تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 302 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بس که دیدیم آلونسو یهو یه پاس قطری 30 متری میده و 4 تا بازیکن رو محو می کنه، به نظرمون میاد که خوب چیه مگه...یه پاس داده دیگه...انگار کار ساده ایه...بعد که بازیهای تیم ملی خودمونو می بینیم، می فهمیم که اصلا ساده نیست!

امیدوارم هرچه زودتر برگرده...دیگه واقعا وقتشه...لازمش داریم.

2. 6 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بس که دیدیم آلونسو یهو یه پاس قطری 30 متری میده و 4 تا بازیکن رو محو می کنه، به نظرمون میاد که خوب چیه مگه...یه پاس داده دیگه...انگار کار ساده ایه...بعد که بازیهای تیم ملی خودمونو می بینیم، می فهمیم که اصلا ساده نیست!

امیدوارم هرچه زودتر برگرده...دیگه واقعا وقتشه...لازمش داریم.
    آلونسو میتونه برای ال کلاسیکو برسه اما خودش اخیراً تو یه مصاحبه گفته که نمیخواد ریسک کنه و دوباره مصدوم بشه.

خدیرا هم تو یه مصاحبه، کاملاً به حق! ، گفته که تو اسپانیا رسانه ها اصلاً بازی اون رونم یبینن. حتی شبی که فوق العاده کار میکنه هیچکس ازش تعریف نمیکنه. باید بگم حق داره! حتی خود من هم کم پیش میاد از بازی خدیرا تعریف کنم، بازی خدیرا تو چند ال کلاسیکو اخیر رو به یاد بیاریم، یه صحنه که ۲-۳ نفر رو تو دفاع بارسلونا دریبل کرد اما متاسفانه تک به تک با والدز رو خراب کرد... شاید یکی از دلایلش این باشه که اکثر شب هایی که خدیرا خوش درخشیده و تیم گلی نخورده، از اون طرف توپ هم بیشتر به کریس رسیده و درخشش کریس باعث شده ما بقیه بازیکنا رو نبینیم.

4. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

تعداد بازي‌هاي ملي کاسياس از مرز 150 گذشت

دروازه بان کهنه کار تيم فوتبال رئال مادريد تعداد بازي هاي ملي خود را از مرز 150 گذراند.

ايکر کاسياس با حضور در ديدار ديشب تيم اسپانيا برابر گرجستان نه تنها در صعود مستقيم تيم کشورش به جام جهاني 2014 نقش مهمي ايفا کرد ، بلکه رقم بازي هاي ملي او به 151 رسيد.

در تاريخ ديدارهاي ملي اسپانيا ،
    کاسياس که اولين بازي ملي خود را در سال 2000 انجام داد با 151 بازي رکورد دار است و پس از وي ، ژاوي ارناندس با 130 بازي و آندوني زوبي زاره تا دروازه بان سابق تيم اسپانيا با 126 بازي دوم و سوم هستند.سرخيو راموس مدافع رئال مادريد نيز با 113 بازي چهارم است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by wooooow; 16-10-2013 at 15:10.

6. 9 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آنچلوتی:100 میلیون یورو برای بیل؟ 120 میلیون یورو درآمد فروش بازیکنانمان بوده

سرمربی ایتالیایی رئال مادرید در گفتگو با گاتزتا دلوسپورت درمورد مسائل مختلف تیمش به صحبت پرداخته
    سایت گل- کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی باشگاه رئال مادرید در گفتگو با روزنامه ایتالیایی گاتزتا دلوسپورت به مسائل مختلفی پرداخته واز خرید گرث بیل دفاع کرده. در اینجا می توانید گزیده ای از این صحبتها را مطالعه کنید:
    *گرث بیل: همه در مورد 100 میلیون یورویی که باشگاه مادریدی برای خریداری بیل پرداخته صحبت می کنند ولی می توان راجع به پولی که مادریدی ها با فروش بازیکنانشان در بازار به دست آورده اند ورقمی بالغ بر 120 میلیون یورو است نیز صحبت کرد
    *لالیگا: بارسلونا و اتلتیکومادرید در هر هشت بازی ابتدایی شان درلالیگا به پیروزی رسیدند ولی آنچه بیش از هر چیز دیگری از من انتقاد شده، به خاطر سبک بازی تیم بوده. همه می گویند که تیم ما خوب بازی نکرده و من خودم اولین کسی هستم که می گویم که این تیم بدون هیچ تردیدی می تواند بهتر از این بازی کند.
    *جدایی کاکا: ماجرای کاکا ماجرای متفاوتی بود. او سالها با کاکای میلان فاصله گرفته ولی هنوز می تواند کارهای بزرگی انجام دهد. او در اینجا جایی نداشت ولی مهمترین نکته برای او این است که بتواند به شرایط آرمانی بازگشته و برای این کار، باید دائما بازی کند.
    *رونالدو: توقع من چیز متفاوتی بود و فکرنمی کردم که اهمیت رونالدو تا این حد باشد. او یکی از معدود بازیکنانی است که می تواند تفاوتها را رقم زند.

