تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 113 اولاول ... 4888949596979899100101102108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید ,دوستان معذرت از اینکه اینجا سوالمو مطرح میکنم,اما واقعا ضروریه و شاید برای شما هم که L502دارید گفتم به وجود اومده باشه:
    کمک کمک
    دوستان من مدل 501رو 2سالی هس ک دارم .اما به یه مشکلی برخوردم.خواهشا زود زود راهنماییم کنید.
    ویندوزم بالا نمیاد و safe modeهم عمل نمیکنه.وقتی سیستم روشن میکنم 2 گزینه برام میاد با یه متن که بالاش نوشته.متنش میگه که ویندوز دچار مشکل شده ,و میگه احتمالا یه سری از فایلاش damegeشدن و یا مشکلی موقع راه اندازیش اتفاق افتاده.
    برام 2 گزینه میزاره که یکیش میگه بزار repairشه و دیگری میگه start windows normaly
    وقتی normaly رو میزنم جواب نمیده و موقع اومدن ویندوز سیستم دوباره reset میشه و به حالت بالا با 2گزینه در میاد.
    وقتی هم repair رو میزنم یکی دو ساعتی به حال خودش گذاشتم و بازم اتفاقی نمیافته.
    تازگی هام back up نگرفتم که restoreکنمش.اطلاعات و نرم افزارهای مهمی دارم توش.خواهش میکنم راهنماییم کنید.

ممنون از لطفتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مهـــــــــــــــــــــم
    حل مشکل هنگ کردن لپ تاپ هنگام اجرای بعضی بازی ها

سلام دوستان. امیدوارم حالتون خوب باشه. من از یک سال پیش که لپ تاپ dell xps l502 رو خریدم مدام این تاپیک رو دنبال میکنم تا ببینم راه حلی برای هنگ نکردن لپ تاپ وسط اجرای بعضی بازی های خاص مثل call of duty ها یا همین اواخر dark siders II پیدا میشه یا نه. همه راهکارهای دوستان دیگه از جمله دانلدو آخرین درایور گرافیک از خود سایت انویدیا یا فرمت ویندوز اورجینال لپ تاپ و ریختن win 7 ultimate
    رو هم امتحان کردم ولی مشکل حل نشد. دیگه چند وقت بود بیخیال شده بودم و گفتم مهم نیست خب این چند تا بازی رو بازی نمیکنم ولی کلا رو مخ بود چون میدونید آدم چیزی که میخره دوست نداره هیچ عیب و ایرادی داشته باشی بخصوص که این هنگ کردن محدود به بازی cod نموند و حتی DS II هم اینجوری شد.

حالا چند روزه اگه خدا بخواد و گوش شیطون کر این مشکل حل شده هم توی بازی modern warfare 3 هم توی Dark Siders II. بعضی دوستان بودن که میگفتن فقط با دانلود آخرین درایور گرافیک انویدیا مشکلشون حل شده اگه واقعا اینطوریه که فبها ولی اگه دوستانی هستند که مثل من حتی با اون و ریختن ویندوز جدیدم مشکلشون حل نشده من پارامترهایی که هنگام اجرای بازی روی سیستمم لحاظ میکنم رو اینجا دقیق مینویسم ببینید شاید مشکل شما هم حل شد:

- من باطری لپ تاپمو درآوردم و شارژر رو مستقیم به پریز برق میزنم و به سه راهی یا محافظ نمیزنم. فقط یه مبدل سه به دو سرش داره.
    - power plan روی high performance باشه
    - بازی رو توی درایوی غیر از c مثلا درایو d بریزید و در درایو d هم در پوشه ( program files (x86 که مخصوص اجرای برنامه ها به صورت سی و دو بیتی هست.
    - آنتی ویروس من الان microsoft securety essentials هست که قبل اجرای بازی کامل از منوی setting ، اونو disable میکنم.
    - قبل اجرای بازی نت رو کامل دیسکانکت میکنم.
    - برای اجرای بازی به محلی که بازی رو ریختم میرم و مستقیم روی فایل اجرایی کلیک راست میکنم و high performance رو انتخاب میکنم.
    - ویندوزم الان win 7 ultimate هست که همه آپدیتاشم به روز انجام دادم
    _ آخرین درایور مناسب کارت گرافیک لپ تاپ هم از خود سایت انویدیا و نه از سایت های فارسی یا انگلیسی دانلود کردم

این شرایط کلی ایه که موقع اجرای بازی من انجام میدم. بعضی از این موارد رو دوستان قبلا گذاشته بودن و من فقط چند ورزه با انجام همه این کارا کنار هم تونستم مشکلو بالخاره حل کنم. البته امیدوارم دوباره مشکل پیدا نکنه. شما هم تست کنید امیدوارم مشکلتون حل شه.

3. این کاربر از blackninja بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Behzad-pax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    هریس

پيش فرض

بله بنده هم همین مشکلو دارم حل نشده . . .

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    هریس

پيش فرض

برنامه DELL DATASAFE لپ تاپ من رجیستر میخواد اولا مال شما هم اینجوریه یا نه؟
    و اینکه اگه این رجیستر نشد چطور میتونم ویندوزمو از روی درایو ریکاوری که رو هارد هس برگردونم؟
    با برنامه دیگه ای میشه رستورش کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

امممم من مشکلم یه مدت حل شد ولی دوباره همونجوری میشه!! وسط بازی ها هنگ میکنه. هر کاری که بوده و نبوده از اونموقع که اینو خریدم کردم ولی حل نشد که نشد. فکر میکنم مشکل سخت افزاری باشه نه نرم افزاری. حتما هم مشکل از کارت گرافیکه چون فقط موقع اجرای بازی ها با کارت گرافیک انویدیا اینجوری میشه. در آخر به این نتیجه میرسیم که لپ تاپ برای نت رفتن و فیلم و موزیک و درس و دانشگاه و مطالعه و اینا خوبه. گیم فقط با پی سی. هم از لحاظ جسمی راحت تریم هم روحی!
    Last edited by blackninja; 03-10-2012 at 01:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من یه چیزی یادم رفت بگم: تا حالا نسخه های blackbox و کم حجم بازی هارو دانلود کردید؟ من هر چی بلک باکس دانلود کردم گیر نکرده. شمام اگه خواستید یه تست بکنید نتیجه شو اینجا بگید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بهترین کاری که تا حالا کردم و نتیجه گرفتم اینه که power option رو گذاشتم رو balance و بعد از کلیک کردن روی change advanced power setting از قسمت processor power management ، ماگزیمم رو روی 75% گذاشتم. فکر میکنم همه مشکل بخاطر داغ کردن بیش از حد لپ تاپ و اختلال توی پاورش باشه. اگه اینجوری و با غیرفعال کردن بعضی برنامه ها و کارای دیگه که خودتون بهتر میدونید بار سیستمو سبک کنیم فکر میکنم مشکل حل شه بالاخره. من که چند ساعت امشب گیر شدم و چند تا بازی رو بازی کردم هنگ نکرد دیگه.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    هریس

پيش فرض

بچه ها لطفا در مورد سوالم کمک کنید

داره خودمونی میشه arira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    from Hell

پيش فرض

من با battery care نگاه کردم دیدم wear level روی 23 درصد هست
    یک سال پیش خریدم لپ تاپ رو
    به نظرم زیاده
    چطوری میتونم کمش کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

کمک
    راهنمای نصب و راه اندازی dell xps l502 TV تلویزیون دل رو میخواستم به صورت کامل . اگه کسی تصویری هم داشته باشه سپاس گذارم
    میدونم خیلی ها همچین مشکلی رو دارند لطفا راهنمایی کنید

اگه میتونید برام ایمیل بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •