من که تجربشو ندارم ولی بطور کلی با توجه به تجربه اساتید، نتیجه این شد ( البته برای لپتاپ های باطری جداشونده! ) :
حداقل هفته ایی یکبار باطری فول شارژ و سپس فول خالی! ( استفاده نمائیم ) و بگذاریمش کناری! تا هته بعد...![]()
من که تجربشو ندارم ولی بطور کلی با توجه به تجربه اساتید، نتیجه این شد ( البته برای لپتاپ های باطری جداشونده! ) :
حداقل هفته ایی یکبار باطری فول شارژ و سپس فول خالی! ( استفاده نمائیم ) و بگذاریمش کناری! تا هته بعد...![]()
دوشتان شما هم با two finger tap مشكل داريد ؟
كسي هست حلش كرده باشه راهنمايي كنه ؟
آقا يه جا پيدا كردم core i7 سفيد بك لايت دار داره!
منتهي نمي دونم واقعا داره يا نه!يكي تماس بگيره ببين وافعا لپ تاپ هاشون بك لايت داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جه مشکلی دارید؟
سلام
قصد خرید z500 رو دارم به نظر شما لبتاب خوبیه؟؟؟
باتریش برای گیم و یا اینترنت چقدر دوام میاره؟؟؟
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اصلا رو باطریش حساب نکن!![]()
سلام به تمام دوستان و افرادی که دارن تحقیق میکنن تا ببینن Z500 بخرن یا نه من میخوام تجربه ۱ هفته ایم رو بگم
من از همه چیزش فعلا راضی هستم
راستش همکارام Fujitsu و DELL دارن با باطری 6سلول که اندازه همین باطری جواب میده باطری z500 از یه باطری 4 سلولی واقعا فراتر هستش
نمایشگر هم به اندازه خودش کیفیت داره (من با رنگ مشکیش مشکل داشتم از تنظیمات گرافیک اینتل حل شد ) و الان حسابی ازش راضی هستم
دوستان عزیز من تو چند تا سایتهای فروشگاهی خارجی سرچ زدم با این کانفیگ Z500-A اپل حدود 17میلیون تومان بود (یکمی بالا پایین) پس نمایشگر در حد خودش هست.
اگه قدرت سرعت و ریبایی ،صدا .... براتون مهم نیست و میخواین که فقط کیفیت نمایشگر بالا باشه و باطری 1-2 ساعت بیشتر جواب بده یه سونی بخرید تا خیالتون راحت باشه
اما دیگه خبری از این کانفیگ قوی نیست
از تمام اساتید و مهندسین گرامی این تاپیک پوزش میخوام من این پست رو صرفاً جهت آگاهی بعضی از دوستان گذاشتم![]()
ببخشيد لپ تاپ شما سفيد رنگ هستش!؟
بك لايت داره آيا!؟مال شما core i7 هستش؟
شکلاتی بکلایت دار i7
سلام.
برا اینکه جای دست نمونه رو لپتاپ کدوم رنگ بهتره ؟رنگ شکلاتی یا سفید؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)