تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 405 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

حسام جان من هم سال جدید را به شما تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی داشته باشید.
    احتمالا یک سمت دودکش در مجاورت هوای آزاد قرار داره ،که این مساله باعث میشه در رورهای سرد ،داخل دودکش خیلی گرم و بیرون دودکش که در مجاورت هوای آزاده خیلی سرد بشه ،در نتیجه باعث ایجاد میعان در داخل دودکش و ایجاد قطرات آب میشه.و همینطور که خودتون فرمودید ،تنها چاره این است که دودکش را کاملا با عایق پوشش بدهند.در غیر این صورت در کارکرد خود پکیج هم مشکل ایجاد میکنه.
    سلام
    سال جدید به همه دوستان و متخصصین عزیز تبریک و امیدوارم سال خوبی در پیش داشته باشیم

لطفا در این مورد راهنماییم کنید
    ساختمان با سیستم گرمایش از کف و پکیج بوتان بدون فن با دودکش حدود 11 متر
    ایرادی که داره تقطیر آب توی دودکش و دیوارای مجاور نم داده
    من پیشنهاد کردم دودکش پشت بام را عایق کنه . دوستان لطفا راهنامایی کنید ممنون

2. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    ممنون تعمیر کار عزیز
    آیا این ایراد فقط تو سیستم های گرمایش از کف بدلیل اختلاف دمای کم این اتفاق می افتد یا با رادیاتور هم این گونه است ؟
    Last edited by hesam.eng; 01-04-2013 at 15:02.

4. این کاربر از hesam.eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

این ایراد تو سیستم گرمایش از کف و رادیاتوری هردو دیده میشه.اما در گرمایش از کف چون پکیج با دمای کمتری کار میکنه تعریق بیشتری دیده میشه.بخاطر همین در موقع نصب دودکش باید دقت کنیم دودکش به سمت(دریچه دودکش ) سمت مخالف پکیج یکمی شیب داشته باشه تا اگر تعریق کرد به داخل پکیج نره چون این تعریق یک خاصیت اسیدی داره و باعث خوردگی میشه.
    سلام
    ممنون تعمیر کار عزیز
    آیا این ایراد فقط تو سیستم های گرمایش از کف بدلیل اختلاف دمای کم این اتفاق می افتد یا با رادیاتور هم این گونه است ؟

6. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    ببخشید من اطلاعاتم از پکیج پایینه
    پکیج فقط واسه سیستم گرمایش کاربرد داره؟
    پکیج رو واسه سیستم سرمایش و خنک کردن خونه تو مثلا تابستون نمیشه استفاده کرد؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پكیج دستگاهی است كه جایگزین موتورخانه مركزی شوفاژ گردیده و آب گرم مورد نیاز جهت تامین گرمایش محیط، به وسیله رادیاتورها و آب گرم بهداشتی جهت مصارف روزمره از قبیل شستشو، استحمام و غیره را فراهم می کند.
    سلام
    ببخشید من اطلاعاتم از پکیج پایینه
    پکیج فقط واسه سیستم گرمایش کاربرد داره؟
    پکیج رو واسه سیستم سرمایش و خنک کردن خونه تو مثلا تابستون نمیشه استفاده کرد؟

9. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام خسته نباشيد پكيج من اب گرمش قطع شد زنگ زدم تعمير كار امد و1 قطعه اي به نام فلورگلاتور كه برنجي بود و داخلش 1 فنر داشت و پايينش 1 توري آهني دارد را تعويض كرد و از من 100هزار توان گرفت ميخواستم بدونم كسي قيمت اي قطعه را ميدونه پكيجم هم ايران رادياتوره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام دوست عزيز تعمير كار
    قبلا هم مزاحمتون شدم
    پكيجم اپتيما 24 kis بوتان هست و رادياتور هام ايران رادياتور
    3 تا 15 پره داخل سالن نصب هست و هر اتاق هم يك 10 پره جمعذا 20 پره تو اتاق ها
    مشكلي كه جديد پيدا كردم اينهكه از محل اتصال 10 پره و 5 پره سالن كه جمعا ميشه 15 پره اب نشتي ميده و يه چيزي مثل شوره بسته و اين اتفاق روي هر س تا 15 پره سالن اتفاق افتاده
    قبلا هم بابت هوا گرفتن مداوم پره هاي مزاحمتون شده بودم و رفتم مايع پروتكتور رو به قيمت 40 تومن خريدم ولي تزريق نكردم الان كه پكيج تو حالت تابستوني هست اين نشتي اتفاق افتاده و يك شوره مانند قهواي رنگ گرفته تو محل اتصال كه خيس هم هست ايا بايد كار خاصي كنم؟ نشتي خطرناك نباشه با مايع پروتكتور بر طرف ميشه
    راستي قيمت هواگير اتوماتيك رو هم ميخواستم
    با سپاس

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

این مشکل مربوط به نصاب رادیاتوره و چون وقتی شما تحویل گرفتی رادیاتورها داغ بوده این نشتی ها خودشون را نشان نمیدادن و تبخیر می شدن .باید به نصاب رادیاتورها زنگ بزنی و بگی بیاد درستشون کنه.
    خیر با ریختن این مایع نشتی برطرف نخواهد شد.
    هواگیر اتوماتیک پینتوسی ایتالیا که کیفیت خیلی خوبی داره ، دونه ای 15 تا 22 تومنه .که اگر یکی از این هوا گیرهای اتوماتیک را روی حوله خشکن حمام نصب کنی احتمالا مشکل هوا گیری را کاملا برطرف میکنه.
    سلام دوست عزيز تعمير كار
    قبلا هم مزاحمتون شدم
    پكيجم اپتيما 24 kis بوتان هست و رادياتور هام ايران رادياتور
    3 تا 15 پره داخل سالن نصب هست و هر اتاق هم يك 10 پره جمعذا 20 پره تو اتاق ها
    مشكلي كه جديد پيدا كردم اينهكه از محل اتصال 10 پره و 5 پره سالن كه جمعا ميشه 15 پره اب نشتي ميده و يه چيزي مثل شوره بسته و اين اتفاق روي هر س تا 15 پره سالن اتفاق افتاده
    قبلا هم بابت هوا گرفتن مداوم پره هاي مزاحمتون شده بودم و رفتم مايع پروتكتور رو به قيمت 40 تومن خريدم ولي تزريق نكردم الان كه پكيج تو حالت تابستوني هست اين نشتي اتفاق افتاده و يك شوره مانند قهواي رنگ گرفته تو محل اتصال كه خيس هم هست ايا بايد كار خاصي كنم؟ نشتي خطرناك نباشه با مايع پروتكتور بر طرف ميشه
    راستي قيمت هواگير اتوماتيك رو هم ميخواستم
    با سپاس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

این مشکل مربوط به نصاب رادیاتوره و چون وقتی شما تحویل گرفتی رادیاتورها داغ بوده این نشتی ها خودشون را نشان نمیدادن و تبخیر می شدن .باید به نصاب رادیاتورها زنگ بزنی و بگی بیاد درستشون کنه.
    خیر با ریختن این مایع نشتی برطرف نخواهد شد.
    هواگیر اتوماتیک پینتوسی ایتالیا که کیفیت خیلی خوبی داره ، دونه ای 15 تا 22 تومنه .که اگر یکی از این هوا گیرهای اتوماتیک را روی حوله خشکن حمام نصب کنی احتمالا مشکل هوا گیری را کاملا برطرف میکنه.
    ممنون از پاسخت دوست عزیز برای درست کردمنش خیلی خراب کاری داره؟ 3 تا راداتور باید باز بشن؟ مراحل کارش رو برام توضیح میدی که ببینم مصرفه این کار رو با توجه به ریخت و پاش و هزینش انجام بدم؟
    رادیاتور هام رو یکی دیگه نصب کرده و پکیج رو یکی دیگه از لحاظ هزینه ای عرف هزینه گرفتن این نشتی ها چقدر هست؟
    با سپاس؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

راستش تعمیر این رادیاتورها از نصب رادیاتور نو پر دردسرتره و زحمت بیشتری داره، و اگر بجز نصاب خودتون کسی دیگه ای را بیارید هزینه ای بیشتری را باید پرداخت کنید . بهتره به همان نصاب رادیاتورهای خودتون بگید بیاد چون کار خودش بوده حدااقل یک تخفیف خوبی هم از ایشون بگیرید.
    خراب کاری زیادی نداره کافی شیر های بالا و پایین را ببندید و یک ظرف بذارید زیر رادیاتور تا آبش خالی بشه.بعد رادیاتور را کامل بیارد پایین تعمییر کنید و مجدد نصب کنید.
    ممنون از پاسخت دوست عزیز برای درست کردمنش خیلی خراب کاری داره؟ 3 تا راداتور باید باز بشن؟ مراحل کارش رو برام توضیح میدی که ببینم مصرفه این کار رو با توجه به ریخت و پاش و هزینش انجام بدم؟
    رادیاتور هام رو یکی دیگه نصب کرده و پکیج رو یکی دیگه از لحاظ هزینه ای عرف هزینه گرفتن این نشتی ها چقدر هست؟
    با سپاس؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •