برو به فروشنده بگو یک کابل سرویس برای سونی اریکسون میخوام که مستقیم و بدون باکس وصل بشه به کامپیوتر
و بشه باهاش فلش کرد
برو به فروشنده بگو یک کابل سرویس برای سونی اریکسون میخوام که مستقیم و بدون باکس وصل بشه به کامپیوتر
و بشه باهاش فلش کرد
سلام دوستان
بچه ها من از سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند تا پچ پیدا کرده بودم
نصبشون کردم و لی کار نکردن و پاکشون کردم .
شب متوجه شدم که وقتی که تو گوشیم می خوام مثلا صدای پروفایل رو کم یا زیاد کنم گوشی ریست میشه .
(یا اگه می خوام نور LCD رو کم یا زیاد کنم .) گفتم گوشی رو ریست فکتوری کنم شاید درست بشه .
اومدم و موقع ریست گزینه دوم یعنی ریست کلی رو زدم و گوشی که روشن و خاموش شد موقعی که می گه که
موبایل یا موزیک پلیر دیگه وارد گوشی نمی شد !!!!!
هر کاری کردم نشد که نشد تو کامپیوتر یه زمانی یه کپی از Flash و کپی از FS گوشیم داشتم ( ولی ماله یه زمان نمودند ) گفتم Flash رو برگردونم شاید درست بشه کردم ولی نشد !!! گفتم بذار فایل های FS رو هم برگردونم
این کار رو کردم گوشی بدون مشکل اومد بالا ولی موقعی که می خوام برم تو پوشه ی Application یا Game میگه :
Operation failed
و البته مشکل قبلی (اولی) هم هنوز مونده .
دوستان نظری در این مورد ندارن ؟!؟!؟
( من این مورد به نظرم میاد که فایل های اصلی W800 EMEA_6 رو بردارم و با نرم افزار GFlash یک بار فلشش کنم . )
اینم بگم که گوشی من K750i بود که اونو به W800i تبدیل کردم و همه جوره پک و این جور چیزا هم روش ریختم .
( میشه منو راهنمایی کنید که واسه فلش کردن گوشیم با GFlash به چه فایل هایی نیاز دارم . )
ممنون
دوستان به نظر شما این فایل ها کمکم می کنه ؟؟ :
فایل FS از نوع W800_R1BC002_FS_EMEA6.rar - English - French - Arabic - Persian-Farsi - Russian از :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل MAIN از نوع W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA.rar از :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
این دو تا فایل با هم همخونی داره و مشکلی نداره
ببینم main گوشی رو با فایل قبلی دوباره فلش کردی ببینی بالا میاد یا نه؟
آره ولی متاسفانه بازم بالا نمیاد .
( آخه من اون موقع هم کلی گوشیمو دستکاری کرده بودم . )
الان من دو فایل خام از W800 لازم دارم :
1 - فایل GDF یا همون Flash برداشته شده از یه W800 بدون پچ شده .
2 - فایل های اصلی FS از یه W800 بدون هک شده .
( دوتا فایل که بالا من گفتم فکر کنم هردوش FS هست و بخش Flash نیست )
من یه بار یه کاری کردم گوشی دیگه بالا نیومد. فایل main اصلی رو دوباره روی گوشی فلش کردم درست شد.
فایل main ( همون که توی Flash هست ) اصلی مال W800 رو من ندارم .
ظرفیتش کمه اگه زیپش کنید حدود 45KB میشه می تونید اونو یه جایی آپلود کنید تا امتحانش کنم .
البته الان مشکل من با پوشه ی برنامه ها و بازی ها حل شد ولی همون مشکل اول یعنی ریست شدن گوشی
موقع کم و زیاد کردن صدای پروفایل ها و نور LCD همچنان باقی مونده اونم به فایل main (همون flash ) ربط داره
ولی وقتی main قدیمی رو هم برگردوندم بازم مشکلم حل نشده !!!!
فکر می کنم بازه ای که پچ ها نصب می شن با بازه ای که ما از main کپی می گیریم یکی نیست البته این یه
فرضیه هست و صددرصد نمی دونم !!!
نمیدونم اینهایی که مینویسم اصلا ربطی داره یا نه اینجا همه چی قاطی شده ولی شاید بدرد موریس بخوره
اگه شما یک k750cid49 دارین و با آموزش تو امضا اونو تبدیل به w800 کردین :
اول گوشیت رو آپدیت کن که فعلا سریع ترین و مطمئن ترین راه هستش و تمام مشکلاتش حل میشه
بعد اون فایل main w800 cid49که تو امضا هست رو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش آماده اش کن و پچ ها رو روش نصب کن و با phone xs رو گوشیت فلش کن
اینجوری خیلی بهتره
Last edited by active_277; 28-12-2006 at 17:57.
همخوانی دارن ولی خب
با phone xs نمیشه فریمور w800 cid36 رو روی k750 cid49 ریخت
ولی شاید بدرد موریس بخوره
من که الان مشکلی ندارم. فقط هنوز نتونستم درایور دوربین رو عوض کنم. حتی با این سری آلفا این نرم افزار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)