چیز خاصی از اون پست نفهمیدم
من و خیلی های دیگه از مشکلات و ایرادهایی که این طرح خواهد داشت گفتیم اینم یه چیزی بود مثل بقیه ی حرف ها که منم باهاش موافقم
و قطعا سرعتش اونی که راضی کننده باشه نخواهد بود
بلی
خیر
چیز خاصی از اون پست نفهمیدم
من و خیلی های دیگه از مشکلات و ایرادهایی که این طرح خواهد داشت گفتیم اینم یه چیزی بود مثل بقیه ی حرف ها که منم باهاش موافقم
و قطعا سرعتش اونی که راضی کننده باشه نخواهد بود
پست کاملا روشن هست. منظور اون پست این هستش نتیجه این نامحدود شدن روی محدود ها هم تاثیر خواهد داشت.
بله صد در صد
اما به منطقه هم هست
یعنی هر منطقه ی مخابراتی یه پهنای باند مخصوص داره که حتی اگه تا بیت آخرش اشغال بشه تاثیری رو بقیه نمی ذاره
خوشبختانه منطقه ی مخابراتی من خیلی خلوته و هرکی اینجا 128 می گیره بهش 2 مگ می دن
تازه به فرض که تاثیر بذاره سرعت نصف بشه بازم 120 کیلوبایت خیلی بهتر از 1.6 کیلوبایته
من خودم حرص دانلود ندارم و هر شب به 2 ساعت 1 گیگمو می گیرم و 6 ساعت دیگه ی رایگان رو استفاده نمی کنم با اینکه می تونم راحت تا 4 گیگ بگیرم
سرعت نصف بشه 2 ساعت می شه 4 ساعت
سرعت 1 چهارم بشه باز هم در 8 ساعت می تونم 1 گیگ رو دانلود کنم
8 ساعت کو تا 160 ساعت !
البته بستگی داره چقدر از این نامحدود استقبال بشه ولی خب هر کسی با توجه به نیازش از یه سرویس استفاده می کنه
یه نفر وبگردی می کنه یا یه نفر دیگه مثل اون دوستمون توی اون یکی تاپیک شبی 6 گیگ دانلود نیاز(!) داره.
ولی اگر سرعت این سرویس برای 256 همین دور و بر 30 باشه برای "من" کافی هستش.
الان من مخابرات 256 4 گیگ دارم، مثلا محدوده! سرعتش خیلی بالا باشه تا 70!(اونم فقط صبح ها) پس زیاد برای من تفاوتی نمی کنه.
اگر سرعت محدود من هم مثل شما 240 بود و مخابرات شبانه داشت من نیازی به نامحدود نداشتم ولی چون هر مرکز مخابراتی وضعیتش فرق می کنه نیازها هم فرق می کنه.
روزی 2.6 گیگ هم بشه دانلود کرد برای "من" راضی کننده است البته پینگ هم برام مهم هست.
به هر حال بعد از تمام شدن این سرویس 1 ماهه مخابراتم، من نامحدود از پارس آنلاین اگر پشتیبانی کنه منطقه رو 1 ماهه می گیرم برای تست. اگر خوب نبود عوض می کنم.
Last edited by pcsoft; 22-09-2011 at 17:35.
از کی تا حالا سرعت 16 واسه دانلود استفاده میشه؟
دقیقا منم میخوام یه 512 نامحدود بگیرم ببینم چطوره اگه خوب بود بمونم چون از محدود هم خیری ندیدیم لاقل با نامحدود دیگه حرص نمیزنم که شارژم تموم نشه
من الان 256 سه ماهه پارس میگیرم 25 تومن کلا 6 گیگ ولی اندازه پول خودش یا بیشتر توی هر ماه پول شارژ میدم سرعتمم 200ک هست ولی سرعت 60 رو ترجیج میدم چون دیگه استرس وبگردی هم ندارم چه برسه به دانلود البته اگر خیلی حراب باشه که باید برگردم به همین محدود و سگ خورد ما که مثل بقیه خر شانس نیستیم که بیایم اینجا سر نامحدود شدن با ملت بجنگیم میرم همون محدود ... میگیرم و میسازم باهاش؛
مملکته داریم؟![]()
حالا که برگشتی و به بحث هم علاقه داری ! ، جواب بده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by feizol65; 22-09-2011 at 18:01.
سلام.
می بینم که لحظه به لحظه منتظر اومدن من بودی
ببین فعلا وضعیت این هستش و منم قبول کردم که بیشتر از 4 گیگ(در 128) استفاده کردن در این طرح، خوردن حق دیگری است.
تا اینجاش قبول.
ولی (توی 256) 8 گیگ هم 8 گیگه. الان 256 مخابرات که 4 گیگ حجم داره یه چشم کاربر به حجم هستش یه چشمش به دانلود. سرعتش هم همچین 240 نیست خودشو بکشه 70، پس زیاد فرقی نداره.
ولی اقلا 8 گیگ قانع کنندست برای وبگردی و کمی دانلود.
اگر سرعت ها خوب باشه(مثلا 256 حدود 30 باشه) طرح خوبی هست و من استفاده خواهم کرد وگرنه مفت گرونه.
حالا این وسط کسی اهل دانلود شبانه هستش کسی مجبورش نکرده بیاد این رو بخره. همون سرویس خودش رو تمدید کنه و داشته باشه خلاص.
Last edited by pcsoft; 22-09-2011 at 18:58.
علیک سلام.
یهو گذاشتی رفتی، تنها گذاشتی رفتی ... گفتیم نکنه اتفاقی افتاده باشه !
بحث سر این بود که اگه در اینترنت حجمی فعلی ، حق یکسری کاربرها خورده میشه ، در اینترنت نامحدود آتی هم یا حق کاربرها خورده میشه یا سرعت میتونه (بدتر از) دیال-آپ بشه.
که شما الان گفتی که این رو قبول کردی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم قبول دارم که اینترنت فعلی مزخرفه. ولی با این طرح جدیدشون ، میتونه وضعیت بدتر هم بشه.
اگه سرعت اینترنت نامحدود ، خوب باشه ، مسلماً منم با این طرح موافق خواهم بود.
ولی قانونی نوشتن که دهن کاربر رو می بنده و حق اعتراض نداره.
Last edited by feizol65; 23-09-2011 at 09:40.
قیمت 128 نامحدود تو شهرستان ما 57 هزار تومانه به نظرتون چه طوره؟البته سه ماهه
ممکنه اول سرعتها افت کنه ولی رقابت بهترین امتیاز برای کاربراست...رقابت بین کل شرکتها چه ADSL و Wimax به خصوص شرکت طماعی مثل ایرانسل که دندون تیز کرده ...کافیه Adsl ها نامردی کنن و بخوان مثلا قانون 1 به 10 رو اعمال کنن مطمئن باشید باریزش شدید مشتری مواجه خواهد شد...از نظر این شرکتا کاربران برده هاشونن که هر بلایی میخوان سرشون میارن ،ازحجمشون بدزدند،سرعت کم کنن و لی برده داری سایبری داره تموم میشه...در ضمن تبریک میگم ایران سرعت اینترنتش حتی از افغانستان و بورکینافاسو...پایینتره...یعن ی آخره ...اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)