تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 396 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

تو کریر مود کلا از نظر حواشی جو خوبی داره ! تازه که شروع میکنید خیلی زوم هستن روی کارهای شما رسانه ها و هوادارا ...

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

بــــــرادران بســیـــــجی !

نــــســخــــه PC کــــــی میــــــــــــاد ؟

دهنـــــــــم آب افتــــــــــاد .

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

شهروز جان اینی که گفتی خداییش امکان جالبیه که سوابقمون رو از فیفا 12 بگیره . خدا کنه نسخه پی سی هم همینطور باشه .

راستی بچه ها به نظرتون قیمت بازی نسخه پی سی تا بهمن ماه میاد پایین که بعد از کنکور برم بخرم ؟

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الان کرک برای نسخه pc منتشر شده یا نه ؟! قرار بود حداکثر تا امروز منتشر بشه !

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

انقدر درگیرم که هنوز جز چند دست با یه Career Mode اونم با یه تیم دسته 3 انگلیس ، بازی نکردم
    ولی همین رو فقط بگم که سرعت بازی کمتر ( واقعی تر ) از دمو شده ... همین ....
    آنلاینشم فعلا قطعه
    یه چیزشم که خیلی برام جالب بود ، اول بازی ، وصل شد به سرور و تمام اطلاعات من از فیفا 12 رو ( مثل Formation هایی که چیده بودم، حنی Level من تو آنلاین رو آورد و کرد تو فیغا 13 ) آورد تو فیفا 13 ! یعنی یه جورایی همون عمل Sync تو گوشی رو انجام دادم ! بسی کف کردم !
    بعد گفت که با توجه به سابقت تو فیفا 12 من نظرمون اینه که شما Legendary بازی کنی ، تیم مورد علاقت هم رئال باشه ، دستت رو هم خودت تنظیم کنی !!!! ( یعنی دقیقا همونی که هستم! ) منم تایید کردم !!!!
    بر بلاد کفر لعنت !!! چه چیزایی میسازن !!!!!
    منتظر توضیحات بیشنر من باشین...
    وقتی کلیپ باز کردن رو دیدم خیال کردم خودم دارم بازش میکنم اینقدر تو کفش مونده بودم حتی نتونستم دمو رو بازی کنم یه کم کف کم شه
    ولی این توضیحات داره منو میکشه وای برای انلاین بازی کردن دیگه چیها گذاشتن تا دستم بهش برسه فردا یا پس فردا من که باید زنده بگور بشم اینقدر منتظر موندم ای فیفا کجای .... یه چند روزه فیفا 12 رو گذاشتم کنار حریص تر بشم واسه فیفا 13

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام تو فیفا 12 یه عده شایع کرده بودن که اگه تو لیگ چند بازی با یه ترکیب بازی کنی بعداز مدتی ترکیبت لو میره و دیگه نمیتونی با اون سیستم و ترکیبت موفق بشی....
    براین اساس دو سوال داشتم
    1- ایا این قضیه واقعیت داشت؟
    2- اگه اره!! تو فیفا13 هم این قابلیت هست یا خیر؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من هم یه نظر اولیه ای بدم :
    بازی در مجموع روونتره . سرعت بازیم بیشتر شده . با توپهای هوائی و سر زدنا مشکل دارم هنوز . ولی در مجموع بازی راضی کننده است .
    من از اونجا که همیشه عادت دارم که تو کریر موود بازی می کنم . این دو سه ساعتی رم که بازی کردم فقط کریر موود بود .
    من عشقم اینه که تو کریر موود با یه تیم متوسط و یا ضعیف کار می کنم . بعد ها تیم های قویترم بر می دارم . حواشی بسیار جالب تر شده .
    من برای شروع این سری یکم از لیگای دسته یک و دو انگلیس فاصله گرفتم اومدم تو لیگ برتر و فولام رو برداشتم .
    مثل همیشه ترکیب کاملا پر که حق انتخابای زیادی رو داری . هدقای مشخص . بازار نقل و انتقالات خیلی جذاب تر شده . گزینه های بیشتری رو واسه خرید یه بازیکن داری .
    من واسه تیمم که تو ده جا مشکل داشت یه سری خرید کردم که به معنای واقعی لذت بخش بود چون موانع زیاد بود بر سر راه . یه بازیکن تضمین فیکس بودن می خواست یکی هی می گفت من شرایطم تو باشگاهم راضیم . ولی انقدر دستمزد هفتگیشو بردم بالا که اومد تو تیم من )
    سعی کردم خریدام جذاب و کارآمد باشه رفتم جباروف ازبکستانی رو از الشباب خریدم . یا ماکسی رودریگوئز آرژانتینی یا الن از براگای پرتغال
    یعنی همین حس رقابتی و ترکیب چینی برای موفقیت ، خودش به اندازه ده تا pes می ارزه .
    سطح لجندری واقعا سخت تر شده . نه غیر منطقی تر ، سخت تر !
    فعلا که بازی اولو تو خونمون یه نورویچ 2-1 باختیم حالا راه بیفتم دیگه خیلی خوب میشه . مخصوصا مشکلم سر زدن هد ها که 90 درصد حریف می زنه :|

9. 4 کاربر از mike_martini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دارم میمیرم پس نسخه کامپیوتر کی میاد؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

من برنر مکس خریدم ، نصب کردم ، کریر مودم دارم بازی میکنم ، بالوتلی هم با اندرسون و مقداری پول تاق زدم آوردم منچستریونایتد
    بازی عالیه ، چیزای خوبی اضافه کردن ...
    سلام ...

آقا اين نسخه ی برنر مكس مشخصش چيه؟ روي پكش چيز خاصي نوشته؟

از كجا ميشه فهميد برنر مكس هستش؟ يه توضيحي بده بي زحمت من فردا پس فردا مي خوام برم و بخرمش. ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شهروز جان اینی که گفتی خداییش امکان جالبیه که سوابقمون رو از فیفا 12 بگیره . خدا کنه نسخه پی سی هم همینطور باشه .

راستی بچه ها به نظرتون قیمت بازی نسخه پی سی تا بهمن ماه میاد پایین که بعد از کنکور برم بخرم ؟
    EA خیلی وقت پیش اعلام کرد که تمام XP ها و اچیومنت های فیفا 12 به فیفا 13 منتقل میشه و levelتون صفر نمیشه . برای تمام پلتفرم ها.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •