تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 332 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه mo_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    قـــــــــــــم

پيش فرض

دلیل خاصی داشته که اینطوری کردن؟
    آخه فیفا برفی هم داره!

2. این کاربر از mo_sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arashar2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    True Hell

پيش فرض

آخه فیفا برفی هم داره!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این پست رو بخون

4. 2 کاربر از arashar2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

آخه فیفا برفی هم داره!
    konami موتور بازی کلا عوض کرده وقتشو بیشتر برای چیزای دیگه صرف کرده که بهتر شه مثلا رو چهره ها بیشتر کار کرده که مثه ف.ی.ف.ا هر کسی مسی رو میبینه تو بازی مثلا به گوشاش نگاه کنه یه وقت فکر نکنه کشتی گیره :

برای کونامی هم کاری نداره بارون و برف و تگرگ و ریزش سنگ بذاره تو بازی 4 تا قطره هم از ابرا بباره نه زمین خیس شه نه موها و لباسای بازیکنا همانطور که مثلا تو pes06 هم همه اینا هست الان هم راحت میتونست بذاره این موارد رو ولی گفتن تو این نسخه حالت مصنوعی بارون و برف نمیذاریم چون کلاس بازی میاد پایین و طرفی که بازی میکنه هم به شعورش توهین نشه که میبینه تو بازی بارون میاد ولی اینا چرا مثلا موهاشون خیس نمیشه ! و گفتن تو 2015 میذاریم ولی وقتی هم میذاریم طوری قرار میدیم که تو بازی تاثیر داشته باشه مثلا بارون بیاد توپ حرکتش سخت تر شه رو زمین لباس و چهره خیس شه و ...
    البته اگه کسی به فوتبال اهمیت بده و براش فوتبال مهم باشه مواردی مثه بارون و داشتن بعد از ظهر و اینا مهم نیست براش این موارد بیشتر برای کسایی اهمیت داره که به ظاهر بیشتر از باطن اهمیت میدن مثلا دخترای کم سن و سال وقتی میخوای براشون دفتر مشق و نقاشی بخری روش حتما باید عکس باربی و سیندرلا باشه مگر نه قبول نمیکنه حالا هر چی بهش میگیم این یکی که عکس هم نداره روش جنس ورقاش خیلی هم بهتره و ارزونترم هست ولی خوب تجملات الکی بیشتر اهمیت داره براش
    حالا قضیه بارون و برف تو pes هم بیشتر برای کسایی هست که هر دست pes که بازی میکنن با کامپیوتر یا رفیقشون 6 تا 6 تا گل میخورن بعد میخوان بازی برف داشته باشه مثلا وسط بازی که از گل خوردن خسته میشن بشینن ادم برفی درست کنن

6. 8 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

با این حساب کونامی چندین ساله مارو چیز فرض کرده که بارون و برف مصنوعی قرار داره !
    ماشالله به کونامی که به فکر ما گیمیرها افتاده ! چندین ساله داره به شعور ما گیمیرها توهین میکنه ! امسال چه اتفاقی افتاده مشخص نیست که
    گفته ، دیگه بسه این همه توهین به شعور گیمیرها ! ایندفعه دیگه مثل سالهای پیش به گیمیرها توهین نمیکنیم و برف و بارون مصنوعی رو حذف میکنیم!

8. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

جان هر کی دوس دارین بارون رو ول کنید تاپیک از حالت خبریش رفته بیرون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز به قول خودت بزار بازی بیاد اگه بد بود بعد ما هم بهونه بارون رو میاریم که بازی چرته و به شعورمون توهین شده اگه توهین به شعور باشه پس ما هم نباید بخاطر توهین به این همه زحمت بازی رو دانلود کنیم و با کرک بازی کنیم میریم پول اورجینال میدیم پس هیچ ربطی به شعور و خستگی کونامی نداره که نرسیده بارون رو اضافه کنه چند صفحه قبل گفتی مختصر بگو چرا بارون نیست گفتم بهت ولی وقتی پای گیر دادن باشه به نوع فونت بازی هم گیر میده ادم چه برسه بارون که با سند و مدرک و مقاله دوستان گفتن

از این بچه بازیهای pes و فیفای هم نکنید دیگه جداا ادم شک میکنه به سن و روش بازی کردنتون

10. 5 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

خداوکیلی حالم بد میشه وقتی هرجای این انجمن ، یه نظر مخالف زده میشه ، همه بهش میپرن !
    واقعا و انصافا برای خودم متاسف میشم !

نمیدونم دیگه چی بگم ! سعی میکنم دیگه اینجا پست ندم ! تا شاید دل بچه های اینجا نشکنه !

خیلی خستم ، موفق باشین.

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان گرامی Ebliss 2011 عزیز از این که برف و خصوصا بارون در بازی نیستش ناراحنه ،حالا دلایل و منطق خودشون رو دارن و خیلی هم نظرشون محترم هستش و هم دلایل ما و هم دلایل ایشون بار ها صحبت شده و به نظرم دیگه در مورد نبود باران در بازی بحث رو بیشتر از این ادامه ندیم بهتره ............

