بله می شه.
جای جدا واسه ssd داره.
باید یه ssd از نوع msata بگیرید.قیمتش هم اگه گیرتون بیاد(این اگه خیلی مهمه!) 128 گیگش باید دور و بر 500-600 باشه!
بله می شه.
جای جدا واسه ssd داره.
باید یه ssd از نوع msata بگیرید.قیمتش هم اگه گیرتون بیاد(این اگه خیلی مهمه!) 128 گیگش باید دور و بر 500-600 باشه!
بر هر کسی که می خواد حسابی اشک لپ تاپ مبارکشو در بیاره بازی کردن crysis 3 واجب است!
یعنی واقعا گرافیکش دیوانه کننده است!!
من با رزولوشن 1366x768 روی high و با رزولوشن 192x1080 روی medium به زور می تونم حدود 25 فریم بگیرم.
یعنی وصلش که می کنم به LCD خونه با رزولوشن full hd اصلا گرافیکش آدمو روانی می کنه!
سلام
دوست عزیز این msata با ssd هایی که برای pc استفاده میشه فرق میکنه ؟
128 نیاز نیست یه 64 هم جواب کار رو میده
اگر ssd های رایج بازار جواب بده 64 گیگش دوروبره 230 هست
خیر فرق داره.
اون ssd های معمولی بازار بزرگن معمولا 2.5 اینچ ولی msata حدود 1.7 اینچه.
یا باید از نوع msata بگیری یا اگه از اون معمولیا می خوای باید قید هاردتو بزنی بذاری جای اون!
بازم Y580 سرفراز از میدون اومد بیرون با ماکسیمم افکتها بازی رو به راحتی اجرا کرد
خیییییییییییییییلی گرافیکه بازیه بالاس!!!!
آقا جز بوت شدن سریع سیستم هارد SSD چه مزیت محسوس و نا محسوسی داره؟ من هنوز نتونسم خودمو متقاعد کنم که 500 تومن بدم SSD
دوست عزیز...
فقط بوت نیست..منی که با نرم افزاهای گرافیکی کار میکنم مزیت SSD رو بهتر درک میکنم..
سرعت رندر گیری...
سرعت اجرای برنامه ها...نصبشون...همه چی که در هارد SSD نصبه عالی اجرا میشه...انتقال فایل ها
بعدم دیگه بد سکتور نداریم!چون دیگه مغناطیسی نیست!
خوب من خورمم 3D Max کار میکنم ولی من که هارد SSD ندارم که تفاوتشو بفهمم
تا چه حد تاثیر دازه مثلا یه رندر ۶۰ دقیقهای رو تا چقدر کاهش میده
یکی از دوستان تست کرده بود با هارد معمولی 50 دقیقه با SSD حدود 5 دقیقه!!!
داداش نرم افزاری که باهاش فریم میگیری چیه؟
منم لپتاپم ASUS N46VZ هست . که با رزولوشن 1366x768 روی very high ( تو تنظیمات اختصاصی چند تا رو high میزارم ) حدود 26-27 فریم میده !!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)