Ali_k جان قابلی نداشت........
ميشه گفت مفيد بوده
سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست
بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)
سلام بر و بچ همشهری
آقا یه سوال داشتم.
کسی این کارت اینترنت های رنگین کمان رو گرفته؟ همینایی که روش نوشته یکماه شبانه رایگان
آیا راست هست؟؟؟ چون من قبلا از اینا گرفته بودم و یکماه شبانش سرکاری بوده و هر مدتی که کانکت بودی برای روزانش حساب می شده
سلام
من گرفتم مشکلی نداره فقط بایدچیزی حدودا 15 دقیقه از اعتبار کارت را باقی بگذاری و همچنین از 2 تا 8 صبح جزو شبانه حساب میشه اگه زودتر یا دیرتر از این ساعت آن بشی از روزانت کم میشه![]()
سلام دوست عزیز
ببخشید می تونم بپرسم این اواتارتون عکس کی هست
ممنون
عكس اين بابا، رحيمپور ازغديه ديگه! (درست نوشتم؟!)
منم حدس می زدم..اما اخه این اقای توی عکس کراوات زده..فکر نمی کنم اون بدونه کراوات چی چیه![]()
با سلام خدمت دوستان عزیز
من حراجی مدیر فراتاز هستم
در باره خدمات اینترنت مرکز خودمان باید نکات زیر را متذکر شوم
1- سرعت خطوط ما بسیا بالا می باشد در حد 512
2- محدودیت های دانلود متفاوتی داریم از 2 تا 18 گیگا بایت در ما
3- محدود کردن میزان دانلود باعث می شود که تمامی کاربران در همه ساعات سرعت 512 را داشته باشند
4- سرویس های نامحدود هم گران می باشند هم سرعت پایین و هم به درد همه کس نمی خورند
5- تعرفه های ما برای کاربران با کاربردخای متفاوت تنظیم شده است به طور مثال سرویس 3 ماه 5 گیگ ما برای کافی نت ها خیلی خوب جواب داده است و حتی برای کسانی که مصرف بالائی دارند.
6 - در مقایسه با دیگر شرکت ها باید بگویم که ما سرعت بالا را حق مشتری می دانیم چون وقت مشتری برای ما محترم می باشدولی دیگر شرکتها پول مشتری برایشان عزیز است.
7 - مصرف شبانه ما برای کاربران پر مصرف رایگان و بدون محدودیت حجمی می باشد.
8- در جواب دوستانی که پرسیده اند دانلود یا ترانسور باید بگویم که منظور ما از میزان مصرف ترانسور اطلاعات می باشد
در نهایت تلفن تماس دفتر 2346847 و مبایل اینجانب 09131142203 می باشد در هر موقع که سوالی داشتید در خدمت حاضرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من دارم از مال شما استفاده میکنم! خوبه اما دفعه پیش 5 گیگ محدودیتم زود تموم شد...هر وقت یه صفحه از این p30 باز میکنم ریسیو میره رو 5 مگ!به هر حال خوبه! راستی یه سوال :آپلود کردن هم جزو اون محدودیت حساب میشه؟
سلام asalbanoo .اولا ممنون از اینکه توجه داشتی به avator.چون اولین نفری هستی که این سوال را ازم میپرسی توی انجمن.دوم اینکه این عکس کارگردان معروف Kubrick هست که 100% شما هم باهاش آشنایی دارید و احتمالا فیلم هاش را هم دیدید........ من شخصا توی کارگردانها ازش خیلی خوشم میاد چون سبک فیلم هاش برام جالب هست....... دیگه فکر کنم فیلم های معروفش را هم شما میشناسید..............
خوش باشید....
ببخشید این سوال رو میکنم اما اون تاپیک قرار ملاقات اصفهانی ها کو؟
در ضمن کسی اینجا میره کانون زبان؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)