همگی پاینده باشین .

13. 2 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خداوکیلی حالم بد میشه وقتی هرجای این انجمن ، یه نظر مخالف زده میشه ، همه بهش میپرن !
    واقعا و انصافا برای خودم متاسف میشم !

نمیدونم دیگه چی بگم ! سعی میکنم دیگه اینجا پست ندم ! تا شاید دل بچه های اینجا نشکنه !

خیلی خستم ، موفق باشین.
    نه دیگه نشد دیگه شما از روز اول با ما بودین و خیلی هم به محتوای تاپیک کمک کردین و اگه نباشین جاتون خالی میمونه حالا یه صحبتی مابین همگی ما شده دیگه و اگه ناراحت شدین من از طرف همه دوستان از شما عذر خواهی میکنم

15. 3 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

با سلام خدمت ساکر بازان عزیز!

خب منم امروز تونستم نسخه دمو رو نیم ساعتی البته فقط قسمت تمرینیو بازی کنم
    (داداشم نگذاشت بازی کنم PS3 رو قرق کرد تو کف گذاشت منو داداش بزرگو این حرفا )
    خب با توجه به اینکه الان مغازم و دمو دم دستم نیست عکس نمیتونم بزارم ایشالا تو پست بعدی میزارمش واستون!
    خب بریم سراغ نقد و تحلیل اولیه از بازی در قسمت تمرین:
    بازی که شروع میشه همون اول آرم هاواک خود نمایی میکنه و بهتراز اون صدای دالبی و دیگر صفحه ها که بر روال گذشته میادش.
    به منو میرسم که یه منوی شیک و جمع و جور داره!
    قسمت تمرینی که میریم اصول اولیه بازی که تا حدودی تغییر کرده که تا بازی نکنید متوجه نمیشید (اینو باید لمس کرد میدونید که چی میگم)
    بازی تا حدودی روانی و احساس خوبی رو بهتون القا میکنه توی چرخشا توی حرکت کردنا یه موردی که بشدت واسم جالب بود تمرین شوت به دروازه بود! به نحوی که به جرات میتونم بگم هر نقطه ای از دروازه رو که خواستید میتونید هدف بگیرید و مثل قبل نیست که تا حدودی به نقات تعریف شده ای شوت میزدید!
    اما یچیز که خیلی بم فاز داد حرکت دوربین و حالت زاویه دارش بود که مجددا اضافه شده بودش!
    ازینا که بگذریم میرسیم به روونی حرکتی و راحتیه چرخشا و صد البته پشت سر گذاشتن مدافعین که خیلی تمیز همرو توی قسمت تمرینی بی کم و کاست توضیح داده!
    یه موردی که اضاف شده و یخورده واسه ما سنت گراها سخته و وقت میبره عادت کردن به نحوه زدن ضربات کاشته و یا مثلا پنالتی زدن

تو این مورد که بالا بش اشاره کردم دو آنالوگ توی دقت ضربتون تاثیر داره به نحوی که با آنالوگ سمت چپ جهت توپ و ارتفاع توپ رو تعیین میکنید که یخورده قلقلکت میده واسه دقیق زدن ضربه و البته آنالوگ سمت راست که مسئولیت کات دادن به توپ رو داره که تو این مورد بازم چپ پا بودن و راست پا بودن واسه شما محدودیتایی به همراه داره!
    حالت چیپ به پنالتی اضافه شده!
    دفاع کردن آسونتر که نه سختر هم نشده و یچیز جالب انگیز دیگه اینکه حین ضد همله خوردن اگر مربع رو نگه داری خط دفاعیت با هم بر میگردن و میتونی بازیکن مهاجم رو کنترل کنی تا بقیه برسن و خطر رو رفع کنید!
    آها یمورد دیگه که بازم جالب بود پررنگتر شدن نقش آنالوگ سمت راست توی دریبل زدنا بود که نیاز به تمرین داره! اما خیلی کمکت میکنه واسه جا گذاشتن حریف (من به شخصه ضعیفم توی دریبل زدن) اما خیال خام نکنید چونکه مثل آدامس میچسبن بهت مدافعین!

یه نکته دیگه اینکه دیگه از برداشتن توپ و اینکه پارو بزاری رو تخت گاز د برو که رفتیم خبری نیست که این مورد آزار دهنده حذف شده و با ضربدر و سرعت به دنبال بازیکن صاحب توپ بری بهش میرسی و تفاوت یه شخص هنگام دویدن با توپ و یه شخص بدون توپ کاملا محسوس
    تا بدینجا با این نیم ساعت بازی کردن این موارد به چشمم اومد که ایشالا یکی دو دست بازی کردم اگر شد با عکس واستون میزارم

17. 11 کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

تاپیک رو بردید حاشیه بابا چتونه

19. این کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •