تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 98 از 328 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

بحث تعریف ازدواجه اما من فکر میکنم تعریف زدواج برای هر شخصی میتونه متفاوت باشه و همچنین محترم..
    کسی ک به خاطر روابط جن*سی ازدواج میکنه به خودش رابط داره....چیزی از ازدواج نصیبش میشه که به همون اندازه بهش اعتقاد داره...این مهم نیست کی چطوری فکر میکنه...مهم اینکه شرایط ازدواج مهیا باشه...

باورتون نمیشه همین چند روز پیش برای پسر عمم رفته بودیم سراغ اجاره خونه....دقیقا هم قیمت مسکن و هم اجاره بها ها 2 برابر شده بود!!!!!این یعنی وحشتناتکترین اتفاقی هست ک میتونه تو مدت کمتر از 6 ماه بی افته...شرایط ازدواج باید تسهیل بشه...دلیل ازدواج هم به هر کس با هر ایدئولوژی و مسائل اعتقادی خودش داره ربط داره...

2. 5 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

ببخشید من سوالم اینه تعریف شما از ازدواج چیه؟؟؟ایا اینکه پدری دختر رو برای مقداری پول به عقد مردی دربیاره بهره کشی جنسی نیست؟ایا دختری که فقط برای فرار از خونه پدر و ازاد شدن از قید و بند به عقد مردی دربیاد بهره کشی نیست؟ایا مردی برای ورود به یه خانواده سرشناس تن به ازدواج با دختر خانواده بده بهره کشی جنسی نخواهد بود؟و ایا های دیگه....لطفا برای من تعریف کنین ازدواج دقیقا چیه در نظر شما؟؟؟ایا مرد و زنی که از لحاظ احساسی باهم یکی شدن و ارتباط روحی دارن باهم اگه ارتباط جسمی هم برقرار کنن بهره کشی حساب میشه ولی اگه یه خطبه خونده بشه و پدر دختر کاغذی رو امضا کنه دیگه بهره کشی نخواهد بود؟؟؟
    منظور من از فروکش کردن این نیست که نیاز جنـ ـسی فراموش بشه ، بلکه به قول شما کارهایی که یه آدم مجرد انجام میده رو معمولا افراد متأهل سراغش نمیرن. ( مگه اینکه یه ریگی به کفششون باشه و یا در زندگی مشترک تأمین نشده باشن ) / # / ـــــــــــــــــــــــــ ــــ/ خدا به ما عقل و ... داده ، راه درست و غلط رو بهمون نشون داده و ما رو در انتخاب آزاد گذاشته. اراده و مشیت خدا اینه که انسان راهش رو آزادانه انتخاب کنه. ولی این اراده و اختیار نشانه ی راضی بودن خدا از خلاف ما نیست.خدا راه مورد نظرش رو برای سعادت ( و در این موضوع ، ارضای نیازهای عاطفی،جنـ ـسی و ... ) به ما ارائه کرده و ما مختاریم که این راه رو بریم یا نریم و یا اینکه بخوایم از قوانین و احکام الهی به نفع خومون سوءاستفاده کنیم . سوءاستفاده ی افراد دلیلی بر رضایت خدا و یا ناکارامد بودن احکام نیست ، کما اینکه هر قانونی چه از جانب خدا و چه از جانب دولت ها و ... وضع بشه، بالاخره یه عده به راحتی اون رو زیر پا میذارن و یا ازش سوءاستفاده میکنن . تصور کنید وقتی دولت آب و برق و گاز به منزل ما میاره آیا راضی به سوءاستفاده ما هست ؟ بنابراین قانون شکنی یه عده دلیلی بر نفی قانون نیست . ضمنا شما کجا خوندید که خدا بشر رو به ظلم دعوت کرده باشه که حالا اینطوری دارید این ها رو به خدا و دین و آیین نسبت میدید؟ همونطوری که انسان رو از ظلم بر حذر داشته ، از فساد هم نهی کرده. از این گذشته ظاهرا شما فراموش کردید که سر زدن عملی از جانب انسان به هیچ وجه دلیل و حجتی بر حقانیت و درستی اون عمل نیست. /#/ اصلا چرا نمیگید یه عده برای اینکه بهشون بد نگذره و به سختی نیفتن و زیر بار مسئولیت نرن حاضر میشن حیثیت و آبروی یه آدم بیگناه رو لگدمال کنن؟
    Last edited by hamed29; 11-01-2013 at 22:39. دليل: حذف شود لطفا

4. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه رستگار15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

به هیچ وجه با همچین نظری موافق نیستم که بعد از ازدواج نیاز جن*سی فروکش میکنه و به قول شما عطشی دیگه نیست.
    این مورد رو باید اینجوری گفت که چون قبل از ازدواج این نیاز براورده نمیشه تبدیل به یه مشکل میشه ولی بعد از ازدواج چون دیگه براورده میشه مثل زمان مجردی به اون شکل بروز پیدا نمیکنه.(((مثل اینکه یک هفته شما اب نمیخورین بعد یک هفته دستتون به اب میرسه خودتون رو خفه میکنین ولی وقتی هر لحظه اب در درسترس هست دیگه اصلاا احساس نمیشه بودن یا نبودن اب مشکلی داره)))
    مسائل رو نمیشه اینجا باز کرد چون میدونم پست حذف خواهد شد ولی شما این همه خیانت رو در جامعه ببینید که سر به فلک گذاشته و برای خیلیها خیانت تبدیل به یه چیز عادی و معمول زندگی شده پس چطور گفته میشه این نیاز فروکش میکنه.(حالا انواع خیانت رو شما در نظر بگیرید از فقط کلامی تا اونجا که نباید)

متاسفانه ما به همه چیز یک بعدی نگاه میکنیم در حالی که توی همین مسئله ازدواج حدقل باید 2بعدی دید مسائل رو چون دونفر برخورد دارن باهم........ولی متاسقانه ما همه چیز یک بعدی میبینیم و حاظر نیستیم که از تمام جهات مسائل رو بسنجیم و بهترین کار رو انجام بدیم.

(به طور مثال ما هنوز شرم داریم از استفاده از یک اصطلاح برای رسوندن منظورمون و میگیم بوق یا چیزای دیگه خب وقتی دید ما اینطوریه دیگه مشخصه بر به مشکل خواهیم خورد)
    کسی که متاهل هست و به همسرش خیانت میکنه به خاطر نیاز نیست که خیانت میکنه به خاطر حرص و طمع این کار رو میکنه

6. 2 کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

کسی که متاهل هست و به همسرش خیانت میکنه به خاطر نیاز نیست که خیانت میکنه به خاطر حرص و طمع این کار رو میکنه
    سلام . خیانت انگیزه های مختلفی داره : حرص و طمع , نیاز مالی , نیاز روحی , نیاز جن سی , تفریح و سرگرمی , حفظ منافع , , انتقام , لجبازی , دشمنی , اجبار , عشق و علاقه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 11-01-2013 at 20:30.

8. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

جو داره ســیـ ا ـسی میشه بهتره بحث رو عوض کنیم // حذف شود زودتر

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

سلام . خیانت انگیزه های مختلفی داره : حرص و طمع , نیاز مالی , نیاز روحی , نیاز جن سی , تفریح و سرگرمی , حفظ منافع , , انتقام , لجبازی , دشمنی , اجبار , عشق و علاقه
    با سلام .

حالا بجز این موارد که اشاره شد به نظر من گاهی اوقات واقعا طرف مقابل هم به شدت در خیانت همسر خودش نقش داره . مثلا می گم مرد یا اقایی که به همسرش خیانت می کنه باید ببنه چی کار کرده که کار به این جا رسیده . چه چیزی توی زندگی برای طرف مقابلش تامین نکرده که اون طرف به این سمت کشیده شده .

11. 3 کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منظور من از فروکش کردن این نیست که نیاز جنـ ـسی فراموش بشه ، بلکه به قول شما کارهایی که یه آدم مجرد انجام میده رو معمولا افراد متأهل سراغش نمیرن. ( مگه اینکه یه ریگی به کفششون باشه و یا در زندگی مشترک تأمین نشده باشن ) / # / ـــــــــــــــــــــــــ ــــ/ خدا به ما عقل و ... داده ، راه درست و غلط رو بهمون نشون داده و ما رو در انتخاب آزاد گذاشته. اراده و مشیت خدا اینه که انسان راهش رو آزادانه انتخاب کنه. ولی این اراده و اختیار نشانه ی راضی بودن خدا از خلاف ما نیست.خدا راه مورد نظرش رو برای سعادت ( و در این موضوع ، ارضای نیازهای عاطفی،جنـ ـسی و ... ) به ما ارائه کرده و ما مختاریم که این راه رو بریم یا نریم و یا اینکه بخوایم از قوانین و احکام الهی به نفع خومون سوءاستفاده کنیم . سوءاستفاده ی افراد دلیلی بر رضایت خدا و یا ناکارامد بودن احکام نیست ، کما اینکه هر قانونی چه از جانب خدا و چه از جانب دولت ها و ... وضع بشه، بالاخره یه عده به راحتی اون رو زیر پا میذارن و یا ازش سوءاستفاده میکنن . تصور کنید وقتی دولت آب و برق و گاز به منزل ما میاره آیا راضی به سوءاستفاده ما هست ؟ بنابراین قانون شکنی یه عده دلیلی بر نفی قانون نیست . ضمنا شما کجا خوندید که خدا بشر رو به ظلم دعوت کرده باشه که حالا اینطوری دارید این ها رو به خدا و دین و آیین نسبت میدید؟ همونطوری که انسان رو از ظلم بر حذر داشته ، از فساد هم نهی کرده. از این گذشته ظاهرا شما فراموش کردید که سر زدن عملی از جانب انسان به هیچ وجه دلیل و حجتی بر حقانیت و درستی اون عمل نیست. /#/ اصلا چرا نمیگید یه عده برای اینکه بهشون بد نگذره و به سختی نیفتن و زیر بار مسئولیت نرن حاضر میشن حیثیت و آبروی یه آدم بیگناه رو لگدمال کنن؟
    دوست خیلی عزیز و گرامی من چندیدن و چند بار پست خودم رو خوندم ولی واقعا نفهمیدم من کجا اسم خدا یا قانون خدا یا مشیت الهی رو اوردم که شما به من میگید من گفتم خدا قانون گذاشته یا نزاشته یا تمام مطالبی که به من نسبت دادید؟؟؟
    واقعا ازتون میخوام برای من روشن کنید شما 9بار اسم خدا رو توی مطلبتون اوردید ولی من واقعا نمیدونم چه ربطی این خداها که شما گفتید به مطالب من داشت.(((البته اگر امضای من مورد بحث شما نباشه که باید بهتون بگم اون امضای من هست و هیچ ربطی به مطالب این تایپیک نداره)))

درباره کل مطالبتون فقط جواب یک مطلب رو میدم و اون اینکه شما میگید بالاخره هرجا کسانی پیدا میشن که قانون خدایی که شما میگید رو ازش سواستفاده میکنن و اونم به راحتی............بهتون میگم اینطوری نیست مثال:هیچ احدی نمیتونه از قانون طبیعت سواستفاده کنه و از اون به نفع خودش استفاده کنه و از این قانون بر علیه دیگر موجودات استفاده کنه چون خدا اگر درست تعریف شده باشه مطلق هست و هیچ خطایی در کارش نباید باشه .......هیچ موجودی از مرگ نتونسته فرار کنه چون این قانون خداست و هزاران سلاطین خواستن دروش بزنن و نشد ...........
    قوانینی که شما میگید به پای خدا نزاریدش لطفا که هزارجور سوراخ و سمبه درش هست و هر ناکسی میتونه ازش سواستفاده کنه و بدترین بلا ها رو سر موجودات دیگه بیاره اونم به اسم خوده همون خدا.
    اینجا درباره انسانها و انسانیت حرف زده شده و میشه نه چیزی که شما به من نسبت دادید و خودتون دربارش حرف میزنید.

میدونم این پست پاک میشه بر خلاف پست شما و لزومی هم نمیبینم این پست باقی بمونه پس ادمه بحث که مرتبط با تاپیک هست رو توی پست بعدی دنبال میکنم.
    و شما هم اگه دوست داشتید تایپیک جدایی بزنید هرچند اصلا همچین حرفی رو من نگفتم به شما ولی با کمال میل خدمتتون عرض میکنم کجا خوندم خدا به ظلم دعوت کرده.
    براتون روشنی ارزو میکنم.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من یک تجربه خودم رو برای شما میگم تا بفهمید که واقعا اشتباه هست این نظر یک بعدی که دارید.

من خودم وارد یه رابطه شدم که بعد گذشت مدت زیادی فهمیدم که طرف مقابل من متاهل هست و وقتی پرسیدم که چرا همچین کاری رو کرده و خیانت کرده به همسرش فهمیدم که شوهر این خانوم فقط یک روز در هفته خونه تشریف میارن ، فهمیدم که هیچ هم صحبتی بین اونها وجود نداشته ، فهمیدم که 6ماه از س*ک*س بین اونها گذشته.
    من ترسی ندارم از بیان واقعیت و هیچ شرمندگی هم از بیان کردن واقعیتی که وجود داره نمیبینم.
    حالا شما میگید برای حرص و طمع خیانت صورت میگیره شما مختارید روی نظر خودتون پا فشاری کنید ولی واقعیت چیزی دیگست واین فقط یک بعد از هزار بعد واقعیته.

14. 4 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

به نظر من خیانت دلایل نتعددی داره

شاید بزرگترین دلیلش عدم رابطه صمیمانه و گرم عاطفی بین ذوجین باشه...این دلیل بخصوص در خیانت زنان میتونه دلیل عمده باشه...
    دلیل دیگه شاید روابط بیش از حد آزاد قبل از ازدواج برای یکی و یا هر دو باشه...دیدم مردانی رو ک گذشته بی بندو بار داشتن تو زندگی متاهلی هم از این تفریحات مجردی دست بردار نبودن !!!

تونع طلبی و زیبا پسندی برای مردان هم میتونه دلیل دیگه ای برای خیانت باشه...یه دیلی دیگش ک خیلی این روزا سرو صدا کرده و حس میکنم عمده ترین دلیل برای افزایش خیانت بین همسران باشهرابطه خارج از چارچوب خانواده است ک با اسمهایی همچون همکار و دوست اجتماعی باعث میشه همسران رابطشونو با جنس مخالف توجیه کنند و همین رابطه های ساده میتونه روزی به رابطه ای عمیق و عاشقانه تبدیل بشه

مقایسه کردن زوجین هم میتونه یکی از دلایل باشه...

16. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کاملا با این نظر که الان فقط روی روابط فاسد یه اسم دوست اجتماعی و همکار و داداش و غیره میزارن که شرعی بشه ولی در عمل از هزارجور خیانت هم بدتره ولی کسی حقیقت و راست رو بگه هزارجور انگ بهش میچسبونن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •