بعله الان که نگاه کردم قسمت وبکمش رو یه کوچولو انحناداره...
فک کنم مال همه اینطوریه و چیز عادی ایه....![]()
بعله الان که نگاه کردم قسمت وبکمش رو یه کوچولو انحناداره...
فک کنم مال همه اینطوریه و چیز عادی ایه....![]()
به نظر من تو این زمینه ایسوز یکم ضعیف عمل کرده.
سمت پایین قسمت راست قاب ال سی دی هم برای همه فاصله داره!
آره اونو برا منم که ان 550 دارم فاصله داره.
مشکل لق شدن دی وی دی رام هم هست که البته خوشبختانه لپ تاپ من نداره.![]()
سلام.
من ویندوز 7 نصب کردم اما نمیتونم wifi رو خاموش کنم .مشکل از کجاست .همش روشنه .
دوستان امدم درایورها رو انیستال کنم و دوباره نصب کنم اما دیگه وایفای و کارت شبکه رو نمیشناسه.چیکار کنم.ویندوز 7
دوستان اصلا درایور LAN و WIFI در ویندوز 7 نصب نشد .هر کی این دو تا درایور رو داره برای من اپلود کنه .ممنون میشم
دوست عزیز من اینا رو با برنامه driver pack solution نصب کردم و از کل ویندوزم بک آپ گرفتم. اگر راهی واسه گرفتن درایورها پیدا کردم واست آپ میکنم. اگرم میتونی اون برنامه رو یا از بازار بگیر یا دانلود کن.
این برنامه هم هست با حجم خیلی کمتر. میتونی اینو هم تست کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mhe3xe; 23-11-2014 at 08:01.
با نرم افزار driver magicaion 4.5 بک آپ گرفتم از اون چنتایی که گفتین. خود برنامه رو هم بگیر برگردون درایورها رو. امیدوارم که حل بشه مشکلت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.دوستان کسایی که ادونس وارفار رو اجرا کردن با چه رزولوشنی بوده؟؟؟ من 1600 در900 اجرا کردم اصا خیلی لگ داشت.رو چند بزار که خوب شه؟؟؟؟ اصا باس چجوری کیفیت رو آورد پایین؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین
سلام.دوستان کسایی که ادونس وارفار رو اجرا کردن با چه رزولوشنی بوده؟؟؟ من 1600 در900 اجرا کردم اصا خیلی لگ داشت.رو چند بزار که خوب شه؟؟؟؟ اصا باس چجوری کیفیت رو آورد پایین؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)