سلام
ا نصب کومودو آیا میتونم خیالم از بابت امنیت سیستم راحت باشه، به طور کامل امنیت سیستم رو تامین میکنه؟ با کسپر میشه مقایسش کرد؟
امنیت با هیچ سویت امنیتی نمیشه صد در صد تضمین کرد کاربر باید خودش مواظب باشه
بله کمودو با کمک (کاربر)امنیت خوبی میتونه تامین کنه فایروال بسیار خوبی داره
فایروالش از کسپر قوی تره ولی در قسمت انتی ویروس کسپر بهتر عمل میکنه
این پیغامهایی که میگید مربوط به چیه؟ زیاد پیغام میده؟ چون من از نرم افزارهایی که زیاد پیغام میدن خوشم نمیاد، میدونید که چی میگم، وقتی آدم مشغول کاریه خوشش نمیاد پیغام میغامی بیاد مزاحم بشه. مثل زمانی که نحوه برخورد کسپر با رویدادها رو روی نظر کاربر تنظیم کنی که برای هر موردی زود زود پیغام میاره که با این مورد چیکار کنم.
این پیام ها بیشتر مربوط به بخش hips کمودو هست که روی سیستم نظارت داره تا رفتاره برنامه ها رو زیر نظر داشته باشه و اگه
رفتاری مشکوکی داشتن به شما گزارش کنه و در کل پیام های که میده بیشتر از کسپر هست البته میشه تنظیم کرد که کمتر سوال بپرسه
برای اشنایی بیشتر با کمودو میتونید به این لینک مراجعه کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظاهرا رایگانه و به راحتی آپدیت میشه درسته؟
بله کمودو رایگانه و به راحتی اپدیت میشه البته فقط نسخه Comodo Internet Security رایگانه (نسخه های دیگه ای داره که مجانی نیست)
نورتون هم سبکه؟ بین نورتون و کومودو کدوم رو توصیه میکنید؟
نورتون سوییت سبکی هست به خصوص نسخه 360 با توجه به اینکه شما زیاد از سوال جواب سویت های امنیتی خوشتون نمیاد من نورتون پیشنهاد میکنم نورتون بیشتر کاراش اتوماتیک انجام میده و امنیت بسیار خوبی میتونه فراهم کنه