کاسیاس:تهدید کرد که در زمستان رئال مادرید را ترک خواهد کرد
کاسیاس از بازی در لیگ قهرمانان ناراحت است
به گزارش فوتبال ریپورت و به نقل از سایت گل،کاپیتان تیم رئال مادرید ایکر کاسیاس تهدید کرد که سانتیاگو برنابئو را در فصل نقل و انتقالات زمستانی آینده در صورتی که تغییری در شرایطه اش در تیم ایجاد نشود ترک خواهد کرد.
ایکر مقدس در اظهارات ناگهانی به مطبوعات اسپانیا گفت:تمایل به بازی و رقابت بیشتر دارم و اگر وضعیتش تا 3ماه آینده تغییری ایجاد نشود رئال مادرید را ترک خواهد کرد.سپس مجددا خبرنگاری از ایکر سوالی کرد و کاسیاس پاسخ داد:بهتر است به شما پاسخ دهم که من برای ترک رئال مادرید برنامه ریزی میکنم.
وهمچنین اضافه کرد که من به بازی فقط در لیگ قهرمانان قانع نمیشوم و گفت:چون تیم در حرکت درست حرکت می کند،من یک بازیکنم و شکست در تیم بالاترین تهدید در زندگی ورزشی من است.
من به یک راه حل غیر معموی دست یافته ام،من میخوام بیشتر بازی کنم و سپس گفتگویش را ادامه داد و تاکید کرد به تصمیمات آنجلوتی احترام میگذارم چون آن تصمیمات مربی است و در تیم 24 بازیکن وجود دارد وهمه خواهان بازی هستند.بازیکنان همه خود محورند و این به معنای حرفه ای بودن خوب است به ویژه که آنها به نظرات مربی احترام میگذارند.
و در بخش پایانی صحبت های خود گفت:اگر از بازی کردن های باشگاهی خداحافظی کنم به مربیگیری روی میآوردم و ادامه داد تا کنون برنامه ریزی خاصی برای آینده ام به عنوان مربیگری نکرده ام ولی هنوز وقت کافی برای فکر کردن درباره ی این مسائل مختلف دارم.