دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به دانلود نیست چون کالیبراسیون اصلی آن ممکن است به هم بخورد ولی اگر اصرار به این کار دارید .
از این سایت می توانید دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به دانلود نیست چون کالیبراسیون اصلی آن ممکن است به هم بخورد ولی اگر اصرار به این کار دارید .
از این سایت می توانید دانلود کنید.
Last edited by matinpour; 24-06-2016 at 21:35.
کسی جوابی نداره؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز
یک بار ریست کنید اگر تاثیری نداشت به علت همان آبدیتهای است که استفاده کردید ما بارها توضیح داده ایم که آبدیت برای رفع مشگل سیستمی است و اگر تلویزیونی مشگل ندارد نباید از آبدیت استفاده کند چون کالیبراسیونی که در کارخانه انجام شده است بهم می خورد.و عواقبی از این دست هم ممکن است برای تلویزیون پیش بیاید.
سلام دوستان
آیا تلویزیون 48H6400 یا همون H6490 مونتاژ ایران توانایی پخش فایلهایی با کدک X265 رو داره یا نه ؟؟؟؟؟
جناب متین پور سلام
آیا امکان دانگرید سیستم تلویزیون وجود دارد یا آسیبی برای آن موجب میگردد؟
sent from my Xperia C3-Dual
دوست عزیز
خیر امکان ندارد . ولی یک جور بازنگری کردن به اولین روز ی که تازه تلویزیون را راه اندازی کردید می برد.که البته کاری تخصصی است.
درود
در نمایشگر ال ای دی f8880 من رد دستمال و لک دست افتاده است. بهترین روش برای پاک کردن آن چیست؟
سلام دوست عزیز
بهترین چیز دستمال مایکرو فایبر هستش که بدون استفاده از هیچ مایع شوینده حتی آب روی صفحه tv بکشید تا لکه ها پاک شوند. من تجربه این مورد را داشتم و معجزه این دستمال مخصوص را دیدم
تلوزیونم 48h6400 است میخوام آپدیدتش کنم متاسفانه گزینه آپدیت از طریق یو اس بی توی منو دیده نمیشه آیا راهی برای آپدیت از طریق یو اس بی هست؟؟
برای این منظور از این سایت هم فریمور و هم آپگرید فایل آن را که روش کار را توضیح داده را دانلود و مطالعه کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)