دوستان بخش مولتی بازی رو بازی کردین ؟ چجوریاس ؟
دوستان بخش مولتی بازی رو بازی کردین ؟ چجوریاس ؟
من خودم استفاده نکردم ولی فک کنم باید رو اسکیلشم باشه. شما بینهایتش رو می خری تو اسکیلای 1 تا 8 هر کدوم که خواستی قرار میدی، به قول خودت هم Allow می کنی. توی بازی اون اسکیلی رو انتخاب کن که تیر بی نهایته. مثلا اگه تیر بینهایت رو بین سه تا اسکیلای گروه یک انتخاب کردی، با اف 1 یا از منو خودش اسکیل گروه یکو انتخاب کن تا فعال شه.![]()
سلام
کدوم اسکیل خط سلامتی رو و کدومش خط نیروی مبارزه رو طولانی تر میکنه؟
آخه من انگلیسیم زیاد خوب نیس.
جان؟ فعال شه؟مگه همین که میذاریش تو گروه ها خودش فعال نمیشه؟!!! یعنی الان تا گروه 7 همه رو پر کردم اونم لول اخر همش سر کار بودم؟
تیر بینهایت رو تو گروه 7 اولیش گذاشتم حالا فرقی نداره میبرمش به گروه 1 - 1 ولی قضیه اون f1 چیه...؟!
خط سلامتی و خط نیروی مبارزه فک نکنم زیاد بشن اما اسکیل دفنس (Defence) دیرتر خونو کم میکنه و اسکیل ملی (Melee) شدت ضربه ها رو بیشتر میکنه.کدوم اسکیل خط سلامتی رو و کدومش خط نیروی مبارزه رو طولانی تر میکنه؟
آره دیگه باید فعالشون کنی. همین که تو گروها چیدیشون بر حسب ضرورت نیگا می کنی کدوم گروه از اسکیلا رو بیشتر می خوای اونو بر میداری. حالا یا با دکمه که سریعتره. مثلا اسکیلای گروه 7 رو می خوای اف 7 رو میزنی. تو راهنمای آپشنش هست. اگه هم راحت نیستی اسکیپو بزن از اونجا برو تو آیکن 5 ضلعیه گروه اسکیلایی رو که می خوای انتخاب کن تا فعال بشن.جان؟ فعال شه؟ مگه همین که میذاریش تو گروه ها خودش فعال نمیشه؟!!! یعنی الان تا گروه 7 همه رو پر کردم اونم لول اخر همش سر کار بودم؟
تیر بینهایت رو تو گروه 7 اولیش گذاشتم حالا فرقی نداره میبرمش به گروه 1 - 1 ولی قضیه اون f1 چیه...؟!
مثلا خودم گروه 1 رو با اسکیلای Defence، Melee و Recovery رو پر کردم. وقتایی که دشمنا سریع نزدیک میشن و مشت و لگد میرم سراغشون با اف 1 گروه یکو فعال میکنم که سریع بکشتشون و اگه کتک خوردم دیرتر بمیرم. اما جایی که به تیر اندازی میرسم گروه 2 رو فعال می کنم که فایر پاور و فست ریلود و قدرت نفوذ داره که قدرت شوتینگ و بالا ببره.
ایدا ظاهرا بعد از تموم شدن کردیت اش یک ویدئو دیگه هم داره
اما برای من نشون داده نشد
چرا؟
و بالاخره خودم کرک مالتی (آنلاین) بازی رو امتحان کردم کاملا کار کرد بدون هیچ گونه مشکلی
همونطور که در پست 961 این تاپیک گفتم به این سایت برید و راهنمایی ها و همه چیز لازم رو بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هم مشکلی داشتید به من پخ بزنید![]()
به هزار بدبختی اون همه رو خریدم تازه فهمیدم سر کار بودم.... اگر میدونستم از اول یهو میزدم میرفتم واسه بینهایت ها...
assault rifle و grenade launcher بی نهایت گرفتم چه حالی میدهبازی رو روی No mercy تموم کردم با کریس
![]()
کسی سیو کامل بازی رو نداره ؟ چون یادم رفته بود قبل از نصب دوباره از سیو بکآپ بگیرم![]()
اسم یه چنتا SKILS توپ و بگین ، بخریم .!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)