8. 3 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

پرز رسما رقم انتقال بیل رو 91 میلیون یورو اعلام کرد تا کریس کماکان با 94 میلیون یورو، گرون قیمت ترین انتقال دنیا باشه...

(حالا دیگه راست و دروغش با خود پرز!)

10. 6 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خسه که برای بازی های ملی تیم زیر ۲۱ سال رفته بود، به محض پیاده شدن از هواپیما رفت به Valdebebas و به تمرین پرداخت. خسه تقریباً ۲۰ دقیقه برای تیم ملی زیر ۲۱ ساله های اسپانیا بازی کرد، اما تا اینجای فصل کمتر از ۵۰ دقیقه برای تیم باشگاهیش بازی کرده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اسطوره ی فراموش نشدنی باشگاه، فرناندو هیرو در دفاع از وضعیت جسمانی گرت بیل گفته که خودش هم این مشکل رو داشته اما تا ۳۷ سالگی بدون هیچ مشکلی بازی کرد و هرگز زیر تیغ جراحی نرفت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کاسیاس: ممکن است در ژانویه از رئال جدا شوم

این ملی پوش اسپانیایی از ژانویه گذشته تاکنون در لالیگا در ترکیب اصلی رئال قرار نگرفته است و نیمکت نشین دیه گو لوپس شده است.
    سایت گل- ایکر کاسیاس، کاپیتان رئال مادرید، اعلام کرد در صورتی که شرایطش در این تیم به همین ترتیب ادامه داشته باشد، ممکن است در ژانویه به باشگاه دیگری برود.
    این ملی پوش اسپانیایی از ژانویه گذشته تاکنون در لالیگا در ترکیب اصلی رئال قرار نگرفته است و نیمکت نشین دیه گو لوپس شده است.
    او که نگران است جایگاهش در تیم ملی اسپانیا را در سال جام جهانی از دست بدهد، اعلام کرد که ممکن است در ژانویه به دوران طولانی حضورش در رئال پایان بدهد.
    کاسیاس به خبرنگاران گفت:" وقتی بازیکنی برای تیمش بازی نمی کند، آنگاه شروع به تصمیم گیری می کند. من هم یک انسان هستم و یک فوتبالیست. من 9 ماه است که بازی نکرده ام و من هم باید تصمیم بگیرم. من روبوت نیستم.
    البته می خواهم بمانم و با رئال به جام های بیشتری برسم. من از زمانی که خیلی کوچک بودم، به رئال آمدم اما روزی می رسد که باید تصمیم گیری کنم.
    در حال حاضر، تصمیمم این است که بمانم و بجنگم تا بتوانم به ترکیب اصلی برگردم و در هر دیدار حضور داشته باشم. اگر مطمئن نبودم، به رئیس باشگاه می گفتم که می خواهم در سپتامبر بروم.
    اگر در سه ماه آینده شرایط تغییر نکند و اگر از من همین سوال را بپرسید، شاید بگویم به جدایی فکر می کنم."
    کاسیاس که در 9 سالگی به رئال پیوست، تا سال 2017 با رئال قرارداد دارد.

************************************************** ************************************************** ************************************************** **************************

کاسیاس : نفهمیدم اوزیل چرا جدا شد؛ مورینیو را به یک فنجان قهوه دعوت می کنم؛ فقط خودمان می دانیم که چه ماجراهایی پیش آمده

همیشه از تمام سرمربیانی که در طول کارنامه ورزشی ام داشته ام خوشم می آمده. تمام آنها در دیدگاه من به فوتبال تاثیرگذار بوده اندو نقش مثبت تک تک سرمربیانم را می پسندم
    سایت گل- ایکر کاسیاس دروازه بان باتجربه رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا با شرکت در رویداد تبلیغاتی کمپانی هیوندایی درمورد مسائل مختلفی صحبت کرد.
    این رویداد تحت عنوان «چطور یک ورزشکار تراز اول باشیم» برگزار شد و درجریان آن کاسیاس کلاسی برای 30 کودک برگزار کرد و بعد از آن درمورد مسائل مختلفی صحبت کرد.
    دراینجا می توانید گزیده ای از صحبت های کاسیاس را در دو قسمت مطالعه کنید.این قسمت دوم و پایانی این گفتگو است:
    *صحبتهای اخیر آنچلوتی (نمی توان بدتر از این بازی کرد):سطح توقعات از رئال در بالاترین حد ممکن است. ما الچه و لوانته را بردیم و شاید آن بردها کاملا عادلانه نبود، اما درنهایت به پیروزی رسیدیم ولی انتقادات زیادی مطرح شد. ولی اوضاع بهتر خواهد شد. تیم ما منسجم تر کار خواهد کرد. ایده ها روشن و شفاف است ولی نمی توانیم خیلی ریسک کنیم. ما درحال بازی با آتش هستیم. در فصل گذشته هم همین طوری قهرمانی در لالیگا را از دست دادیم
    *ال کلاسیکو: اول به بازی با مالاگا و یوونتوس فکر می کنیم. اگر بتوانیم یوونتوس را ببریم، می توانیم صعودمان را در همین سه بازی مسجل کنیم؛ این اتفاقی است که تا پیش از این شاهدش نبوده ام؛ در ده روزممکن است همه چیز عوض شود
    *اوندیانو مایه نکو، داور ال کلاسیکو : من همیشه با یادآوری او یاد قهرمانی مان در جام حذفی می افتم. به نظرم انتخاب خوبی است. من خاطرات خوبی از او دارم و هرزمان که او را می بینم، در آغوشش می کشم
    *کدام سرمربی ات را بیشتر دوست داری: من همیشه از تمام سرمربیانی که در طول کارنامه ورزشی ام داشته ام خوشم می آمده. تمام آنها در دیدگاه من به فوتبال تاثیرگذار بوده اند. من نقش مثبت و خوبی های تک تک سرمربیانم را می پسندم و هیچ کدام را رد نمی کنم. آنچلوتی احساس خاصی دارد؛ آن هم به خاطر این است که روزی فوتبالیست بوده. مورینیو هم درک خوبی از فوتبال داشت؛ آن هم در شرایطی که او بازیکن حرفه ای نبوده. هر استادی، کتاب خودش را دارد
    *دلخوری از مورینیو: من دلخوری ها را در دلم نگه نمی دارم. مطمئن باشید که روزی همدیگر را خواهیم دید و باهم یک کوکاکولا می نوشیم. با شناختی که از او دارم، اگر این سوال را از او بپرسید، ممکن است شما را به هر سوئی ببرد. ارتباطی که میان ما بود، به ما دو نفر برمی گردد و هردویمان می دانیم که چه اتفاقاتی رخ داده. باید بخش مثبت کارهایی که او انجام داده را ببینید. او می تواند در مورد هرنظری داشته باشد. اگر روزی رو در رو همدیگر را ببینیم، آنچه باید را به هم خواهیم گفت ولی از طرف من، مورینیو را به نوشیدن یک فنجان قهوه دعوت می کنم
    *گرث بیل: او متوجه شده که رئال مادرید مثل سایر تیم ها نیست. او دریافته که اینجا هیچ ربطی با گذشته اش ندارد.بیل بازیکن خیلی بزرگی است. در اردوی پیش فصل تمرینی نداشته و می خواهد هرچه سریعتر به گروه بازیکنان ملحق شود. کار او خوب است و تدریجا به اوج بازمی گردد و بازیکن هیجان انگیزی برای رئال خواهد شد.
    *جدایی اوزیل: واقعا درک نکردم که او چطور جدا شد؛ اوزیل بازیکن فوق العاده ای است.او ، مدیربرنامه هایش و سران آرسنال این تصمیم را گرفتند و باید به آن احترام گذاشت؛ برای اوزیل به همان اندازه که برای مورینیو در چلسی آرزوی موفقیت کردم، بهترین ها را آرزو دارم
    *سرمربیگری درآینده: هنوز دراین باره برنامه ریزی نکرده ام. فعلا به فوتبال بازی کردن فکر می کنم و زمان کافی برای فکر کردن به این مسائل خواهم داشت.
    *دیگو کاستا درتیم ملی یا آلوارو نگردو؟ : این دو، دو بازیکن متفاوت هستند که هردویشان خیلی خوبند وعملکرد خیلی خوبی دارند. در مورددیگو کاستا او و سرمربی تیم باید تصمیم بگیرند.

14. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کاسیاس:تهدید کرد که در زمستان رئال مادرید را ترک خواهد کرد

کاسیاس از بازی در لیگ قهرمانان ناراحت است

به گزارش فوتبال ریپورت و به نقل از سایت گل،کاپیتان تیم رئال مادرید ایکر کاسیاس تهدید کرد که سانتیاگو برنابئو را در فصل نقل و انتقالات زمستانی آینده در صورتی که تغییری در شرایطه اش در تیم ایجاد نشود ترک خواهد کرد.
    ایکر مقدس در اظهارات ناگهانی به مطبوعات اسپانیا گفت:تمایل به بازی و رقابت بیشتر دارم و اگر وضعیتش تا 3ماه آینده تغییری ایجاد نشود رئال مادرید را ترک خواهد کرد.سپس مجددا خبرنگاری از ایکر سوالی کرد و کاسیاس پاسخ داد:بهتر است به شما پاسخ دهم که من برای ترک رئال مادرید برنامه ریزی میکنم.
    وهمچنین اضافه کرد که من به بازی فقط در لیگ قهرمانان قانع نمیشوم و گفت:چون تیم در حرکت درست حرکت می کند،من یک بازیکنم و شکست در تیم بالاترین تهدید در زندگی ورزشی من است.
    من به یک راه حل غیر معموی دست یافته ام،من میخوام بیشتر بازی کنم و سپس گفتگویش را ادامه داد و تاکید کرد به تصمیمات آنجلوتی احترام میگذارم چون آن تصمیمات مربی است و در تیم 24 بازیکن وجود دارد وهمه خواهان بازی هستند.بازیکنان همه خود محورند و این به معنای حرفه ای بودن خوب است به ویژه که آنها به نظرات مربی احترام میگذارند.
    و در بخش پایانی صحبت های خود گفت:اگر از بازی کردن های باشگاهی خداحافظی کنم به مربیگیری روی میآوردم و ادامه داد تا کنون برنامه ریزی خاصی برای آینده ام به عنوان مربیگری نکرده ام ولی هنوز وقت کافی برای فکر کردن درباره ی این مسائل مختلف دارم.

16. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ای کاش ایکر از رئال نره...(با توجه به صحبت های اخیرش)
    ----------------------------------------------------------------
    امیدوارم بازی امروز هم با مالاگا خوب از آب در بیاد

18. 2 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

امیدوارم امروز تیم خوب بازی کنه و ببریم تا به بازیای سخت آینده امیدوار بشیم و با روحیه باشه تیم

************************************************** ************************************************** ***********************

شوستر: کاسیاس باید بداند که زندگی به رئال ختم نمی شود؛ ده دقیقه،برای پیروزی رئال کافی است

سرمربی سابق رئال مادرید برای شاگرد سابقش پیغام ویژه ای دارد. او معتقد است که سن و سال کاسیاس به نحوی است که می تواند برای تیم بزرگ دیگری بازی کرده و درتیم ملی بماند
    سایت گل- برند شوستر امشب برای اولین بار بعد از برکناری اش از سمت مربیگری رئال مادرید در اواخر سال 2008 به ورزشگاه سانتیاگو برنابئو بازخواهد گشت و در بازی امشب هدایت مالاگا را در دست خواهد داشت.در آستانه این بازی حساس او اعلام کرده که تیمش را با دو مهاجم به میدان خواهد فرستاد.
    شوستر گفته:« سانتاکروس با خستگی به اردوی تیم بازگشته و درترکیب اصلی قرار نخواهد گرفت ولی قطعا برای دقایقی دراین بازی به میدان فرستاده می شود.او سفری طولانی داشته و دو بازی مهم برای تیم ملی کشورش برگزار کرده.»
    شوستر در ادامه صحبت هایش پیغامی برای ایکر کاسیاس در مورد آینده اش داشت:« کاسیاس شرایط خیلی پیچیده ای دارد.این سخت ترین شرایطی است که می تواند برای بازیکنی که تمام جامهای ممکن را با تیمی فتح کرده رخ بدهد و بعد با چنین شرایطی مواجه شود ولی زیبایی فوتبال به این است که هیچ وقت تو را ناامید نمی گذارد. همیشه راهکاری هست. کاسیاس هم راهکارهایی پیش رویش دارد و باید به دنبال راه حل باشد. همیشه راه حلی پیدا خواهد شد. سن و سال ایکر به نحوی است که می تواند برای تیم مهم دیگری بازی کند و بتواند در تیم ملی اسپانیا به حضورش ادامه دهد. زندگی همیشه دررئال ختم نمی شود و قطعا تیم های بزرگ دیگری هم هستند. درک می کنم که این اصلا ساده نیست؛ چون او سالهاست که در رئال بوده ولی در دنیای فوتبال وقتی عمرت در یک جا تمام می شود، باید به حرکت ادامه دهی. هیچ وقت تصورش را هم نمی کردیم که رائول به قطر برود و فکر می کردیم که او در رئال بازنشسته خواهد شد.والدس را ببینید...فوتبال این چیزها را هم دارد. زیبایی فوتبال به همین است که برای همه جا هست.»
    این سرمربی آلمانی درمورد بازگشت به برنابئو گفت:« خوشحالم که به عنوان یک سرمربی به برنابئو برمی گردم. این اولین باری است که بعد از جدایی از رئال، به اینجا بازمی گردم. من به بازیکنانم گفتم که بازی در برنابئولذت بخش است و هواداران همیشه به تیم های حریف هم توجه می کنند. من دیده ام که هواداران رئال تیم حریف را نیز تشویق می کنند واین رفتار خیلی زیبایی در ورزشگاه برنابئو است.امیدواریم که هواداران ما را به دردسرنیندازند و تیممان فوتبال خودش را ارائه دهد. رئالی هادر دقایقی که خوب کار می کنند خطرناک هستند؛ چه 10 دقیقه باشد، چه 50 دقیقه و چه 90 دقیقه. آنها همیشه خطرناک هستند و برای پیروزی به یک بازی فوق العاده نیاز ندارند. فقط 10 دقیقه درخشش کریستیانو، دی ماریا و بنزما کافی است تا رئال پیروز شود.»
    او درمورد آنچلوتی و صحبت های اخیرش که گفته بود رئال نمی تواند بدتر از این بازی کند گفت:« ما سرمربیان گاهی باید زبان به دهان بگیریم وهرحرفی را نزنیم ونباید برخی حرفها گفته شود؛ حتی اگر نظرمان آن باشد. در تیمی مثل رئال مادرید توقع حداکثر است. تیم تو باید عملکرد خوبی داشته باشد، چون هر ساله باید جام قهرمانی بیاورد.به همین خاطر گاهی وقتها مربی هم باید به دنبال راهکاری باشد. صحبت های آنچلوتی از نظر من عجیب نبود ولی ماجرا این است که او الان سرمربی رئال مادرید است و من کاملا شرایطش را درک می کنم.»

************************************************** ************************************************** ***********************
    واقعا امیدوارم کاسیاس نره
    با از دست دادن کاسیاس اشتباهات رئال تو این فصل تکمیل میشه
    Last edited by Abdolreza2012; 19-10-2013 at 16:29.

20. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •