تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 122 اولاول ... 4888949596979899100101102108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان بخش مولتی بازی رو بازی کردین ؟ چجوریاس ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

من امروز با همه کاراکتر ها رو وتران و پرفشنال هم کل چپترها رو رفتم یه بینهایت هم خریدم مال assault rifle ولی کار نمیکنه... موقع رفتن به بازی allow هم اپشن تیربینهایت رو ولی بازم تیرش که تموم میشه دیگه هیچی نمیکنه

چطور باید استفاده کرد ازش؟ assalut rifle مگه همون رگباری هاش نیست؟! گفتم اسلحه رگبار رو همه دارن بذار این رو بگیرم ولی کار نمیده!

یا اینکه لاکن باید نیوگیم برم تا فعال بشه؟! خیلی مسخره میشه که اینطوری... حالا به فرض وسط نیوگیم بود که یکی دیگه هم خریدم اونموقع بازم کار نمیده؟

دوستان شفاف سازی کنید لطفا
    من خودم استفاده نکردم ولی فک کنم باید رو اسکیلشم باشه. شما بینهایتش رو می خری تو اسکیلای 1 تا 8 هر کدوم که خواستی قرار میدی، به قول خودت هم Allow می کنی. توی بازی اون اسکیلی رو انتخاب کن که تیر بی نهایته. مثلا اگه تیر بینهایت رو بین سه تا اسکیلای گروه یک انتخاب کردی، با اف 1 یا از منو خودش اسکیل گروه یکو انتخاب کن تا فعال شه.

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام
    کدوم اسکیل خط سلامتی رو و کدومش خط نیروی مبارزه رو طولانی تر میکنه؟
    آخه من انگلیسیم زیاد خوب نیس.

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

من خودم استفاده نکردم ولی فک کنم باید رو اسکیلشم باشه. شما بینهایتش رو می خری تو اسکیلای 1 تا 8 هر کدوم که خواستی قرار میدی، به قول خودت هم Allow می کنی. توی بازی اون اسکیلی رو انتخاب کن که تیر بی نهایته. مثلا اگه تیر بینهایت رو بین سه تا اسکیلای گروه یک انتخاب کردی، با اف 1 یا از منو خودش اسکیل گروه یکو انتخاب کن تا فعال شه.
    جان؟ فعال شه؟ مگه همین که میذاریش تو گروه ها خودش فعال نمیشه؟!!! یعنی الان تا گروه 7 همه رو پر کردم اونم لول اخر همش سر کار بودم؟
    تیر بینهایت رو تو گروه 7 اولیش گذاشتم حالا فرقی نداره میبرمش به گروه 1 - 1 ولی قضیه اون f1 چیه...؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

کدوم اسکیل خط سلامتی رو و کدومش خط نیروی مبارزه رو طولانی تر میکنه؟
    خط سلامتی و خط نیروی مبارزه فک نکنم زیاد بشن اما اسکیل دفنس (Defence) دیرتر خونو کم میکنه و اسکیل ملی (Melee) شدت ضربه ها رو بیشتر میکنه.

جان؟ فعال شه؟ مگه همین که میذاریش تو گروه ها خودش فعال نمیشه؟!!! یعنی الان تا گروه 7 همه رو پر کردم اونم لول اخر همش سر کار بودم؟
    تیر بینهایت رو تو گروه 7 اولیش گذاشتم حالا فرقی نداره میبرمش به گروه 1 - 1 ولی قضیه اون f1 چیه...؟!
    آره دیگه باید فعالشون کنی. همین که تو گروها چیدیشون بر حسب ضرورت نیگا می کنی کدوم گروه از اسکیلا رو بیشتر می خوای اونو بر میداری. حالا یا با دکمه که سریعتره. مثلا اسکیلای گروه 7 رو می خوای اف 7 رو میزنی. تو راهنمای آپشنش هست. اگه هم راحت نیستی اسکیپو بزن از اونجا برو تو آیکن 5 ضلعیه گروه اسکیلایی رو که می خوای انتخاب کن تا فعال بشن.

مثلا خودم گروه 1 رو با اسکیلای Defence، Melee و Recovery رو پر کردم. وقتایی که دشمنا سریع نزدیک میشن و مشت و لگد میرم سراغشون با اف 1 گروه یکو فعال میکنم که سریع بکشتشون و اگه کتک خوردم دیرتر بمیرم. اما جایی که به تیر اندازی میرسم گروه 2 رو فعال می کنم که فایر پاور و فست ریلود و قدرت نفوذ داره که قدرت شوتینگ و بالا ببره.

6. 2 کاربر از daren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhentezari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ایدا ظاهرا بعد از تموم شدن کردیت اش یک ویدئو دیگه هم داره
    اما برای من نشون داده نشد
    چرا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashil1234's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

و بالاخره خودم کرک مالتی (آنلاین) بازی رو امتحان کردم کاملا کار کرد بدون هیچ گونه مشکلی
    همونطور که در پست 961 این تاپیک گفتم به این سایت برید و راهنمایی ها و همه چیز لازم رو بگیرید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه هم مشکلی داشتید به من پخ بزنید

9. 2 کاربر از ashil1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

به هزار بدبختی اون همه رو خریدم تازه فهمیدم سر کار بودم.... اگر میدونستم از اول یهو میزدم میرفتم واسه بینهایت ها...

assault rifle و grenade launcher بی نهایت گرفتم چه حالی میده بازی رو روی No mercy تموم کردم با کریس

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashil1234's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

کسی سیو کامل بازی رو نداره ؟ چون یادم رفته بود قبل از نصب دوباره از سیو بکآپ بگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اسم یه چنتا SKILS توپ و بگین ، بخریم .!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •