تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 100 اولاول ... 4888949596979899100 آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

آقا اصلا می خوای نامحدود بشه چی بشه ؟
    سرعت دانلود میشه 6 - 12 - نهایتش 20 !
    الان کلا همه isp هایی که نامحدودکردن اینجوری شده اما یه دونه معمولی مثل قبل بود همه کاربرا رفتن سمتش از جمله من
    اصلا خود سازمان تنظیم مقررات گفته بود پهنای باند Share میشه شدید ...
    الان شما نامحدود داری خوبه ؟ برای کجا است ؟

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مخابرات واقعا گند زده به سرویس های نامحدود آخه یعنی چی !!! الان دارن سرعت 64 رو به اسم 512 میفروشند. کسی هم اعتراضی داشته باشه میگه خط 512 Share شدست. این مسئولین استاد بوجود آوردن مقلته هستند. آخه سرعت 512ای که تقسیم بشه بین 10 نفر دیگه 512 نیست (51.2 هست) اون وقت بازم با این اسم می فروشند. یا ملت ضرب و تقسیم بلد نیستند یا دولت. سرعت 512 باید در همه ساعات 512 باشه وقتی Share شد چطور میتونه دوباره 512 باشه ؟؟!! تف به ذات اون کسی که این قانون رو تصویب کرد ... حالا نامحدود بحثش به کنار اگه سرویسهای حجمی هم اینطور باشه باید بیخیال اینترنت تو این کشور شد. من موندم چرا الان یکماهه سرعتم یک دهم سابق شده آب از آب هم تکون نخورد !!! هر اتفاق مزخرفی تو این مملکت بیوفته غیرمستقیم ازش استقبال میشه. قبول کنید خودمون هم مقصر هستیم...

نفرین مردم بر این شرکت ها و مخابراتی ها که روز به روز دارن سوار مردم میشند و از بی سوادی اون ها هرگونه سو استفاده و دزدی انجام میدند.
    Last edited by Memonex; 28-01-2012 at 19:07.

3. 5 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir 75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    معمولا روبروی مانیتور و کمی تا قسمتی ابری :)

پيش فرض

الان شما نامحدود داری خوبه ؟ برای کجا است ؟
    من یه ماه از این سرویس های مثلا نامحدود گرفتم دیدم بهتره مثل قبل شب سیستم روشن باشه دانلود کنه چون اونجوری باید چند شبانه روز سیستم روشن باشه
    الان دیگه ندارم از همون معمولی ها گرفتم / اسم ISP هم بماند که بعدا میان گیر میدن

در ضمن شانسی هستش ؛
    مثلا یه نفر می خوره به 4 تا متاهل که شب نیم ساعت میاد میل چک میکنه و یه سری ب فیس بوکش میزنه ، یکی هم بدبخت می شه می خوره به 4 تا دانلودر دیگه !! / تکلیف معلومه دیگه ...

---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------

همون بهتر که سروصدا نکنید و با همین محدود حالش رو ببرید :(

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

من یه ماه از این سرویس های مثلا نامحدود گرفتم دیدم بهتره مثل قبل شب سیستم روشن باشه دانلود کنه چون اونجوری باید چند شبانه روز سیستم روشن باشه
    الان دیگه ندارم از همون معمولی ها گرفتم / اسم ISP هم بماند که بعدا میان گیر میدن

در ضمن شانسی هستش ؛
    مثلا یه نفر می خوره به 4 تا متاهل که شب نیم ساعت میاد میل چک میکنه و یه سری ب فیس بوکش میزنه ، یکی هم بدبخت می شه می خوره به 4 تا دانلودر دیگه !! / تکلیف معلومه دیگه ...

---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------

همون بهتر که سروصدا نکنید و با همین محدود حالش رو ببرید :(
    چه گیری کی می خواد گیر بده ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام ... من از شاتل سرویس 256 نامحدود دارم ... که هر اول ماهی 45 تومن پول میدم ... تو 2 هفته قبل زیاد دانلود کردم ولی این هفته کلاً 2 گیگ هم دانلود نداشتم ... حالا امروز که 12 بهمن هستش و دقیقاً 12 روز از دوره من گذشته قانون FUP رو سرویس من گذاشته و سرعت دانلود اومده روی 10 تا 13 ... که البته باید 16 باشه ... حالا من باید چه کار کنم ... کجا شکایت کنم ... زنگم میزنم پشتیبانی چرت و پرت تحوبلم میدن ... یکی به دادم برسه ... خسته شدم از این اینترنت زغالی که باید واسه سرعت کمش هم تو سر هم بزنیم ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام ... من از شاتل سرویس 256 نامحدود دارم ... که هر اول ماهی 45 تومن پول میدم ... تو 2 هفته قبل زیاد دانلود کردم ولی این هفته کلاً 2 گیگ هم دانلود نداشتم ... حالا امروز که 12 بهمن هستش و دقیقاً 12 روز از دوره من گذشته قانون FUP رو سرویس من گذاشته و سرعت دانلود اومده روی 10 تا 13 ... که البته باید 16 باشه ... حالا من باید چه کار کنم ... کجا شکایت کنم ... زنگم میزنم پشتیبانی چرت و پرت تحوبلم میدن ... یکی به دادم برسه ... خسته شدم از این اینترنت زغالی که باید واسه سرعت کمش هم تو سر هم بزنیم ....
    شما از همون اول اشتباه كردي كه رفتي از شاتل اشتراك گرفتي .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما از همون اول اشتباه كردي كه رفتي از شاتل اشتراك گرفتي .
    جای بهتر میشناسی معرفی کن ... حتماً نامحدود باشه چون دانلود و آپلود زیاد دارم ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یــادش بــخیــر دوستــان چــه تلاشی می کــردن واســه نا محــدود کردن اینترنت... کـه البته موفق هم بودند...

ولی قــرار بــودش این حــرکت تــا برداشتن محــدودیت سرعت ادامــه داشته بــاشه ...امیــدوارم کـه فــرامــوش نشــده بــاشه

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

این قانون خودش که اجرا نشد میخوای بعدی هاش (بالقوه البته!) اجرا شه؟

11. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال majid_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مخابرات واقعا گند زده به سرویس های نامحدود آخه یعنی چی !!! الان دارن سرعت 64 رو به اسم 512 میفروشند. کسی هم اعتراضی داشته باشه میگه خط 512 Share شدست. این مسئولین استاد بوجود آوردن مقلته هستند. آخه سرعت 512ای که تقسیم بشه بین 10 نفر دیگه 512 نیست (51.2 هست) اون وقت بازم با این اسم می فروشند. یا ملت ضرب و تقسیم بلد نیستند یا دولت. سرعت 512 باید در همه ساعات 512 باشه وقتی Share شد چطور میتونه دوباره 512 باشه ؟؟!! تف به ذات اون کسی که این قانون رو تصویب کرد ... حالا نامحدود بحثش به کنار اگه سرویسهای حجمی هم اینطور باشه باید بیخیال اینترنت تو این کشور شد. من موندم چرا الان یکماهه سرعتم یک دهم سابق شده آب از آب هم تکون نخورد !!! هر اتفاق مزخرفی تو این مملکت بیوفته غیرمستقیم ازش استقبال میشه. قبول کنید خودمون هم مقصر هستیم...

نفرین مردم بر این شرکت ها و مخابراتی ها که روز به روز دارن سوار مردم میشند و از بی سوادی اون ها هرگونه سو استفاده و دزدی انجام میدند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این موضوع مثل نسبت گرم به کیلو گرم هست و تبدیل واحد است
    Last edited by majid_kntu; 03-02-2012 at 10:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •