تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 219 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 2187

نام تاپيک: کلوپ K750

اگه نباشه جاش خالی می مونه rasool222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

اصلا دقت نکردم چون عنوان تاپیک کلوپ K750 بود
    خيلي جالب بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanmahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همسایه امام رضا

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    مهندسان k750 یکی نیست با این voice control کار کرده باشه که به ما هم بگه چی کار باید بکنیم.(36 تا منت هم ضمیمه این پست شد ).

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    مهندسان k750 یکی نیست با این voice control کار کرده باشه که به ما هم بگه چی کار باید بکنیم.(36 تا منت هم ضمیمه این پست شد ).
    برو یک contact رو edit کن ، بعد توی تبی که میتونی عکس طرف رو بزاری اون پایینش گزینه voice command رو داره که یتونی برای هر شماره یه voice ذخیره کنی بعد save کن و بیا بیرون
    برای شماره گیری با voice باید دکمه کم یا زیاد صدا رو چند لحظه بگیری تا پنجره voice بیاد ، اسم رو بگو تا برات بگیردش (منظورم شمارش بود)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

9

من اصلا حرف شما را تاييد نمي كنم چون ويروسها معمولا با پسوند exe هستن و موبايل هم exe نميشناسه تا نزاره فايلي ذخيره شه از اون گذشته كه k750 جاوا هستش ولي امكان اينكه ويروس نزاره تو كامپيوتر عكس نشون داده نشه هست ولي ويروس هيچ ربطي به گرفتن عكس يا نشون دادن عكس تو خود موبايل نداره
    كسي هست حرفه من را تاييد كنه؟
    نه اقا...مموري ويروسي مي شه...اگه به يه سيستم الوده وصل بشه...خيلي ها مي گن جاوا ويروس مي گيره ...نمي گيره و فلان...اما من تجربه هامو مي گم نه حرف اين و اون....
    مموريم هم تروجان گرفته هم ويروس....
    بگم فايل سيس رو سرعت مموريم تاثير گذاشت باورتون مي شه؟؟به دوستي هست...گوشيش مشكل داره....به شكل توماتيك ويروس هاشو رو گوشي هايي كه بلوتوث روشن داشته باشن مي فرسته....منم اوايل فكر نمي كردم مشكلي ايجاد كنه...يكي دو تا از اين ويروس هاي سيس امده بود تو other گوشيم...هي مي گفتم خدايا چرا سرعت مموريم اينقدر كم شده...تا يه روز وقتي پاك كردم...سرعت مثل قبل شد....اين حرف درباره ي ويروسي مثل new folder هم صادق هست و همه ي ويروس ها....اگه مموريتون الوده شد...نگيد جاوا ويروس نمي گيره ....اون يه بحث ديگه هست....مموريتون رو سريع با انتي ويروسي مثل كاسپر پاك كنيد

پروفشنال amin-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من اصلا حرف شما را تاييد نمي كنم چون ويروسها معمولا با پسوند exe هستن و موبايل هم exe نميشناسه تا نزاره فايلي ذخيره شه از اون گذشته كه k750 جاوا هستش ولي امكان اينكه ويروس نزاره تو كامپيوتر عكس نشون داده نشه هست ولي ويروس هيچ ربطي به گرفتن عكس يا نشون دادن عكس تو خود موبايل نداره
    كسي هست حرفه من را تاييد كنه؟
    عزیزم من که نگفتم گوشی ویروس میگیره.گوشی ویروس نمیگیره.اون ویروسی که توی مموری گوشی هست جوری طراحی شده که ار ورود اطلاعات به مموری جلوگیری میکنه.من وقتی میخواستم به اون گوشی ها فایل بلوتوث کنم با اینکه مموری فضای کافی داشت ولی میگفت مموری پره ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

8

عزیزم من که نگفتم گوشی ویروس میگیره.گوشی ویروس نمیگیره.اون ویروسی که توی مموری گوشی هست جوری طراحی شده که ار ورود اطلاعات به مموری جلوگیری میکنه.من وقتی میخواستم به اون گوشی ها فایل بلوتوث کنم با اینکه مموری فضای کافی داشت ولی میگفت مموری پره ...
    مي شه از اين ويروسها چند تا واسه من بزاريد تا باورم شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

نه اقا...مموري ويروسي مي شه...اگه به يه سيستم الوده وصل بشه...خيلي ها مي گن جاوا ويروس مي گيره ...نمي گيره و فلان...اما من تجربه هامو مي گم نه حرف اين و اون....
    مموريم هم تروجان گرفته هم ويروس....
    بگم فايل سيس رو سرعت مموريم تاثير گذاشت باورتون مي شه؟؟به دوستي هست...گوشيش مشكل داره....به شكل توماتيك ويروس هاشو رو گوشي هايي كه بلوتوث روشن داشته باشن مي فرسته....منم اوايل فكر نمي كردم مشكلي ايجاد كنه...يكي دو تا از اين ويروس هاي سيس امده بود تو other گوشيم...هي مي گفتم خدايا چرا سرعت مموريم اينقدر كم شده...تا يه روز وقتي پاك كردم...سرعت مثل قبل شد....اين حرف درباره ي ويروسي مثل new folder هم صادق هست و همه ي ويروس ها....اگه مموريتون الوده شد...نگيد جاوا ويروس نمي گيره ....اون يه بحث ديگه هست....مموريتون رو سريع با انتي ويروسي مثل كاسپر پاك كنيد
    باورت ميشه الان 8 تا از اون فايلها رو مموريم تو other دارم من هر وقت تو خيابون بلوتثم بازه و هميشه با اسم هاي عجيب و غريب ميان ولي من yes مي زنم تا بياد اونها را cut كردم تو كامپيوتر سرعت اصلان فرق نكرد اگه كمي فكر كني مي توني بفهمي كه يه چيزي كه گوشي اصلا نميشناسه ولي به گوشيايه ديگه چون سرعتشون مياد پايين ميتونه سرعت اين گوشي رو هم بياره پايين
    اومدن سرعت گوش پايين به وسيله ي ي برنامه زمانه ممكنه كه خود گوشي اجازه ي دسترسي به فايل هاي سيستمي را بده كه دسترسي به اين فايلها زماني ممكنه كه اونم نه با برنامه ي موبايل با كامپيوتر و برنامه farmanager و خاموش كردن گوشي راستي وقتي كه دستت را مي زاري روي دكمهي c يعني به موبايل مي گي من راضيم كه كامپيوتر به فايلهاي سيستمي دسترسي داشته باشه ولي اگه تو نوكيا نگاه كني(سيستم عامل سيم باين ) فايلهاي سيستمي مثل دروازه به روي برنامه بازه
    البته ببخشيد ها تا زماني كه سازنده گوشي سوني اريكسون نياد حرف شما را تاييد كنه من عمرا باور كنم كه سرعت مموريت با وجود فايلهاي سيس امده پايين
    Last edited by navid_ice_heart_128; 20-05-2007 at 23:56.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

navid_ice_heart_128 جان منم یه مدت همین مشکل رو داشتم و سرعت گوشیم کم شده بود.به نظر من علتش میتونه این باشه.وقتی فایل منیجر گوشی میخواد وارد یک فولدر بشه ابتدا کل فولدر رو چک می کنه و آیکونهای متناسب با هر فایل رو کنارش میذاره.مثلا برای فایلهای EXE یک آیکون لوزی میاد.فایلهایی که پسوندشون آشناست توسط گوشی شناخته میشند ولی فایلهای عجیب غریب یک مقدار وقت گوشی رو میگیرند که باعث میشه سرعت گوشی پایین بیاد .برای امتحان هم که شده شما هم 2-3 تا فایل EXE توی چندتا فولدر گوشیت بریز و نتیجه رو ببین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanmahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همسایه امام رضا

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    من تو این تاپیک سرچ زدم ولی چیزه به درد بخوری پیدا نکردم. می خواستم بدونم فلش کردن یعنی چه و به چه دردی می خوره که اینقدر در موردش صحبت می شه؟
    ممنون

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    من تو این تاپیک سرچ زدم ولی چیزه به درد بخوری پیدا نکردم. می خواستم بدونم فلش کردن یعنی چه و به چه دردی می خوره که اینقدر در موردش صحبت می شه؟
    ممنون
    فلش کردن یه جورایی به نصب ویندوز جدید روی موبایل شباهت داره.یعنی گوشیت از اول برنامه ریزی میشه و اینجوری یکسری مشکلات گوشیت حل میشه.برای فلش کردن همیشه سعی کن جدیدترین فریم وار رو روی گوشی فلش کنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •