تقدیم به ترولیست ها
اخه چرا نمیذارین تو 2 یا 3 تا پست بذارمش ، بنده خدا ها ( دایالی ها رو میگم ) لود این صفحه براشون سخته
.
تقدیم به ترولیست ها
اخه چرا نمیذارین تو 2 یا 3 تا پست بذارمش ، بنده خدا ها ( دایالی ها رو میگم ) لود این صفحه براشون سخته
.
Last edited by YAHYA-PRO; 27-06-2012 at 09:58.
نمونه واقعی یه ترول در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!
پست 949 و....
![]()
اگه راست گفته باشه چی؟
![]()
جناب این پست منه :
حالا چیزی که شما خوندی :البته فکر نمیکنم بچه های فروم با دیدن فوش های خواهر و مادر و عکسهای آنچنانی بخندن برعکس به حال اونایی که همچین ذهنای مریضی دارن و این عکسا رو درست میکنن افسوس میخورن
نقل قول شما کلا معنی جمله رو تغییر داد و انگار خدایی نکرده دارم بچه های فروم رو خطاب قرار میدمببخشید ولی اون حرفت که گفتی اونایی که ذهن مریضی دارن فحش خوار و مادر خوششون میاد خیلی حرف بی ربطی بود و اصلا اینطوری نیست
خیلی ممنون که رعایت میکنید
هر عکسی که خلاف قوانین باشه و تکراری پاک میشه و تشخیص خلاف قوانین بودنش با بندس
اگه اعتراضی دارین خدمتت عرض کردم تاپیک بزنی حتما بررسی میکنن
هر چند هر کدوم از پستهای شما بازیابی بشه سریعاً بن میشین
کی بیخوده؟دارم برات
یه آشی برات بپزم انگشتاتم باهاش بخوری
اگه عکستون خلاف قوانین نبوده حتمی تکراری بوده
کلا فیس بوق و سایتهای ترولی نمیرم بخاطر این که عکسهایی جدید نبینم و قاطی نکنم عکسهایی که دوستان اینجا میزارن رو اشتباهی پاک کنم
پس مطمئن باشید هر چی پاک شده تکراری یا خلاف قوانین بوده و درصد اشتباه زیرو بید
ماشالله به پشت کارت![]()
امروز میخام یک حال اساسی به همه تون بدم
نا سلامتی من یک پا بابا بزرگم تو این انجمن
.
کی نمیزاره ؟نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قانون پست تک عکسی پشت سر همو ممنوع کرده
تعداد زیاد چند پست بزنید
در کل فرقی نمیکنه باید کل عکسا لود بشن چه یه پست باشه چه چند تا
داش مهدي با ترول هاي بي نظيرش باز ميگردد
![]()
باشه یحیی جان
راستی چرا تشکر ها این قدر کمه ؟ من خودم رو کشتم ولی شما یک کلیک نمیتونید بکنید ؟؟
.
Last edited by peyman_nn; 27-06-2012 at 18:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)