تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 111 اولاول ... 4888949596979899100101102108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

یکی میشه کمک کنه برای این غوول بزرگه ... ؟ تا نصفه خونشو کم میکنم ولی بعد دیگه اینقدر وحشی میشه امون نمیده اصلا ضربه بهش بزنم .. همش داره مشت میکوبه زمین . این قلق خاصی داره یا کلا باید با توکل بر خدا بکشیمش ؟
    تازه فهمیدم خونش هی پر میشه . گفتم شاید باید بپرم رو کمرش بهش ضربه بزنم ولی اون دست بنفش رنگه اصلا نمیگیرش ...
    چرا من تا اینجای باری شمشیری گیرم نیومده که خونمو پر کنه و damage بالایی هم داشته باشه .. از 15 20 تا شمشیرم یکیش اینطوریه که اونمم ماله level 5 هستش درصورتی که من level 16 هستم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 08-11-2012 at 16:17.

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یکی میشه کمک کنه برای این غوول بزرگه ... ؟ تا نصفه خونشو کم میکنم ولی بعد دیگه اینقدر وحشی میشه امون نمیده اصلا ضربه بهش بزنم .. همش داره مشت میکوبه زمین . این قلق خاصی داره یا کلا باید با توکل بر خدا بکشیمش ؟
    تازه فهمیدم خونش هی پر میشه . گفتم شاید باید بپرم رو کمرش بهش ضربه بزنم ولی اون دست بنفش رنگه اصلا نمیگیرش ...
    چرا من تا اینجای باری شمشیری گیرم نیومده که خونمو پر کنه و damage بالایی هم داشته باشه .. از 15 20 تا شمشیرم یکیش اینطوریه که اونمم ماله level 5 هستش درصورتی که من level 16 هستم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا نصفه که زدید بعد دکمه Action رو باید در نقطه از خاصی که سلامتیش میرسه علامت action رو بزنید تا سلامتیش دوباره پر نشه,سعی کنید از این فلاسک های Health داشته باشید.بهترین راه وقتی دوره اینکه برید جای همین بدن Alt چپ کلیک بزینید که چندتا ضربه بخوره.باید حواستون باشه وقتی مشت می کوبه اول منطقه جلو رو میزنه بعد دستش هل میده عقب.وقتی گیج شد افتاد زمین سریع با راست کلیک پذیراییش کنید.غول سختی نیست یک کم صبر می خواد
    کلا شمشیر Health per attack منم همون یکی رو دیدم که تا LVL 10 خوبه .برای پر شدن سلامتی من از این لباس Health regen دارند استافده می کنم.سطح 19 یکی دون بنفش پیدا می کنید

3. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه byebye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ميگم فقط ميشه با اون قدرن احضار موجودات توي necromancerفقط تابوت احضار كرد ؟؟ خيلي ديگشو خريدم فقط تابوت احضار ميشه ///
    منم تا حالا rpg ازي نكردم و واسه همين با ايتما اشنا نيستم //

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

ميگم فقط ميشه با اون قدرن احضار موجودات توي necromancerفقط تابوت احضار كرد ؟؟ خيلي ديگشو خريدم فقط تابوت احضار ميشه ///
    منم تا حالا rpg ازي نكردم و واسه همين با ايتما اشنا نيستم //
    ربطی به rpg باز بودن نداره (هر چند به نظرم این بازی اصلا rpg نیست) در واقع شما باید یکم انگلیسی بلد باشید یا وقت بگذارید ترجمه کنید اصلا پیچیده نیست.
    در اون قسمت 4 نوع قدرت هست ، بقیه شون در رابطه با تقویت همون قدرت هاست.
    مثلا در رابطه با احضار غولها(همون تابوت های شما) یکیشون باعث میشه هر ضربه ای که غولها می زنند به wraith شما افزوده بشه یا یکی دیگه باعث میشه غولها قدرت اتشی پیدا کنند و ....

6. این کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

یه سوال دیگه ... من الان ویندوز 8 رو دارم میخواستم ببینم آیا سیو این بازی قابلیت جابجایی داره که بتونم 8 رو نصب کنم و روی اون ادامشو برم ؟ یا این کار ریسکه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه byebye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ربطی به rpg باز بودن نداره (هر چند به نظرم این بازی اصلا rpg نیست) در واقع شما باید یکم انگلیسی بلد باشید یا وقت بگذارید ترجمه کنید اصلا پیچیده نیست.
    در اون قسمت 4 نوع قدرت هست ، بقیه شون در رابطه با تقویت همون قدرت هاست.
    مثلا در رابطه با احضار غولها(همون تابوت های شما) یکیشون باعث میشه هر ضربه ای که غولها می زنند به wraith شما افزوده بشه یا یکی دیگه باعث میشه غولها قدرت اتشی پیدا کنند و ....
    خوب مثل بقيه بازيها هم نيست و مرتب بايد از ايتمها استفاده كني توي بيشتر سبكها اصلا ايتمي نيست واسه همين يه خورده گيج ميشي وقتي تا به حال نديدي

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

یه سوال دیگه ... من الان ویندوز 8 رو دارم میخواستم ببینم آیا سیو این بازی قابلیت جابجایی داره که بتونم 8 رو نصب کنم و روی اون ادامشو برم ؟ یا این کار ریسکه ؟
    کمی تا نیمه ابری ریسکه!!!

10. 2 کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

عجب بازی طولانی هستش ... الان تازه رسیدم به earth چقدر دیگه مونده تمام شه ؟ من که خودم فکر میکنم اخرش باشه ..

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عجب بازی طولانی هستش ... الان تازه رسیدم به earth چقدر دیگه مونده تمام شه ؟ من که خودم فکر میکنم اخرش باشه ..
    نه هنوز کار داری بعد اینجا دو سه جا دیگه هست سخت هم هستند دو ت اسکیل دیگه هم مونده یاد بگیری پورتال معمولی و سوپر پورتال

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت MeysamAbba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض سیو بازی رو می خوام

سلام کسی سیو level 22 بازی رو داره قسمت The Black stone اگه قبلشم داره لطفا برام میل کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سیو من دیگه کار نمیکنه میرم توش از بازی در میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •