روزنامه پیروزی سه شنبه 19 شهریور 1392
محتوای مخفی: روزنامه پیروزی
روزنامه پیروزی سه شنبه 19 شهریور 1392
گزارش تمرين امروز پرسپوليس
تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 17:30 در ورزشگاه درفشيفر آغاز شد. مهمترين اتفاق اين تمرين درگيري لفظي سيدصالحي و رضا نورمحمدي بود. در قسمتي از تمرين که بازيکنان در حال انجام حمله به دفاع بودند سيدصالحي تکل محکمي روي پاي نورمحمدي رفت و در ادامه مدافع پرسپوليس با زدن يک تکل محکم اين موضوع را جبران کرد.
به گزارش تسنيم، همين مسئله باعث شد درگيري لفظي بين دو بازيکن پيش آيد که دخالت ساير بازيکنان باعث شد اتفاق ديگري رخ ندهد. پس از اين محمد دايي مربي پرسپوليس هر دو بازيکن را براي لحظاتي از زمين خارج و زمينه آشتيکنان آنها را فراهم کرد. هنگامي که سيدصالحي و نورمحمدي با هم دست دادند هواداران آنها را تشويق کردند.
* حدود 50 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند.
* حميدرضا عليعسگر هافبک مصدوم پرسپوليس با لباس شخصي در درفشيفر حاضر شد و چند دقيقهاي براي درمان به کلينيک رفت.
* پيش از آغاز تمرين طبق معمول هر روز دروازهبانهاي پرسپوليس زودتر از ساير بازيکنان تمرينات اختصاصي خود را شروع کردند.
* قاسم دهنوي هافبک مصدوم پرسپوليس که چند جلسهاي در تمرينات غايب بود از امروز پاي به پاي بازيکنان به تمرين پرداخت.
* در ابتداي اين تمرين علي دايي چند دقيقهاي با محمد نوري به صحبت پرداخت.
*سرمربي پرسپوليس برخلاف روزهاي گذشته لباس تمرين به تن کرد و عملکرد شاگردانش را زير نظر گرفت. دايي در چيدن موانع نيز حضوري پررنگ داشت.
* بازيکنان پرسپوليس در تمرين امروز به دويدن، انجام حرکات کششي و پاسکاري تحت فشار پرداختند و پس از آن پاسکاري بلند و استارتهاي سرعتي در دستور کار آنها قرار گرفت. بعد از اين آيتم شاگردان دايي در دو گروه حمله به دفاع را کار کردند؛ يک گروه زير نظر علي دايي و يک گروه زير نظر محمد دايي تمرين کردند. در اين آيتم که با تذکرات و فريادهاي بلند سرمربي پرسپوليس همراه بود بازيکناني مانند عباسزاده، صادقيان و... در چندين نوبت مصدوم شدند که البته هيچ مشکلي خاصي پيش نيامد. در قسمت ديگري از اين آيتم خلعتبري با صداي بلند به اميد عاليشاه تذکر داد که اين امر باعث شد بازيکن جوان پرسپوليس از خلعتبري ناراحت شود.
* قسمت ديگر تمرين امروز مربوط به انتقال توپ از حمله به دفاع بود. بازيکنان پرسپوليس در 4 گروه اين تمرين را انجام دادند و فقط مهاجمان هدف اين تيم به صورت ثابت مسئول گلزني بودند.
* سعيد شيريني سرپرست پرسپوليس چند دقيقهاي با علي دايي به گفتوگو پرداخت. سرمربي پرسپوليس هم دقايقي در کنار زمين صحبت با تلفن همراه مشغول شد.
* تمرين چهارشنبه و پنجشنبه پرسپوليس پشت درهاي بسته برگزار ميشود. شاگردان دايي از ساعت 20 جمعه در ورزشگاه آزادي ميزبان گسترش فولاد تبريز خواهند بود.
تمام برنامههای دایی برای پیروزی در دربی بود/ کفشگری: فشار روی بچههای قدیمی تیم خیلی زیاد است
مهرداد کفشگری در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس افزود: ما الان فقط به بازی با گسترش تبریز فکر میکنیم ولی درباره دربی یک حرفهایی باقیمانده که باید گفت: درباره این بازی خیلی انتقاد شد. البته قبول دارم که کیفیت بازی میتوانست بهتر باشد، بویژه در نیمه اول که اصلا خوب نبود اما تیمی که دنبال بستن بازی بود، ما نبودیم.
وی افزود: آقای دایی در تمرینات و قبل از بازی مرتب درباره پیروزی بر استقلال صحبت میکرد و تمرکز اصلی روی این موضوع بود، حتی محمد نوری هافبک دفاعی شد تا با توجه به میل نفوذیاش هجومیتر بازی کنیم و در کل بهتر از استقلال بازی کردیم ولی آنها بازی را در شروع آن خیلی متوقف کردند و داور هم ترجیح میداد بازی ساکنتر باشد.
وی ادامه داد: دو بازیکن استقلال باید اخراج میشدند. اگر با خطاهای آنها برخورد میشد، بازی پربرخورد نمیشد که مرتب متوقف شود ولی هر چه بود گذشت و ما حالا باید روی بازیهای بعدی تمرکز کنیم.
هافبک دفاعی پرسپولیس درباره تاثیر و فشار ناشی از دوری طولانی مدت پرسپولیس از صدر جدول تصریح کرد: این مساله وجود دارد. روی همه ما فشار وجود دارد ولی فشار روی بچههای قدیمی خیلی بیشتر است. آنها شرایط سختی را در فصلهای قبلی تجربه کردند و الان هم احساس میکنیم که فشار افکار عمومی روی آنها بیشتر است و این مساله واقعا کار را سخت کرده اما پرسپولیس رو به جلو است. ما یک هفته هم به صدر جدول برسیم این فشار برداشته میشود و همه خیلی جدیتر باور میکنیم که باید به سمت قهرمانی برویم. امیدوارم بتوانیم تا نیم فصل به این هدف برسیم. الان هم زیاد عقب نیستیم، هر چند بازیهای سختی هم داریم و باید خودمان را آماده کنیم.
کفشگری درباره اینکه یک بازی در میان بازی میکند و یک بازی در میان هم پیروز شدهاند تصریح کرد: بعد از بازی با ملوان مطمئن بودم علی آقا باز هم به من فرصت میدهد. بچههای تیم هم از من حمایت خوبی کردند و حتی در مصاحبههایشان حرف زدند. خوشحالم که برگشتم و توانستم جواب این اعتماد را بدهم، البته نمیدانم جلوی گسترش بازی میکنم یا نه. هنوز معلوم نیست ولی طلسم پیروزی یک در میان را میشکنیم. البته سخت است ولی تلاش خودمان را میکنیم. به قول علی آقا (دایی) الان یکی از سخت ترین بازیهای ما همین بازی با گسترش است.
رونامه پیروزی 20 شهریور 1392
اعلام آمادگي هامبورگ براي بازي با پرسپوليس
هامبورگيها در آخرين گفتوگوي خود با حسيني، مدير روابط بينالملل باشگاه پرسپوليس اعلام کردند از نظر آنها چيزي منتفي نيست و آمادهاند که بر سر اختلافهاي موجود مذاکره کنند.
به گزارش ايسنا،باشگاه هامبورگ در ابتدا با رقم پيشنهادي پرسپوليس براي حضور در ايران مخالفت کرد سپس مسئولان باشگاه ايراني مبلغ ديگري به آنها اعلام کردند اما هامبورگيها باز هم مبلغ ديگري گفتند. علاوه بر اين يک مورد ديگر اختلاف بحث حق پخش تلويزيوني اين بازي در آلمان بوده است که دو باشگاه هنوز بر سر آن به توافق نرسيدهاند.
با اين حال مسئولان هامبورگ در نامهي اخير خود اعلام کردند که آمادهاند بر سر موارد اختلاف مذاکره کرده و گفتهاند که براي برگزاري اين بازي مشتاق هستند. آنها حتي کارهاي اوليه خود براي حضور در ايران را با سفارت آلمان هماهنگ کردهاند.
مستند هویت سرخ به زودی منتشر میشود
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس،مستند هویت سرخ از سوی باشگاه پرسپولیس تا یک ماه دیگر عرضه می شود.
این مستند در شبکه خانگی منتشر می شود که شامل گفت و گو با پیشکسوتانی مثل محمد دادکان، علی پروین، حسین کلانی، محمود خوردبین، محمد پنجعلی، بیژن ذولفقارنسب و سایر پیشکسوتان است.
این گفت و گو ها در منزل این پیشکسوتان به اتفاق خانواده آن ها، زمین چمن و ... گرفته شده است . این مستند برای آشنایی نسل جوان با بزرگان پرسپولیس است و بسیاری از ناگفته ها، خاطرات و درددل آن ها را منتشر می کند.
این مستند از سوی معاونت فرهنگی باشگاه انجام شده است که حداکثر تا 15 مهر در چند قسمت عرضه می شود.
قرار است گلچینی از این مستند و گفت و گو ها روی سایت باشگاه پرسپولیس قرار بگیرد تا هواداران با این محصول بیشتر آشنا شوند.
استعلام پرسپولیس از فدراسیون فوتبال
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، پس از پیوستن 3 بازیکن جوان پرسپولیس به بیرامار پرتغال تا امروز فقط افشین اسماعیلزاده به صورت رسمی به این تیم پیوسته و حتی در دیداری دوستانه موفق به گلزنی هم شده اما کنعانی و کمندانی هنوز به پرتغال سفر نکردهاند. کمندانی فعلا در تمرینات پرسپولیس شرکت میکند و از کنعانی هم خبری نیست!
در این شرایط باشگاه راهآهن سورینت چند روز پیش از میلاد کمندانی شکایت کرد و مدعی شد این بازیکن در ابتدای فصل با این باشگاه قرارداد 5 ساله منعقد کرده است. باشگاه پرسپولیس معتقد است که قرارداد با کمندانی به صورت کاملا قانونی بسته شده است.
قرار است کنعانی و کمندانی در هفته آینده به پرتغال سفر کنند که البته این سفر منوط به حل مشکل کمندانی است. باشگاه پرسپولیس از فدراسیون فوتبال استعلام گرفته تا ببیند کنمدانی میتواند به بیرامار پرتغال بپیوندد یا خیر.
صادقيان: ديگر جواب استقلاليها را نميدهم
پيام صادقيان اظهار داشت: پس از دربي 77 شرايط خوبي را با تمرينات شاداب و رفع نقاط ضعف پشت سر گذاشتيم تا به آينده اميدوارتر فکر کنيم.
به گزارش فارس،وي افزود: ما روز جمعه مقابل گسترش فولاد جوان و با انگيزه و حتي دونده بازي داريم آنها پر از انگيزه هستند چون ميخواهند در ورزشگاه آزادي خود را نشان دهند و قطعا بازي روز جمعه شايد از خيلي بازيها سختتر باشد.
صادقيان ادامه داد:از طرف ديگر من بايد مقابل همشهريهايم بازي کنم از بازيکنان گرفته تا مربيان تيم گسترش فولاد همه دوستان من هستم و با آنها رفيقم. کار سخت است اما ما 3 امتياز را ميخواهيم.
وي در مورد مشکلات لفظياش با استقلاليها گفت: ديگر دقيقا به دنبال آرامش هستم و ديگر جواب استقلاليها را نميدهم چون بايد تمرکزم را روي بازيهاي پرسپوليس بيشتر مشغول کنم و اگر بخواهم هر روز جواب دهم ديگر وقتي نميماند که بخواهم به پرسپوليس خدمت کنم الان آرامش ميخواهم و ديگر دربي 77 به خاطرات پيوست.
