Key ها عمل نکرد اصلا مهم نیست چون از راههای دیگه هم میشه فعال و غیرفعالشون کرد. برای نمونه از راه ابزارهای موجود در system tray یا Device Manager
کار نکردن USB3 هم خیلی بعیده. چون USB3 در معماری جدید پردازنده ها توسط چیپهای اینتل بطور ذاتی پشتیبانی میشن و نیاز به درایور خاصی نداره
بفرض هم که USB3 از راه چیپهای دیگری مثلا NEC روی سیستم شما فعال باشند براحتی درایورهای USB3 رو از راه وبسایت ایسوس و یا یک جستجوی ساده در گوگل از سایر مراجع درایوری پیدا و نصب میکنید ...
بالاترین کانفیگ همونه که گرافیک 4GB و نمایشگر لمسی FHD ارائه بشه. نمایشگر FHD از نوع IPS هست چه مات و چه براق
نمایشگر +HD اینطور که در ص این کالا در سایت ایسوس ذکر شده IPS نیست
دوست راسته پردازنده نسل چهارم گرماش نسبت به پردازنده ایوی بریج 15درصد بیشتره؟..اینو یکی از دوستان گفتش که تو ویکیپدیا نوشته بوده..چون پردازنده n550jvهاسول هست پرسیدم
معماری هاسول اتفاقا در همین مدیریت فوق العاده ی مصرف انرژی که منجر به نگهداری بیشتر شارژ میشه اعتبار کسب کرده وگرنه از لحاظ کارایی تفاوت کمی با ایوی بریج داره
ضمن اینکه حتما میدونید که ویکیپدیا یک دانشنامه ی آزاد هست نه یک مرجع معتبر در حد tomshardware یا anandtech و notebookcheck و ...
محتوای مخفی: راستی
دوستان من امروز از تبریز قیمت کردم دو سه تا مغازه گفتن 3950 ولی یه مغازه که قبلا هم ازش لپ تاپ خریده بودیم دقیقا همون کانفیگ 4 گرافیک و لمسی رو با همون گارانتی دو ساله یکپارچه گفت 3880 .... منم دیگه قصد دارم فردا بخرم این مدل رو
حالا من دقیقا فردا تو مغازه چه چیزهایی رو تست کنم که از سالم بودنشون مطمئن بشم ؟؟؟
قيمت رو خوب گفته فقط از اون سه تاي مغازه ي بزرگ اولي نخر تو طبكه همكف اونا گارانتي شون معتبر نيست من از اريا كامپيوتر (پلاك 81) گرفتم از همه ارزون گفت وگارانتي معتبر داشت و ويندوز هم مفتي زد اگه رفتي واسه خريد از اون هم قيمت كن
سلام دوستان
منم تقریبا از کسایی بودم که از روز اول دنبال خرید این لپ تاپ بودم و بلاخره امروز بعد از ماه ها این لپ اپ رو خریدمالبته بهتر بگم سال ها چون تقریبا 1.5 سال لپ تاپ گرفتن من به طول انجامید! منتظر کاهش قیمت و نسل جدید و ار این صحبت ها که سر خیلی ها مون اومد. فعلا هنوز از لپ تاپ استفاده نکردم و فردا دارم میرم که تحویل بگیرم . نکته ی خاصی هست که به نظرتون باید در نظر بگیرم؟
بچه ها خیلی خوشحالم.بالاخره همه همون چیزی رو که می خواستیم خریدیم.هر روزم داره به تعدادمون اضافه میشه.خدا رو شکر.
سلام دوستان منم بالاخره امروز خریدم لپ تاپ رو از تبریز ( لمسی گرافیک 4 ) ... 3870 با گارانتی دو ساله آواژنگ
امشب هم می خوام ویندوز 8.1 رو دانلود کنم که فردا نصب کنمش
فقط دوستان یه سؤال الان من لپ تاب رو بزارم شارژ اولیه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)