آيا ريموت كنترل ها را مي توان براي ريموت ديگر تجهيزات تغيير داد؟
آيا ريموت كنترل ها را مي توان براي ريموت ديگر تجهيزات تغيير داد؟
بستگی داره ریموت کنترل شما از چه مدل باشه - کلا 4 مدل رموت کنترل داریم که برای هر کدام گیرنده مخصوص داریم :
1- fix code : ریمت 18 بیت ثابت ارسال میکنه که هه ریوتها همین 18 بیت ثابت را اسال میکنند که گیرنده هم برای همین18 ثابت تنظیم میشه مثل آی سی ای pt22....
که معمولا لحیم میشه پایه هایی آیسی و صفر و یکرا درست میکنه
2- learn code :
که هر ریموت 24 کد مخصوص به خود و ثابت ارسال میکنه اما هر ریموت یک 24 بیت مخصوص خود ارسال مینه که کد هر ریوت را گیرنده میگیره ذخیره میکنه
3- hoopng rolling code :
که 64 بیت ارسال میکنه که هر بار عوض میشه و گیرنده طبق الگوریتم خاص دیکد میکنه
4- ریموتهائی که مخصوص و سفارشی ساخته میشه که میکو کد خاصی ارسال میکنه
اگر ریموت شما جزویکی از دو گزینه اول باشه و هم فرکانس باشه بله میتونید استفاده کنید اما فقط در گروه خودش-
ضمنا برای هر کلید ریموت یک کد تعریف مشه که مثلا کلید 1 میشه: 0001 و کلید 2 میشه : 0010 که برای هر ریموت ممکنه متفاوت باشه
برای همین خیلی بعیده که ریموتی که دارید دقیقا مشابه گیرنده خاصی باشه
اما جدیدا ریموت کنترلهای با نام universal در بازار اومده که از ریموت شما کپی میگیره و به راحتی روی هر گیرنده کار میکنه
موفق باشید.
یک مدار دیمر می خوام که با زدن کلید
یک لامپ 100واتی از نو کم به حداکثر نور ببره و با قطع کردن کلید هم لام آروم آروم مثلا در عرض 5 دقیقه خاموش بشه
آیا همچین چیزی ممکنه
------------------------------------------------------------
پاسخ :
بله امکان داره - برای این کار باید از میکرو کنترلر و تریاک اسفاده کنید
ابتدا خروجی میکرو را با یک مقاومت 1 کیلو به اپتوتریاک میدین مثلا moc3021 سپس خروجی اپتوتریاک را با یک مقاومت 1 کیلو 3 وات به تریاک میدین مثلا bta16cw
اما برنامه میکرو :
می دونیم که دیمر کاهش ولتاژ هست و برای کاهش ولتاژ دو روش داریم یکی تغییر ولتاژ یکی تغییر فرکانس که برای لامپ از تغییر ولتاز استفاده میشه
روش تغییر ولتاژ :
میدونیم فرکانس برق شهر 50hz هست یعنی هر 20 میلی ثانیه تکرار میشه از صفر شروع میشه به 110 میرسه بعد 110- بعد محددا صفر میشه
حالا اگه از صفر شروع نشه مثلا 30 ولت شروع بشه دیگه 220 ولت نیست کمتره مثلا 180 ولته و خود به خود نور لامپ کم میشه
برای این کار باید شما تشخیص بدید کی صفر شده بعد یک تاخیر بدید سپس اپتو تریاک را تحریک کنید . این تاخیر هر چی بیشتر باشه ولتاژ شما کمتره . البته دقت کنید این تاخیر باید بین 0 تا 10 میلی ثانیه باشه چون موج کامل 20 میلی ثانیه بود اما نیم موج 10 میلی ثانیه هست .
تشخیص عبور از صفر :
برای این کار خروجی یک ترانس 6 ولت ac را به اپتوکوپلر ac مثل moc3181 میدیم . و عبور از صفر را تشخیص میدیم.
قبلا یک وبلاگ داشتم نیمه کاره رها شد اما در مورد تریاک کامل توضیح دادم بخونی بد نیست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدار ولتمتر -آمپر متر :
-----------------------------
پاسخ :
دو راه برای ساختنش داری یکی از آی سی مخصوص ولتمتر استفاده کنی یکی هم میکروکنترلر
1- آی سی ICL7017 :
توضیحات این آی سی در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به طور کامل گفته شده
2- میکرو کنترلر :
برای اندازه گیری ولتاژ کافیه به ورودی آنالوگ تو دیجیتال میکرو کنترلر بدین
برای اندازه گیری جریان هم از یک مقاومت 10 اهم وات بالا عبور بدین و ولتاز دو سر مقاومت را اندازه بگیرید یعنی میدین به مبدل آنالوگ تو دیجیتال میکرو جریان شما میشه ولتاژ ورودی تقسیم بر 10 اهم .
فقط دقت کنید مداات محافظ بزارید ولتاژ اگه زیاده تقسیم مقاومتی بزارید و.......
سلام. لطفا کمکم کنید من میخوام ولتاژ12 ولتdcرا تبدیل کنم به 48 ولت dc چکار باید کنم؟
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ور نه این دنیا که ما دیدیم ارزش خندیدن نداشت
سلام . من میخوام ولتاژ12 را به 48 تبدیل کنم(البته dc) لطفا کمکم کنید
خنده بر لب می زنم تا کس نداند راز من ور نه این دنیا که ما دیدیم ارزش خندیدن نداشت
4 برابر کننده ولتاژ dc :
-------------------------------
پاسخ :
برای این کار شما باید از آی سی 555 استفاده کنید که نوسانساز سیگنال مربعی 3 khz ایجاد میکنه که این نوسان ساز شبکه دو برابر کنده ولتاژ دیود خازن را راه اندازی میکنه ، اما چون از دیود عبور میکنه افت ولتاژ حدود 2/1 ولت داریم . این مدار به اسم چهار برابر کننده ولتاژ DC معروف هست که اگر به خروجی نگاه کنید از دو طبقه خازن دیود استفاده شده که شما میتونید این طبقات را بیشتر کنید . با دادن ولتاژ 12 ولت خروجی 36 ولت گفتم . دقت کنید این مدارها جریان خروجی محدودی دارند. دقت کنید دیودها 1N4148 هستند خازنها هم 100 ولت ا بزارید .
این هم شکل مدار :![]()
Last edited by eshgh_namordeh; 18-11-2010 at 06:31.
salam,khaste nabashid.man ye barname be zabane c ba codevision mikham ke ye saate digital,saniya va daghighe va saat ro ruye lcd namayesh bede.ba timer 0 dar mode CTC ke clock madar 8M va clock saat 1024 bashe
ye barnameye dge ham mikhastam.barnameyi ke moje PWM ba ferequence 750k va clock madare 8M tolid kone.be zabane c va atmega16
سلام من یه ساعت دیجیتال به زبان C می خوام که ساعت دقیق رو روی LCD نمایش بده و در مد CTC با 8M بشمارد با تایمر صفر و کلاک مدار 8M و ATMEGA16
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)