اینجا رو چه جوری رد کنم؟![]()
اینجا رو چه جوری رد کنم؟![]()
باید کامپیوتر های امنیتی رو دستکاری کنی...
یه اتاقی هست که حداقل سه تا مامور توش هستند...کامپیوتر هم کنار پنجره هست....تا دستکاری نشه این در باز نمیشه...سه نفر رو سریع بکش و کامپیوتر رو ریبوت بکن...بعد برو رختشور خانه و لباستو عوض کن.
البته اگه میخوای مخفی کار تر انجام بدی برو اون پلیس پشت دوربین رو بکش بعد اون مسئول دوربین که لباس و کلاه قرمز داره هم بکش بعد برو یه فیلم تو راهرو هست اونو بردار بذارش تو دوربین دوربینو روشن کن اینجوری چند تا پلیس و اون زنه که مدام به جاهای مختلف سرک میکشه سرشون به دوربین گرم میشهبعد برو اون سه تامامور که توی اتاق کامپیوتر هستند رو مخفی کاری بکش و کامپیوتر رو دستکاری کن و تمام
![]()
سلام ، من بازی رو خیلی وقته تموم کردم
میخاستم بدونم دی ال سی جدیدی که داستان توش باشه نمیومده
رفقا بازیش چجوریه؟
داستانش چطوریه؟
گرافیکش چطور؟
اگه باحاله بگیریم بازی کنیم.
نخری ضرر میکنی.رفقا بازیش چجوریه؟
داستانش چطوریه؟
گرافیکش چطور؟
اگه باحاله بگیریم بازی کنیم.
دوستان عزیز یه قسمتی تو بازی هست به اسم safe house که میشه اسلحه هاتو آپ گرید کنی . من اینکارو میکنم ولی وقتی میرم تو بازی فقط یه سیم دارم چه جوری میتونم از اسلحه ها استفاده کنم.
دوستان،داستان این بازی رو از کجا گیر بیارم؟؟اولین بارمه هیتمن بازی میکنم.فهمیدم دختره خیانت بهشون کرده و ...
این که نشد مخفی کاری
من بدون کشتن یه نفرم تونستم اینجا رو رد بکنم
البته خیلی دردسر داره
ولی وقتی فیلم رو میزاری پخش بشه سرشون یه کم گرم میشه
تو این فاصله من بیرون اتاق امنیتی وایساده بودم و نگاه میکردم،تو این لحظه آرایش مامورای توی اتاق عوض میشه و این فقط برای چندثانیه بهتون فرصت میده که برید تو و کامپیوتر رو دستکاری بکنید بدون اینکه متوجهتون بشن
من 3 بار این کارو تست کردم تا تونستم بدون اینکه مامورای تو اتاق متوجه بشن کامپیوتر رو دستکاری بکنم
.............................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)