اين بازيکن در پاسخ به اين سؤال که ظاهرا از سوي ستاد رسيدگي به تخلفات حرفه اي فوتبال به موهاي او تذکر داده است،گفت: به من گفتند موهايت اصلاح شود من هم گفتم چشم حرفي نداريم. اين مشکل خاصي نيست و حلشدني است و من موهايم را اصلاح ميکنم.
وي در پايان يادآور شد: اميدوار هستم روز جمعه بتوانم يکي از بهترين بازيهايم را به نمايش بگذارم و فکر کنم الان وقتش است گلزني کنم. البته به تيمي برخورديم که بسيار خطرناک، سختکوش و فرصتطلب است و به نظرم بايد مراقب آنها باشيم. البته کادر فني توصيههاي لازم را به ما داشته و قطعا با شناختي که نسبت به گسترش فولاد داريم راحتتر به هدفمان ميرسيم تا سريعتر به جمع بالانشينان اضافه شويم و هفتههاي بعدي حتي صدرنشين ليگ برتر باشيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مربي گسترش فولاد ميگويد که مقابل پرسپوليس دنبال کسب سه امتياز هستند ولي يک امتياز هم راضي کننده است.
حسين خطيبي مربي تيم گسترش فولاد تبريز درباره بازي اين تيم مقابل پرسپوليس بيان کرد: بازي مقابل پرسپوليس ديدار بزرگي است. بازيکنانمان جوان و با انگيزه هستند. ميخواهيم بازي خوبي را ارائه بدهيم. تمرينهاي خوبي را برگزار کردهايم و بازيکنانمان آماده بازي هستند و انشاءالله بازيکنان بتوانند تواناييهايشان را مقابل ستارههاي پرسپوليس نشان دهند.
به نقل از ايسنا، وي ادامه داد: دنبال کسب سه امتياز هستيم و براي اين موضوع تلاش خواهيم کرد ولي اگر يک امتياز هم در اين بازي بگيريم قابل قبول است.
خطيبي درباره استقبال هواداران تبريزي از بازي اين تيم مقابل پرسپوليس گفت: خوشبختانه در بيرون از خانه نيز تنها نيستيم و هواداران تبريزي ما را تنها نگذاشتهاند و با حمايتشان دلگرمي بيشتري به ما دادهاند. اميدوارم هواداران تبريزي با حضور در استاديوم آزادي بازيکنان گسترش فولاد که اکثرا بومي هستند را حمايت کنند.
مربي گسترش فولاد درباره تيم پرسپوليس اظهار کرد: پرسپوليس تيم بزرگ و خوبي است و مربي بادانش و فهيمي دارد. بازيکنان بزرگي دارد و از شرايط تيمي مناسبي برخوردار است. آنها مدعي قهرماني هستند. سعي ميکنيم نقاط قوت اين تيم را ببنديم و از نقاط ضعف اين تيم استفاده کنيم و البته نقاط ضعف خودمان را نيز برطرف سازيم. سعي خواهيم کردم اجازه مانور و بازي راحت را به حريف ندهيم. حريف سرسختي خواهيم بود.
وي درباره روند نتيجهگيري اين تيم و عملکرد گسترش فولاد بيان کرد: ما از نظر فوتبالي طبق نظر کارشناسان، فوتبال خوبي را ارائه داديم ولي کمي بازيکنانمان بيتجربه هستند. در هر بازي موقعيتهاي زيادي داريم ولي به خوبي از آنها استفاده نميکنيم. روندمان رو به رشد است و تيممان در يک يا دو بازي واقعا بدشانسي آورده است و نتوانستهايم از موقعيتهايمان استفاده کنيم. در حالي که در آن بازيها ميتوانستيم پيروز باشيم.
مربي تيم گسترش فولاد تبريز ادامه داد: از بازيکنانمان راضي هستم و بسيار خوب کار کردهاند. سعيمان را به کار ميگيريم تا روند رو به رشدمان ادامه يابد.
خطيبي درباره وضعيت استاديوم اختصاصي اين باشگاه بيان کرد: از بازي اول سعي کردهايم در استاديوم اختصاصي بازي کنيم زيرا در آنجا تمرين ميکنيم و بازي کردن در آنجا برايمان خوب است و هوادارانمان نيز راحتتر ميتوانند به استاديوم بيايند. حضور هوادارانمان در بازي بسيار خوب است. استاديوم اختصاصي ما مشکلاتي از نظر امکانات داشت ولي اين اشکالات برطرف شده و قول دادهاند از بازي ذوب آهن در زمين خودمان بازي کنيم.
وي در پايان اظهار داشت: اين تيم جوان و بومي است و انشاءالله مسئولان و هواداران از اين تيم حمايت کنند. بازيکنان جوانمان در آينده حرفهاي زيادي براي گفتن خواهند داشت و سعي ميکنيم اين تيم را امسال پديده ليگ برتر کنيم.
ای بابا مگه میزارن پرسپولیس آرامش داشته باشه.
بازم صحبت از تغییر مدیرعامل پیش اومده.
بابا دست از سر این تیم وردارین
روزنامه پیروزی هم تیتر جالبی زده اشاره به بازی پرسپولیس مقابل سه فولاد.(فولاد اهواز فولاد گسترش فولاد مبارکه)
انشاالله دو فولاد باقیمونده هم در کوره پرسپولیس ذوب خواهند شد![]()
دایی: اگر تیمی در شهرآورد ببازد آویزانش میکنیم/ گزارشگر دربی نظر مردم را تغییر داد
![]()
به گزارش فارس، علی دایی در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار تیمهای پرسپولیس و گسترش تبریز اظهار داشت: ابتدا تولد امام رضا را به همه تبریک میگویم مطمئنا ما بازی سختی مقابل گسترش فولاد خواهیم داشت. این تیم تازه از لیگ دسته اول صعود کرده و در این چند هفته تیم خوبی نشان داده است. بازیکنان جوان و خوبی دارد که در زمین به خوبی میدوند و دعوا میکنند.
وی افزود: گسترش فولاد جزو تیمهایی است که سخت تلاش میکند خطیبی هم سرمربی این تیم است که یکی از دوستان من است مطمئنا آنها هم برای گرفتن امتیاز به تهران خواهند آمد اما با توجه به انیکه ما تمرینات خوبی را داشتهایم خدا را شکر به غیر از یکی دو نفر از بازیکنان میتوانیم از تمام پتانسیل خود استفاده کنیم. ما بازی سختی در زمین خواهیم داشت و برای سه امتیاز وارد میدان میشویم.
سرمربی پرسپولیس درباره محرومان و مصدومان برای این بازی یادآور شد: حمید علیعسگر را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم و خدا را شکر محرومی نداریم.
دایی در مورد اینکه خط دفاعی پرسپولیس بهترین خط است و همچنین گسترش فولاد بهترین خط حمله را دارد و خطیبی اعلام کرده است موقعیتهای زیادی در مقابل پرسپولیس خلق خواهد کرد، گفت: هر کسی میتواند درباره بازی که انجام ندادهایم صحبت کند. حسین آقا هم از تیم ملی و بانک تجارت هم بازی من بوده، من در مجموع این خانواده را دوست دارم. نظر خودشان را دارند اما ما به هیچ تیمی در زمین باج نمیدهیم. محکم و قلدر بازی میکنیم.
دایی افزود: عملکرد خوب خط دفاعی ما برمیگردد به سیستم دفاعی کل تیم. طوری بازی میکنیم که بتوانیم هواداران را راضی کنیم. گسترشفولاد هم تیم جوان و خوبی دارد اما ما هم پرسپولیس هستیم. مطمئن باشید همه اعضا به غیر از سه امتیاز به چیز دیگری فکر نمیکنند.
وی در مورد انتقادهایی که در مورد دربی 77 صورت گفته و او در موردش صحبتی نکرده، تاکید کرد: ما کار خود را انجام میدهیم مطمئنا از انتقادهای درست استفاده خواهیم کرد. شهرداری تابلوی قشنگی در شهر نصب کرده، آنها تابلویی زده اند که اگر انتقاد مثل باران نرم باشد به افراد کمک میکند. من از شهرداری ممنون هستم که چنین تابلوی زیبایی در شهر نصب کردهاند. انتقادات اگر سالم باشد آنها را قبول میکنیم باید به فکر چاره باشیم. متاسفانه فقط انتقاد صورت میگیرد. اگر هزار انتقاد صورت بگیرد 10راه حل هم نمیدهند انتقاد کردن خیری راحت است. به گونهای از شهرآورد انتقاد کردند که انگار دیگر دربی ها چگونه بوده است.
وی عنوان کرد: ما به این مسائل کاری نداریم. تمام تمرکز خود را بر روی تیم داریم. متاسفانه برخی افراد صحبتهایی میکنند که به نفع خودشان استفاده شود. در برنامه نود اعلام شد که در تمام دنیا روزنامهها و رسانهها دربی را مورد توجه خود قرار میدهند. ما این موضوع را رد نکردیم. کسی نمیگوید که به دربی توجه نمیشود اما آیا دو هفته در باره این بازی مینویسند؟
سرمربی پرسپولیس یادآور شد: مطمئنا آنها هم به دربی توجه دارند اما کسی نیست بگوید آنها در چه تاریخی به این مسائل میپردازند. یکی دو روز به مسابقه به این مسائل توجه میکنند اما ما دو هفته پیش از این بازی تمام توجهات را معطوف آن میکنیم. مربی، مدیران و بازیکنانمان تحت فشارند. هیچ تیمی نمیخواهد بازنده باشد اگر تیمی ببازد آویزانش میکنیم.
وی تاکید کرد: ما بازی نفت را واگذار کردیم و ببینید که چه کارهایی با ما کردند اما رقیب ما به استقلال خوزستان میبازد و با او چه گونه برخورد میشود. عالم و آدم بازی ما را آنالیز میکنند پشت این اتفاقات مواردی نهفته است. من به شرایط سخت پرسپولیس آگاه بودم و میدانستم که شرایط چگونه است. در باشگاه قبلی شرایط راحتی داشتم اما با توجه به اینکه این پرسپولیس را دوست داشتم تصمیم گرفتم به این تیم بیایم و به آن خدمت کنم.
دایی گفت: از دوستان تقاضا دارم کمک کنند. مطمئن باشید پرسپولیس نتایج بهتری خواهد گرفت. دوستان به تیم کمک کنند نه اینکه هزار انتقاد صورت بگیرد و یک راهکار هم داده نشود. زمانی که گزارشگر شهرآورد در زمان بازی دائم صحبتهای منفی انجام داد نظر مردم هم برمیگردد. ما همیشه نظر مردم برایمان مهم است کسی نمیگوید دربی خوب بود و به نظرم دربی متوسطی برگزار شد. هر دو تیم سعی کردند بازی خوبی به نمایش بگذارند اما به هر حال فوتبال است و این بازی مساوی شد.
وی در مورد اینکه هواداران انتظار دارند در بازی مقابل گسترش فولاد به برد پرگل دست یابند، اظهار داشت: من ندیدم هیچ هواداری چنین انتظاری داشته باشد این نظر شمای خبرنگار است ما فقط به سه امتیاز این بازی فکر میکنیم. 4 سال پیش زمانی که گسترش فولاد در لیگ یک بازی میکرد با این تیم بازی کردیم اما شرایط هم اکنون این تیم با آن زمان فرق میکند. تیمی که در تهران مقابل راهآهن به برتری میرسد و در شهرش در دقیقه 89 بازی را به استقلال واگذار میکند و با تراکتورسازی مساوی میکند تیم خوبی است. امیدوارم فردا بتوانیم بازی خوبی مقابل این تیم بازی کنیم و سه امتیاز را کسب کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)