دوستان خبری از دی ال سی های این بازی نیست؟
دوستان خبری از دی ال سی های این بازی نیست؟
فارکرای 3 منو یاد خودم میندازه،روز اول مدرسه بود که..(تصویر محو میشه و میریم به 15 سال قبل)
بابام منو برد مدرسه و ولم کرد داخل حیات گفت برو مرد شو بسرم!!!
"جی" هم داستان مرد شدنش عین ماس...توی یه جنگل تک و تنها رها شده و با چیزایی روبرو میشه که تا حالا ندیده.
روند استارت بازی یا به اوج رسیدن(من بهش میگم 0 تا 100) کنده...
داستان بازی بخشای ماوراییش واقعا لوس بازی بود،،با فاکتور گرفتن این صحنه ها بازی جذاب تر میشد.skill ها جذابیت بازی رو بالا برده بودن.
اون بایان بازی که اون سیترا بود کی بود رو غسل تعمیم میدادیم هم جالب بود: دی
حالا باس ببینم بچه ی جی چه خواهد شد...آخ که جیسی دلم برات میسوزه....نامرد نذاشت کامل اوجش تموم بشه رفت تو حالش...DD
خب این بازی رو همه بازی کنید...راستی اون صحنه ترکوندن مزرعه های مواد دخانیه واس با اون موزیک چه حالی داد...ایول
این واس رو هم الکی الکی کشتیم...چی بود این...
بهترین اول شخص امسال بود...نمره: 9.77/10
من هم میخواستم بگم خیلی وقت بود بازی به این باحالی نیومده بود ولی چون کلا خیلی بازی نکنم گفتم شاید اومده و من بازی نکردم.
البته dishonored هم خیلی خوب بود.
فقط خیلی موسیقی بدی داشت. ممکنه خیلی ها خوششون امده باشه مثل این دوستمون که از موسیقی بخش مزرعه مواد مخدرش خیلی خوششون اومده.
ولی من برعکس خیلی بدم اومد. موسیقیش در حد آزار دهنده بود. مخصوصا بخش مزرعه که رو اعصابم راه میرفت
بله اومده و خیلی هم سرتر از این بازیه و اون Red dead redemption هست... درسته که سوم شخص هست و سبکش مثل GTA هست RDR ولی فارکرای خیلی ازش تقلید کرده توی بازیش و مطمئن باشید که RDR دهها برابر اعتیادآورتر و جذاب تر و دیوانه کننده تر از این بازیه گرچه فارکرای 3 بهترین اول شخص شوتری بود که امسال بازی کردم بهتر از بلک اپس 2
موسیقی بازی بد بود؟؟؟؟؟
موزیک بالانسو گوش نواز بود که!! خیلی حال کردم....خب شاید شما سنتی دوس داشته باشی...مثلا "ای ایران" اجرا بشه و شما بری شکار کومودورD
کلا سلیقه ایه دیگه...اما الان این سبک از موسیقی رو بورسه...![]()
آقا کسی سیوگیم قبل از رفتن به قلعه سیترا رو داره؟ میخوام مرحله آخر رو بازی کنم سیوگیم از کلی قبلش رو دارم. قبل از کشتن Hoyt :(.
بفرما دقیقا همون جاییکه سم بهت هشدار می ده راه برگشتی نیست. از load سیو 1 رو انتخاب کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوم شخص و اول شخص برای من مهم نیست. RDR رو که دیگه مبدا تاریخ گیم نوین شدهکیه که اسمش رو نشنیده باشه. البته خیلی ها هم متاسفانه مثل من نتونستن بازی کنن چون کنسول ندارم. با این قیمت های جدید هم فکر نکنم بتونم بهش فکر کنم
طوری صحبت میکنید که انگار تمام موسیقی های دنیا به دو بخش سنتی و همین سبک فار کرای تقسیم میشه. خیلی سبک های دیگه هم هست که مناسب شکار کومودو هست. اولین بازی این نیست که همچین قسمت هایی داره.
البه شما درست میگی سلیقه ای هست.
بابا اینقد ازش تعریف نکنید ما رو میبرید تو خماری و نعشگی
خوش بحالتون بازیش میکنید...![]()
خُب بگیر بازی کن دیگه! سن تکلیف نرسیدی مگه؟ دی: این از اون بازی هایی هست که بر هر مکلفی واجبه و باید بازی کنه وگرنه ظلم کرده بر خودش
حالا جدای از شوخی چرا بازی نمی کنیش؟ ارزش داره بخدا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)