سلام
ثبتنام شما در سنجش یعنی اینکع برای ازاد هم ثبتنام کردید
البته در اسفند ماه که قوانین اون خواهد امد در صورت تمایل باید کارت علاقه مندی مربوط به اون رو بخرید...
سلام
ثبتنام شما در سنجش یعنی اینکع برای ازاد هم ثبتنام کردید
البته در اسفند ماه که قوانین اون خواهد امد در صورت تمایل باید کارت علاقه مندی مربوط به اون رو بخرید...
[QUOTE=Nocturne;7391779]لطفا توضیح دهید مناطق که میگن چیه و وقتی طرف میگه رتبه م فلانقدر شده رتبه کشوری رو میگه یا منطقه رو ؟
و این با سهمیه مناطق که ایثارگران و... هستند فرق داره دیگه ؟
/QUOTE]
سلام
3منطقه داریم.
شهرهای بزرگ منطقه یک
شهراهای متوسط و مراکز استان منطقه دو
روستاها و شهرهای کوچکتر منطقه 3 محسوب میشوند.
---
سهمیه ایثارگران و رتبه افراد به طور جداگانه و در بین همون سهمیه هست.
اغلب رتبه در سهمیه رو میگند افراد ...
میگم که راههای موثر برای اینکه ساعتمون رو بالا بیاریم چیه بنظرتون؟
بايد آهسته آهسته اين كار رو انجام بديد و به تدريج ساعات مطالعه رو زياد كنيد . زياد درس خواندن و از خونه بيرون نرفتن و تفريح نداشتن باعث افت روحيه و انگيزه ميشه . بايد به خودتون روحيه بديد و مرتب به هدفتون فكر كنيد تا تحمل سختي زياد درس خوندن واستون راحت تر بشه .![]()
به نظر من مهم ترینش این هست که به این باور برسیم درس خوندن سختی نیست که بخوایم تحملش کنیم
باید ازش لذت برد ...
اون وقت ناخوداگاه ساعت مطالعه خودش میره بالا بدون هیچ تلاش خاصی![]()
درسته ولي وقتي بخواهيد 9 ماه فقط درس بخونيد اونم با شدت و جديت ، خستگي و زدگي حتما بوجود مياد . بايد آمادگي رخ دادن اين حالت رو داشته باشيد و باهاش مقابله كنيد .
دوستانی که زبان خیلی خوبی دارند یا اصلا بهتر بگم به انگلیسی تسلط دارند یک روشی به ما معرفی کنند که زبانمون خوب شه...
من زبان رو بین 60 تا 80 می زنم ولی الان می خوام شروع کنم دنبال یک روشی می گردم که هم به درد دنیام و هم به درد آخرتم بخوره
یعنی هم کنکور هم دانشگاه و بعد دانشگاه...
از ار راهنمایی دریغ نکنید
Last edited by After4Ever; 31-12-2012 at 22:45.
شما كه 80 ميزني ديگه انقدر به عمق نزن!من به اين نتيجه رسيدم در وهله اول زبان معنا هست!يعني معني رو خوب بلد باشي قواعد جايگزاري
كلمات اسونتر ميشه خلاصه تمرين و تكرار!بياي بگي كتابي هست يا دعايي هست كه معجزه كنه نه نيست![]()
بستگي داره واسه كنكور منحصرا زبان بخواي بخوني يا غير زبان( مثل رياضي و تجربي) . واسه كنكور منحصرا زبان كتاباي خاصي هست كه حتما بايد خونده بشن . ولي زبان عمومي چيز خاصي نيستش و همون كتاباي دبيرستان كفايت ميكنه . در ضمن بين 60 تا 80 درصد خوبي هست و خيلي خودتو اذيت نكن .
واسه زبان عمومي بهتره اول بر روي لغات مسلط بشين و بعد گرامر و در آخر هم درك مطلب . لغات و گرامر كه مشخصه و آسونه و بايستي در ابتدا روي اونا كار كني . ولي درك مطلب يخورده كار داره و تسلط روش سخته . واسه درك مطلب بايد و بايد متن زياد بخوني و تست زياد كار كني . كتاب زرد قلم چي واسه درك مطلب بسيار مفيد هستش . البته پاسخگويي به تست هاي درك مطلب يكسري تكنيك هم داره كه از سطح دبيرستان خارجه و اگه علاقمند باشيد كتابايي هستن كه بهتون كمك كنن . ( راهنماي جامع آزمون تافل - ناصرزاده و دهدشتي - انتشارات نگاه دانش - فصل سوم : مهارت هاي 13 گانه درك مطلب)
ممنون از جواب هاتون
سال پیش زبان رو 65 زدم بد نخوندم ولی چیزی که خوندم فقط محدود به کنکور بود مثلا اگر من زیست و فیزیک و ...رو بیشتر از کتاب و کنکور بخونم ممکنه قاطی کنم ولی انصافا زبان هر چی بخونی بدردت می خوره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)