به احتمال خیلی زیاد لازم نیست!
به احتمال خیلی زیاد لازم نیست!
پس کسی مطمئن نیست که بگه؟
فکر میکنم شما بجای pes13 یه چیز دیگه رو سیستمت نصب کردی
نه داداش
حرفاش کاملا درسته
هیچ تغییره خاصی رو 13 انجام نشده
بهتره بگیم نسخه ی کامل 2012 به جای 2013
من خودم طرفدار pes هستم
ولی خداییش قبول کنید این نسخه تغییره زیادی روش نشده
نمیگم فیفا بهتره چون بازی نکردم ولی
2012 فیفا خیلی از 2013 pes بهتره
اولین نفری هستی که این حرفو میزنی.منی که 3 سال بود pes رو گذاشته بودم کنار از وقتی 13 اومده کم کم روزی 2 ساعت بازی میکنم چون واقعا پیشرفت خوبی داشته یعنی شما واقعا هیچ تغییری احساس نکردی؟؟؟؟امکان نداره.یا pes 12 رو بازی نکردی یا pes 13 رو.چون الان یه بچه 2 ساله هم این بازیو ببینه تغییرات بازیو به طور اشکار متوجه میشه.من نمیدونم چرا هرکی بازی دوستانه انجام میده اول اینکه با بردارش انجام میده دوم اینکه همه هم مساوی میکنن با گل های زیاد!!! تنها چیزی که رو اعصاب ادم راه میره داوریشه که هیچ تغییری نسبت به 12 نداشته حتی بدتر شده بدنت به بدن بازکن حریف میخوره خطا میگیره کارت میده.جالبم اینجاست مثلا وقتی یکی از بازیکنات کارت میگیره اگه همون بازیکن یه بار دیگه خطاا کنه چه تکل بره چه تنه بزنه چه اروم بهش بخوره کارت زرد دومو میده و اخراج میکنه
نه عزیز من . منم مثل شما همین 2013 را نصب کردم ولی سبک بازی ها فرق میکنه . ممکنه شما خیلی مبتدی بازی کنه یکی هم مثل من حرفه ای ( به خدا نمیخوام تعریف کنم )
یکی ممکنه اصلا پاس تو عمق نده ممکنه خطایی نکنه ولی من که هر روز دارم بالای 6-5 بازی انجام میدم فقط میتونم هیچی نگم و درباره ساکر 2013 به این اسمایل اکتفا کنم :![]()
داداش اون قسمتی که قرمز کردم منظورت منم دیگه ؟!چرا غیرمستقیم میگی ؟ باور نداری میخوای عکس بگیرم یا فیلم بازی هامو واست بزارم ببینی ! دیگه اینقدر خوار و کوچیک نشدم که بخاطر یه بازی مسخره بیام دروغ تحویل شما بدم
![]()
Last edited by arash-king; 29-09-2012 at 18:43.
یه گل قشنگ که همین الان با زلاتان به منچستر زدم...
![]()
Last edited by M E S S I; 29-09-2012 at 18:32.
آقا این داوری بعضی عجیب سوتی میده
داشتم بازی میکردم بازیکن کامپیوتر یه پاس داد مهاجم حریف حداقل 4 متر توی آفساید بود.
کمک داور هم پرچمش رو برد بالا اما داور آفساید نگرفت و زرتی گل زد
داشتم دیوونه میشدم
آخه اول بازی دقیقا وسط زمین با مسی دوبار A رو زدم که توپ رو بگیرم داور هم یه راست کارت قرمز داد (دقیقه 3 بازی)!!!!!!
ماشالا کاسیاس هم یه دروازه بانی می کرد که واکاشی زوما و واکی وایاشی هم انگشت به دهن مونده بودن!!!
ویکتور والدز هم که وقتی توپ سمتش میومد فکر میکرد میخواد مرغ بگیره و کمرش رو خم میکرد و توپ از کنارش قل میخورد میرفت توی دروازه!!!
کلا کامپیوتر حال کرده بود که بازی رو ببازم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)