پلاسمای سه بعدی کیفیت تصویرش امکاناتش خوب است وارزش خرید دارد یا همان ال ای دی بگیریم
پلاسمای سه بعدی کیفیت تصویرش امکاناتش خوب است وارزش خرید دارد یا همان ال ای دی بگیریم
آره مدل 66100 ilm تاره وضوح تصویر ت. مدلهای قدیمی تا 100 بود ولی تو مدلهای جدید تا 50 هستش نمیدونم از این موضوع یا نه ؟!
من مدل lw57000 هم دارم خیلی شفاف تره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب که برسی کردم قسمت تنظیمات وضوح تصوصدر در مدل 57000 تا 100 جا داره زیاد بشه ولی تو مدل 66100 تا 50 بیشتر جا نداره
نه دوستان مدل lm4276100 به راحتی mkv با فلش و باکمی قطعی با وایرلس (اونم به دلیل دور بودن دستگاهها از همدیگر) پخش میکنه با کیفیت بالا
دوست عزیز من بالای 50 تا فیلم mkv با کیفیت 720 و 1080 رو به راحتی با وایرلس لپتاپ share کردم و تو تلویزیون بدون حتی ذره ای افت کیفیت یا پرش نگاه کردم، نمیدونم شما چطور میگید پخش نمیکنه! من که تقریبا کار هر روزم هست که فیلم دانلود میکنم و رو تلویزیون میبینم، به راحتی فرمت mkv و دیگر فرمت های فیلم رو توسط share wireless لپ تاپ پخش میکنه
نمیدونم! برا رفیق من که پخش نمیکرد حتما مشکل دیگه ای بوده!دوست عزیز من بالای 50 تا فیلم mkv با کیفیت 720 و 1080 رو به راحتی با وایرلس لپتاپ share کردم و تو تلویزیون بدون حتی ذره ای افت کیفیت یا پرش نگاه کردم، نمیدونم شما چطور میگید پخش نمیکنه! من که تقریبا کار هر روزم هست که فیلم دانلود میکنم و رو تلویزیون میبینم، به راحتی فرمت mkv و دیگر فرمت های فیلم رو توسط share wireless لپ تاپ پخش میکنه
چرا منوها تو 76100 کند باز می شند با آپدیت این کندی و لگ زدن حل می شه؟
دوست عزیز سلام :
میشه بفرمایید چجوری میشه فایلهای تصویری لب تاب رو بر روی تلویزیون دید .بنده مدل تلویزیونم 66100 هستش .ممنون میشم اگه راهنمایی فرمایید
سلام دوستان عزیز
من قصد فروش یه دستگاه تلویزیون 47LM86000 رو دارم که 6 ماه کار کرده اما در حد نو هست ....قیمت من هم 4200000 هست.چون خودم میخوام یه 55 اینچ بگیرم زیاد قادر به تغییر قیمت نیستم اما اگر کسی می خواست راجع به قیمت صحبت می کنیم.
ممنون میشم که اگر کسی خواست به من پیغام خصوصی بزنه چون من زیاد تو این صفحه نمیام.
قبل از همه توضیحات یه نکته رو بگم و اون اینکه قبل از اینکه تمام اینکار ها رو انجام بدید ابتدا اگه فایروال رو سیستمتون دارید (چه فایروال ویندوز و چه فایروال آنتی ویروس ها) اون رو خاموش کنید چون اجازه برقراری ارتباط بین تلویزیون و لپتاپ رو بهتون نمیده!
خب 2 تا روش معمول برای اینکار هست
1: همین روشی که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در صفحه قبل توضیح دادن:
اول میای تو لپ تاپ و برنامه ویندوز مدیا پلیر رو باز میکنی و روی قسمت stream که کلیک بکنی 4 تا گزینه میاد...شما روی آخری یعنی : more streaming options کلیک میکنی...
اینم عکسش
![]()
بعد یه پنجره باز میشه و دستگاه هایی که از وایرلس استفاده میکنند رو نشون میده...اگر تلویزیون به وایرلسی که لپ تاپتون هم بهش وصل شده کانکت شده باشه حتما نام تلویزیون رو اونجا میبینی...حالت Allowed رو برای تلویزیون انتخاب میکنی. الان هر فایلی که تو libraries باشه تو تلویزیون قسمت smartshare نشون داده میشه!
اینم عکسش
برای اینکه یه درایو کامیوتر رو در libraries داشته باشید لازم نیست فایلی رو که میخواید رو اونجا کپی کنید فقط کافیه که :
به my computer برید و روی درایو مورد نظرتون کلیک راست کنید و روی گزینه include library in رفته و مثلا videos رو انتخاب کنید...
اینطوری هر ویدئویی که در این درایو داشته باشید در قسمت smartshare تلویزیون نمایش داده میشه.
یه توضیح اضافه هم بدم، تلویزیون شما باید به همون مودم وایرلسی که لپتاپتون بهش وصل هست کانکت شده باشه، اگه مودم وایرلس ندارید باید خود لپ تاپ رو با نرم افزار Connectify به صورت یه مودم مجازی در بیارید که تلویزیون بتونه به لپتاپ کانکت بشه، خب وقتی اینکار رو انجام بدید از دو راه میتونید فایل هایی که تو Libraries لپ تاپ هست رو تو تلویزیون ببینید، یکی اینکه برید تو smart share و چیزایی که به اشتراک گذاشتید رو ببینید که این روش به خاطر شلوغ بودن محتوای smart share شاید یکم گیجتون کنه، روش راحت تر اینه که شما برید تو قسمت اتصالات ورودی (لیست ورودی) تلویزیون ( دکمش روی ریموت کنترل تلویزیون هست اسمش input هست) و بعد تو اونجا هر دستگاهی که به تلویزیون وصل شده باشه رو میتونید ببینید که مثلا لپ تاپ شما رو با عنوان user account لپ تاپ اونجا نشون میده، مثلا اگه اسم user account لپ تاپ شما HESAM باشه اونجا با همین اسم میتونید لپ تاپتون رو پیدا کنید و وقتی رو اون اسم کلیک کنید وارد محتویات پوشه Libraries میشید و به راحتی میتونید داخل پوشه ها بشید و فیلم و موزیک و عکس هایی که داخل پوشه Libraries هست رو ببینید
2: با استفاده از نرم افزار Nero Media Home 4.2 هست که اگه با این روش اولی نتونستید فیلم رو در تلویزیون ببینید بگید تا این روش رو هم توضیح بدم، بازم اگه سوالی بود در خدمتم
Last edited by fb.gente; 08-01-2013 at 17:51.
چرا وضوح تصویر 66100 اینقدر پایینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من چند روز پیش خریدم گفتن این 400 هرتز فلانه ولی اصلا راضی نیستم قبلا lw57000 خریده بودم خیلی بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)