تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 278 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

وقتی ویندوز اورجینال رو لپ تاپ هست درایوراش همه نصبه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

وقتی ویندوز اورجینال رو لپ تاپ هست درایوراش همه نصبه؟
    بــــــــــــلـــــــــــ ـــه
    و بهتره با برنامه های تخصصی پشتیبان گیری از درایورها، نسخه ی پشتیبان از کل درایورهای نصب شده در قالب فقط یک فایل اجرایی تهیه کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم
    رو این لبتاپ میشه ویندوز 7 ریخت؟
    آخه تو سایت ایسوس درایور ویندوز 7 نیست.
    میگن تو ویندوز 7 بعضی از کلید ها با fn کار نمیکنه مثلا نمیشه وایرلس و بلوتوس رو خاموش کرد یا usb 3 تو ویندوز 7 کار نمیکنه یا نور صفحه کلید رو نمیشه تنظیم کرد
    کسی ویندوز 7 ریخته رو این لبتاپ؟
    شما روی وین هفت کل درایورهای وین هشت رو نصب کنید. احتمال زیادی هست که دکمه های ترکیبی فانکشنال (Fn) درست عمل کنه
    اگرم این Hot Key ها عمل نکرد اصلا مهم نیست چون از راههای دیگه هم میشه فعال و غیرفعالشون کرد. برای نمونه از راه ابزارهای موجود در system tray یا Device Manager
    کار نکردن USB3 هم خیلی بعیده. چون USB3 در معماری جدید پردازنده ها توسط چیپهای اینتل بطور ذاتی پشتیبانی میشن و نیاز به درایور خاصی نداره
    بفرض هم که USB3 از راه چیپهای دیگری مثلا NEC روی سیستم شما فعال باشند براحتی درایورهای USB3 رو از راه وبسایت ایسوس و یا یک جستجوی ساده در گوگل از سایر مراجع درایوری پیدا و نصب میکنید ...

سلام دوستان
    من 2 روز پيش قيمت گرفتمn550 رو بهم گفت صفحه لمسي هست 4100 و بخاطر اين تعطيلي چند روزه گرون شده ولي اگه 2 .3 روز ديگه بياي ارزون تر ميشه ولي فراموش كردم بپرسم اين قيمتي كه گقت لمسي براق هست يا لمسي مات..خواستم بدونم قيمتش اينه؟؟بعد يه چيز ديگه اينگه دقيقا چه مدل كانفيگ از همه بهتره و قيمتش چنده؟؟؟؟؟
    بالاترین کانفیگ همونه که گرافیک 4GB و نمایشگر لمسی FHD ارائه بشه. نمایشگر FHD از نوع IPS هست چه مات و چه براق
    نمایشگر +HD اینطور که در ص این کالا در سایت ایسوس ذکر شده IPS نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوست راسته پردازنده نسل چهارم گرماش نسبت به پردازنده ایوی بریج 15درصد بیشتره؟..اینو یکی از دوستان گفتش که تو ویکیپدیا نوشته بوده..چون پردازنده ‏n550jvهاسول هست پرسیدم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوست راسته پردازنده نسل چهارم گرماش نسبت به پردازنده ایوی بریج 15درصد بیشتره؟..اینو یکی از دوستان گفتش که تو ویکیپدیا نوشته بوده..چون پردازنده ‏n550jvهاسول هست پرسیدم
    معماری هاسول اتفاقا در همین مدیریت فوق العاده ی مصرف انرژی که منجر به نگهداری بیشتر شارژ میشه اعتبار کسب کرده وگرنه از لحاظ کارایی تفاوت کمی با ایوی بریج داره
    ضمن اینکه حتما میدونید که ویکیپدیا یک دانشنامه ی آزاد هست نه یک مرجع معتبر در حد tomshardware یا anandtech و notebookcheck و ...

محتوای مخفی: راستی 
    اون Black توی اسم شما اثر خودش رو گذاشت و باعث شد بعد از گفتگویی که باهم داشتیم کارت TV پگاسوس رو به یکنفر بدمش و کارت گیگابایت رو هم بسوزونم (آداپتور 5 ولتی هاب USB سوخته بود اشتباها یک آداپتور 6V به هاب وصل کردم) حالام در بدرد دنبال تعمیرکار حرفه ای میکروالکترونیک دارم میگردم. حاضرم 100 یا بیشتر هزینش کنم تا درست بشه. هیچ کارتی قابلیت 1080p رو توی ایران نداره الا همین گیگا که هم توی ایران نایابه هم توی فروشگاههای اینترنتی خارج از کشور خیلی بندرت گیر میاد! . این کارتهایی که توی بازار ریخته همگی تا 576p رو پشتیبانی میکنند ...

6. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان من امروز از تبریز قیمت کردم دو سه تا مغازه گفتن 3950 ولی یه مغازه که قبلا هم ازش لپ تاپ خریده بودیم دقیقا همون کانفیگ 4 گرافیک و لمسی رو با همون گارانتی دو ساله یکپارچه گفت 3880 .... منم دیگه قصد دارم فردا بخرم این مدل رو

حالا من دقیقا فردا تو مغازه چه چیزهایی رو تست کنم که از سالم بودنشون مطمئن بشم ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان من امروز از تبریز قیمت کردم دو سه تا مغازه گفتن 3950 ولی یه مغازه که قبلا هم ازش لپ تاپ خریده بودیم دقیقا همون کانفیگ 4 گرافیک و لمسی رو با همون گارانتی دو ساله یکپارچه گفت 3880 .... منم دیگه قصد دارم فردا بخرم این مدل رو

حالا من دقیقا فردا تو مغازه چه چیزهایی رو تست کنم که از سالم بودنشون مطمئن بشم ؟؟؟
    قيمت رو خوب گفته فقط از اون سه تاي مغازه ي بزرگ اولي نخر تو طبكه همكف اونا گارانتي شون معتبر نيست من از اريا كامپيوتر (پلاك 81) گرفتم از همه ارزون گفت وگارانتي معتبر داشت و ويندوز هم مفتي زد اگه رفتي واسه خريد از اون هم قيمت كن

9. این کاربر از ACROBATIK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

سلام دوستان
    منم تقریبا از کسایی بودم که از روز اول دنبال خرید این لپ تاپ بودم و بلاخره امروز بعد از ماه ها این لپ اپ رو خریدم البته بهتر بگم سال ها چون تقریبا 1.5 سال لپ تاپ گرفتن من به طول انجامید! منتظر کاهش قیمت و نسل جدید و ار این صحبت ها که سر خیلی ها مون اومد. فعلا هنوز از لپ تاپ استفاده نکردم و فردا دارم میرم که تحویل بگیرم . نکته ی خاصی هست که به نظرتون باید در نظر بگیرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها خیلی خوشحالم.بالاخره همه همون چیزی رو که می خواستیم خریدیم.هر روزم داره به تعدادمون اضافه میشه.خدا رو شکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان منم بالاخره امروز خریدم لپ تاپ رو از تبریز ( لمسی گرافیک 4 ) ... 3870 با گارانتی دو ساله آواژنگ

امشب هم می خوام ویندوز 8.1 رو دانلود کنم که فردا نصب کنمش

فقط دوستان یه سؤال الان من لپ تاب رو بزارم شارژ اولیه ؟؟

13. این کاربر از samibeig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •