تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 339 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تبريك به همه
    امان از دست اين آرش !! امروز هيچ كاري نكرد !!
    تيموريان فقط بلده خطا كنه !!
    اولينه بازيي بود كه گل نخورديم !!
    فرهاد مجيدي هم كه تمام بشو نيست كه نيست

2. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم مثل بازي با مس ما برتر نبوديم. فقط برديم ... همين ... نه كار تاكتيكي خاصي ... نه برتري خاصي ... هيچي ... حتي روي ضربات كرنر هم كار نكرده بوديم.
    دیگه بی انصافیه بین این بازی با بازیهایه قبل تفاوتی احساس نکنیم
    خیلی روونتر بازی کردیم.از همه مهمتر این بود که سعی نمیکردیم از دفاع توپ بفرستیم برایه مهاجمامون.هافبکارو درگیر میکردیم.نیمه دومم افته بدنیه بچه ها خیلی کمتر از بازیهایه قبل بود.حمودی هم بهتر از بازی با مس بود.کم کم داره با خسرو هماهنگ میشه.امشب یه حرکت ترکیبی فوق العاده انجام دادن.درسته یدونه خیلی کمه ولی همینم نسبت با بازی جلویه مس پیشرفت حساب میشه
    استقلال یه بازیه منطقی کرد و برد جوری میگی فقط بردیم که انگار برد از اسمون اومد
    من امار اخر بازیو ندیدم ولی فکر کنم برتری با ما بود

4. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه e.s.e.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ?

پيش فرض کلانتری: از تیمی که مجیدی داشته باشد، سخت می توان امتیاز گرفت

www.bornanews.ir
    به گزارش سرویس ورزشی برنا، علی کلانتری سرمربی تیم فوتبال فجر سپاسی پس از شکست دو بر صفر تیمش مقابل استقلال گفت: در نیمه نخست دیدار با استقلال، بازی در دست ما بود؛ اما پس از دریافت گل اول روند بازی تغییر کرد.

وی افزود: بازیکنانم نمایش بسیار خوبی داشتند و از تمامی آنها راضی هستم، اما در نیمه دوم می توانستیم بهتر از اینها باشیم.

کلانتری به حضور مجیدی در استقلال اشاره کرد و گفت: هر تیمی که فرهاد مجیدی داشته باشد نباید هم به راحتی به تیم حریف امتیاز بدهد. او بازیکن باتجربه و خوبی است و می تواند برای تیم ملی هم موثر باشد.

وی خاطرنشان کرد: بازیکنان فجر کم تجربه هستند و این تجربه استقلالی ها بود که توانست پیروزی را ازآن آنها کند. آبی پوشان با استفاده از تجربیات خود به پیروزی رسیدند و ما نتوانستیم به خواسته های خود برسیم. هدفمان انجام یک بازی سرعتی بود، اما بازیکنان استقلال چنین اجازه ای را به ما ندادند

6. 5 کاربر از e.s.e.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

دیگه بی انصافیه بین این بازی با بازیهایه قبل تفاوتی احساس نکنیم
    خیلی روونتر بازی کردیم.از همه مهمتر این بود که سعی نمیکردیم از دفاع توپ بفرستیم برایه مهاجمامون.هافبکارو درگیر میکردیم.نیمه دومم افته بدنیه بچه ها خیلی کمتر از بازیهایه قبل بود.حمودی هم بهتر از بازی با مس بود.کم کم داره با خسرو هماهنگ میشه.امشب یه حرکت ترکیبی فوق العاده انجام دادن.درسته یدونه خیلی کمه ولی همینم نسبت با بازی جلویه مس پیشرفت حساب میشه
    استقلال یه بازیه منطقی کرد و برد جوری میگی فقط بردیم که انگار برد از اسمون اومد
    من امار اخر بازیو ندیدم ولی فکر کنم برتری با ما بود
    نه نگفتم برد بدي بودش ... برد خوبي بود اما ما موقعيت چنداني نداشتيم. من آخر بازي آمار رو ديدم :

موقعيت خطرناك رو 4 به 3 زده بود به نفع استقلال.

درصد مالكيت هم 56 به 44 به نفع استقلال.

3 امتياز خوبي گرفتيم بيشتر منظورم اين بود ما نتونستيم موقعيت سازي خاصي كنيم. كار تركيبي خوبي نديديم تو اين بازي. مثلا بازي با مس كه جباري بازي ميكرد خيلي خوب با رحمتي و آندو و خسرو پاسكاري ميكرد اما اين بازي كنترل توپمون و پاسكاريمون خيلي خوب نبود.

خدايي نكرده نخواستم برد رو بي ارزش كنم اما منظورم اين بود خيلي عالي نبوديم. بايد كارهاي تركيبي بيشتري انجم بديم. گفتم ما مهاجم هدف نداريم پس بايد روي زمين با پاس هاي كوتاه همديگه رو پيدا كنيم. اما تو اين بازي شما دقت كردي آرش برهاني و مجيدي همكاري اي داشته باشن؟ به همين دليل ميگم بايد بهتر بشيم.

ايشالا با اومدن كرار و زندي و ميداوودي بهتر ميشيم. با اون 3 مره قطعا بهتري ميشيم و بازي دلچسب تري خواهيم داشت.

فقط دفاع كمي نا اميد كنندس

8. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

خب افرین به همه شون
    ولی نمیدونم چرا اصلا به فکر گل های بیشتر نیستند
    چندین توپ رو بردن جلو و الکی لو دادند

بابا ناسلامتی ما همون تیمی هستیم که سال 87 به هر تیمی کمتر از 3 گل نمیزدیم
    بی صبرانه منتظر دربی هستم

10. 3 کاربر از peyman_nn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مظلومی: مجیدی زود می رود چون نصف شب بچه اش خانه تنهاست/ مشکل جباری با باشگاه بود نه با ما

ورزش > لیگ برتر - پرویز مظلومی می گوید همین که استقلال 3 امتیاز بازی با فجر را گرفته ، کافی است.
    به گزارش خبرآنلاین ؛ پرویز مظلومی که تیمش در یک بازی نه چندان خوب توانست به لطف درخشش فرهاد مجیدی دو گل بزند ، می گوید:« واقعا فجر تیم خوبی بود و بازی خوبی هم به نمایش گذاشت اما آنها اسیر تجربه بازیکنان ما شدند و ما روی همین تجربه مان بود که دو گل زدیم. » او درباره استفاده از مجتبی جباری هم گفت:« چاره ای نداشتم. من با حضور مجتبی و یک بازیکن تیم امیدم ، به زور 18 بازیکنم را جمع کردم. تازه مجتبی برای کاری کرده در جلسه مان در باشگاه حاضر می شود و حتما برایش جریمه در نظر گرفته می شود. مشکل او با باشگاه بود و من نمی توانستم در شرایطی که وسط زمین تیمم خالی بود و ممکن بود ضربه بخوریم ، تیم را جلوی 60 هزار نفر ، بی مهره بگذارم.»
    و اما یک سئوال مهم که خبرآنلاین از مظلومی می پرسد؛ چرا مجیدی بعد از هر بازی می گوید استقلال خوب نبود و خیلی زود ورزشگاه را ترک می کند؟ مربی استقلال کمی مکث می کند و می گوید:« راستش من هم مثل فرهاد معتقدم امروز اصلا بازی خوبی را انجام ندادیم. او درست می گوید . این را دیگر همه دیدند و چیز عجیبی نیست. به هر حال ما کمی دست مان بسته است. اما درباره زود رفتنش هم دلیل این است که بازی ها خیلی دیر به پایان می رسند. او دیگر نمی ماند تا دوش بگیرد و زودتر می رود خانه چون بچه هایش در خانه تنها هستند.»
    مظلومی البته گپ کوتاهی هم درباره مسائل استقلال با خبرآنلاین زده که روز پنجشنبه منتشر می شود.

کاپیتان بار دیگر از تیمش انتقاد کرد/مجیدی: استقلال خوب بازی نمی کند

ورزش > لیگ برتر - فرهاد مجیدی به شدت از بازی تیمش در بازی های لیگ گلایه دارد.
    به گزارش خبرآنلاین ؛ کاپیتان استقلال که این بار هم مثل چند بازی اخیر ، خیلی زود رختکن تیم را ترک کرد ، در جمع خبرنگاران گفت:« فکر می کنم بازی خوبی را به نمایش نگذاشتیم و اصلا از بازی تیم مان راضی نیستم. اما به هر حال مهم این است که پیش چشم تماشاگران توانستیم ، 3 امتیاز بازی را بگیریم.به هر حال امیدوارم که بتوانیم طوری بازی کنیم که امسال با تیمی که آقای فتح الله زاده بسته قهرمانی لیگ را بدست بیاوریم.»
    او درباره شروع خوبش در گلزنی و احتمال آقای گلی هم گفت:« خیلی این چیزها برایم مهم نیست و بیشتر به موفقیت استقلال فکر می کنم. مهمتر این است که تیم بتواند به قهرمانی در لیگ برسد.»
    مظلومی در این باره که کروش بازی اش را از ورزشگاه دیده هم گفت:« هر وقت که آقای کروش صلاح بداند و دعوتم کند ، خوشحال می شوم که بتوانم در خدمت تیم ملی کشورم باشم.»
    او درباره کمیته فنی استقلال هم حاضر به پاسخگویی نشد. درباره تشویق حجازی هم گفت:« نام ناصرخان تا ابد در ذهن هواداران تیم باقی می ماند و یادش همیشه با ماست.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پ.ن
    همه دارن میگن بد بودیمپس من خیلی جو گیر شده بودم از بازیه دیشباز بس جلویه مس و داماش 85 دقیقه تو زمین خودمون بودیم این به چشمم خوب اومد

12. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کریمیان: تنها برتری استقلال برابر فجر تجربه بود

مهرداد کریمیان در پایان دیدار تیم های فجرسپاسی و استقلال تهران در گفت وگو با خبرنگاران خاطرنشان کرد: نمایش خوب و تحسین برانگیزی را برابر تیم پرستاره استقلال داشتیم.
    وی افزود: بازی بسیار خوبی به نمایش گذاشتیم و تنها بر اثر اشتباهات خودمان و تجربه بالای بازیکنان استقلال مغلوب شدیم.
    کریمان ادامه داد: فجرسپاسی تیم بسیار جوانی است و به طور یقین با گذشت زمان به شرایط بهتری می رسد.
    وی اذعان کرد: اطمینان دارم که توانایی رسیدن به نتایج مناسب را در آینده نزدیک دارا هستیم.
    هافبک فجرسپاسی در پایان اظهار داشت: با همین بازیکنان جوان و آینده دار به لیگ برتر راه پیدا کردیم و به طور یقین درپایان فصل جایگاه خوبی در جدول رده بندی خواهیم داشت.
    گفتنی است؛ تیم فوتبال فجرسپاسی چهارشنبه شب با دو گل برابر استقلال تهران شکست خورد.

جلال حسینی: می‌رفتم استقلال پشـــیمان می‌شدم

پس از بازی با نفت آبادان و در مصاحبه‌ای عنوان کرده بودی که تا سه ماه نمی‌خواهی مصاحبه کنی؟!
    درست روز بعد از بازی بود که آن مصاحبه را انجام دادم و از آنجایی که عصبانی بودم، یک حرفی به زبان آوردم و گفتم تا سه ماه نمی‌خواهم مصاحبه کنم. وگرنه اگر قرار بود با حرف نزدن خیلی از مشکلات برطرف شود، خیلی‌ها سکوت را به صحبت کردن ترجیح می‌دادند.
    از بازیکن باتجربه‌ای مثل تو بعید بود که مرتکب آن اشتباه شود تا نفتی‌ها به واسطه آن اشتباه به گل برسند!
    هر بازیکنی حتی اگر باسابقه‌ترین و باتجربه‌ترین بازیکن تیمش هم باشد، مرتکب اشتباه می‌شود و اشتباه بازیکن جزیی از فوتبال است. همین اتفاقات است که باعث جذابیت فوتبال شده، اما با این حال می‌توانستم در آن صحنه تصمیم بهتری بگیرم و خودم هم می‌دانم که در آن موقعیت کاملا غیرحرفه‌ای و مبتدیانه عمل کردم.
    همین اشتباه تو باعث شد تا لوکا بوناچیچ پس از این بازی و در مصاحبه‌ای عنوان کند که برخی از بازیکنان سپاهان متکی به ساکت بودند و برای این مدیر بازی می‌کردند. در این باره چه صحبتی داری؟
    من در این باره چیزی نشنیدم و پیرامون این مساله مصاحبه‌ای از ایشان ندیدم و از این‌رو نمی‌توانم در مورد آن صحبت کنم.
    حالا واقعا برخی از بازیکنان سپاهان متکی به ساکت بودند؟
    یک بازیکن وظیفه‌اش بازی کردن برای تیمش است و برای همین کار هم پول می‌گیرد. مسایل مدیریتی یک باشگاه به بازیکن مربوط نمی‌شود و یک فوتبالیست فقط باید به فکر بازی کردن باشد.
    خیلی‌ها بر این عقیده‌اند که با رفتن ساکت، سپاهان دچار افت می‌شود و نمی‌تواند روزهای خوبش را تکرار کند. نظرت در این باره چیست؟
    باشگاه سپاهان یک مجموعه کاملا سازمان‌یافته است و تصمیماتی که در آن اتخاذ می‌شود، تصمیمات هدفداری هستند. به طور حتم همه اتفاقاتی که زمینه‌ساز جدایی آقای ساکت شد، فقط در راستای بهبود تیم صورت گرفت. آقای رحیمی مدیر باتجربه و کاردانی هستند و مطمئن هستم که با مدیریت ایشان هم روزهای خوبی در انتظار سپاهان خواهد بود.
    در نبود هادی عقیلی خیلی‌ها روزهای خوبی را برای خط دفاع این تیم پیش‌بینی نمی‌کنند. خود تو در این باره چه صحبتی داری؟
    مگر فقط هادی عقیلی از تیم‌مان رفته است که همه از نبود او صحبت می‌کنند؟ ما به جز عقیلی سه بازیکن دیگر را در خط دروازه‌ و دفاع تیم‌مان از دست دادیم، دروازه‌بانی مثل رحمتی و مدافعانی همچون خسرو حیدری و احسان حاج‌صفی. درست است که برای این فصل این بازیکنان را از دست دادیم ولی در عوض توانستیم جایگزینان خوبی برای آنها پیدا کنیم. تمام سعی‌مان را به کار می‌گیریم تا جای خالی این بازیکنان را به خوبی پر کنیم.
    پس فکر می‌کنی بتوانی لیدر خوبی در خط دفاع سپاهان شوی؟
    قرار نیست لیدر خط دفاع سپاهان شوم چون سایر مدافعان تیم هم به خوبی به وظایف‌شان واقف هستند و آنقدر تجربه دارند که بتوانند در هر بازی خوش بدرخشند.
    وضعیت تیم‌تان را چطور می‌بینی؟
    پس از پیروزی که مقابل نفت آبادان کسب کردیم، شرایط بسیار خوبی بر تیم‌مان حاکم شد. تمامی بازیکنان‌مان به لحاظ روحی و بدنی در وضعیت خوبی به سر می‌برند وآماده‌اند تا دومین پیروزی تیم در فصل جدید را در تبریز و مقابل شهرداری رقم بزنند.
    پیش‌بینی‌ات از این بازی چیست؟
    تیم شهرداری تبریز در این سه هفته ثابت کرده است که این فصل حرف‌های زیادی برای گفتن خواهد داشت. این تیم در آزادی و مقابل ۷۰هزار تماشاگر توانست پرسپولیس را با آن همه ستاره‌اش شکست بدهد و طبیعی است که بازی راحتی مقابل شهرداری نخواهیم داشت. پیش‌بینی یک بازی سخت برای هر دو تیم می‌کنم. فکر می‌کنم که این بازی، بازی جذاب و تماشایی از آب درآید.
    حالا در این میان شانس پیروزی کدام تیم را بیشتر می‌دانی؟
    باید بگویم که شانس دو تیم برای کسب پیروزی کاملا برابر است اما در این میان امیدواریم که به واسطه تفکرات حرفه‌ای لوکا بوناچیچ بتوانیم با دست پر از تبریز بازگردیم.
    آینده سپاهانی که جدا از ترکیبش در کادر مدیریتی و فنی‌اش هم دچار تغییر و تحول شده است را چطور می‌بینی؟
    برای این فصل از رقابت‌ها کار بسیار سخت و دشواری در پیش داریم اما شک نکنید که سپاهان از این آزمون سخت با سربلندی بیرون می‌آید چون تمام تغییرات و جایگزینی‌هایی که صورت گرفته کاملا حساب‌شده و اصولی بوده است.
    قبل از تمدید قراردادت با سپاهان پای میز مذاکره با مسوولان استقلال نشسته بودی، تیمی که در پایان فصل نقل و انتقالات بسیار خوب و به اصطلاح کهکشانی بسته شده تا از حالا خیلی‌ها آن را مدعی اصلی قهرمانی تلقی کنند. پشیمان نیستی که پیشنهاد این تیم را رد کردی و در سپاهان ماندی؟
    دلم با سپاهان بود و مطمئن هستم اگر به استقلال می‌رفتم، حتی با وجود پشت سر گذاشتن روزهای خوب به همراه این تیم، از حضور در آن پشیمان می‌شدم. از اینکه در سپاهان ماندم نه‌تنها پشیمان نیستم بلکه خوشحال هم هستم چون مطمئنم روزهای خوبی در انتظار تیم‌مان است. سپاهان در سه بازی پنج امتیاز کسب کرده و من این شروع را شروع بدی برای تیمم نمی‌دانم.

اخبار کویت:ال ولید علی ال گل ال گل......

امروز تلویزیون الکویت گل ولید علی هافبک استقلال به فجر سپاسی را نشان داد که گزارشگر گفت گل گل گل الگل الگل ال ولیدال علی..... خیلی جالب بود فکر کنم تو دربی هم همچین اتفاقی رخ بدهد....

عمران زاده:جادوی استقلال ستاره هایش است

بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: در استقلال از جادو و جنبل خبری نیست شاید جادوی ما خوب بودن ستاره هایمان است. حنیف عمران زاده بازیکن تیم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارات افزود:صحبت های بعضی افراد در مورد جادو و جنبل استقلال از روی نادانی است چراکه این حرف ها خنده دار و غیر قابل باور است.
    وی اضافه کرد: این هفته یک بازی برابر مقاومت داریم. این تیم چون تازه به لیگ آمده و دوست دارد برابر ما خودی نشان دهد بنابراین باید حواسمان جمع باشد.
    عمران زاده در پایان گفت: شرایط ما فوق العاده است و به همین شکل با قدرت به کارمان ادامه خواهیم داد تا به قهرمانی برسیم./

استقلال با شکست فجر در یک قدمی صدر جدول قرار گرفت

/هفته چهارم رقابت های لیگ برتر/
    استقلال با شکست فجر در یک قدمی صدر جدول قرار گرفت
    ارسال به دوست نسخه چاپی نسخه چاپی
    تیم فوتبال استقلال تهران در آخرین دیدار هفته چهارم رقابت های لیگ برتر مقابل فجر به پیروزی دست یافت.
    به گزارش سرویس ورزشی برنا، دو تیم استقلال تهران و فجر شهید سپاسی شیراز در ورزشگاه آزادی مقابل یکدیگر به میدان رفتند تا پرونده هفته چهارم رقابت های لیگ برتر بسته شود.
    استقلالی ها در این دیدار بازی را هجومی آغاز کردند و توانستند در دقایق پایانی نیمه نخست توسط ولید علی به گل دست یابند. شاگردان پرویز مظلومی با آغاز نیمه دوم به حملات خود ادامه دادند و در دقیقه ۴۹ توسط فرهاد مجیدی بار دیگر دروازه فجر را باز کردند تا با کسب ۳ امتیاز دیگر به صدر جدول رده بندی نزدیک شود.

علی حمودی:امیدوارم پرسپولیس از بحران خارج شود/استقلال مقابل جوانانی آینده‎دار پیروز شد

هافبک تیم فوتبال استقلال تهران با اشاره به پیروزی این تیم برابر فجرسپاسی شیراز گفت: تیمی را شکست دادیم که بازیکنانش خیلی باتجربه نبودند اما نشان دادند که آینده‎ای روشن خواهند داشت.
    به گزارش خبرنگار مهر، علی حمودی، هافبک تیم فوتبال استقلال تهران چهارشنبه شب در پایان دیدار این تیم مقابل فجرسپاسی شیراز ضمن بیان این مطلب اظهارداشت: بازی سختی داشتیم، فجرسپاسی اگرچه از بازیکنان بزرگ و باتجربه بهره نمی‎برد اما جوانان این تیم با نمایشی که مقابل ما ارائه کردند نشان دادند که در آینده حرف‎های بسیاری برای گفتن خواهند داشت و هر یک از آنها می‎توانند آینده‎ای روشن در فوتبال ایران داشته باشند.
    وی تصریح کرد: با توجه به بازیکنان مصدوم و محرومی که داشتیم و فاصله کم بازی‌ها، برای دیدار با فجرسپاسی تنها به ریکاوری پرداختیم و نتوانستیم آنطور که دلخواه کادر فنی بود کارهای تاکتیکی لازم را مرور کنیم اما تجربه بازیکنان ما بر جوانی فجری‌ها فائق آمد و توانستیم این تیم را با دو گل شکست دهیم.
    حمودی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تا دیدار برابر فولادخوزستان زمان خوبی برای استراحت و مرور کارهای تاکتیکی داریم باید از این موقعیت به نحو احسن استفاده کرده و با تمرینات منظم خود را آماده دیدار برابر فولادخوزستان کنیم.
    هافبک تیم فوتبال استقلال درپاسخ به این پرسش که "آیا توانسته اید در تیم استقلال مهره مفیدی باشید؟"، گفت: نمی‌توانم پاسخی برای این سئوال داشته باشم. معتقدم این پرسش باید از اعضای کادر فنی و هوادارن تیم پرسیده شود اما امیدوارم بتوانم تا زمانیکه در استقلال هستم مهره‎ای کارآمد برای تیم باشم.
    حمودی در پایان در پاسخ به پرسش خبرنگاران مبنی بر ارزیابی شرایط بحرانی تیم پرسپولیس گفت: امیدوارم هرچه زودتر شرایط این تیم به گونه‌ای رقم بخورد که از این بحران سخت خارج شود. حضور یک پرسپولیس قوی در فوتبال ما می‌تواند بر جذابیت‌های لیگ یازدهم بیفزاید و همچنان مانند گذشته رقابتی بسیار سخت بین هواداران استقلال و پرسپولیس وجود داشته باشد.
    به گزارش خبرنگار مهر، در چارچوب هفته چهارم مسابقات فوتبال لیگ برتر ایران چهارشنبه شب در ورزشگاه آزادی تیم استقلال تهران در مصاف با فجرسپاسی شیراز به برتری ۲ بر صفر دست یافت.

bordobakht

14. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حیدری: استقلال تیم کهکشانی نیست

بازیکنان تیم فوتبال استقلال گفت: تیم استقلال کهکشانی نیست و ستاره‌ها بین تیم‌ها تقسیم شده‌‌اند.
    خسرو حیدری پس از برتری ۲ بر صفر برابر فجر سپاسی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تیم فجر بازیکنان با انگیزه‌ای داشت و آنها نیز خوب بازی کردند. خدا را شکر می‌کنم که از موقعیت‌هایی که داشتیم استفاده کردیم و توانستیم ۳ امتیاز را کسب کنیم. مهم نتیجه‌گیری تیم است ما در آینده بهتر و کامل‌تر می‌شویم.
    وی در مورد اینکه پس از ۴۰۰ روز در ورزشگاه آزادی برای استقلال بازی کرد گفت: من در بازی هفته گذشته برای استقلال بازی کردم که پیروز شدیم. در بازی با فجر نیز پس از یک سال برابر تماشاگران استقلال به میدان رفتم که بازی بدی انجام ندادم. خوشبختانه توانستیم در حد و نام استقلال بازی کنیم.
    حیدری در مورد اینکه قول قهرمانی استقلال را می‌دهد یا نه گفت: ما بازیکنان خوبی داریم اما اینکه می‌گویند ما کهکشانی هستیم درست نیست. ستاره‌های لیگ بین تیم تقسیم شده‌اند آنچه که می‌تواند یک تیم را به قهرمانی برساند تلاش و کوشش بازیکنان است و همدلی بازیکنان یک تیم می‌تواند تیم را قهرمان کند.

حاشیه دیدار استقلال - فجرسپاسی

شعار علیه استیلی
    طرفداران تیم فوتبال استقلال هم سرمربی سابق پرسپولیس را تشویق کردند و علیه حمید استیلی شعار سردادند. تماشاگران تیم استقلال پیش از آغاز بازی علیه حمید استیلی شعار سردادند و خواستار بازگشت علی دایی به پرسپولیس شدند.
    عدم حضور ۲ بازیکن
    فریدون زندی و محسن یوسفی برای چهارمین هفته متوالی در فهرست ۱۸ نفره استقلال قرار نداشتند .
    تور دروازه
    تور دروازه استقلال دچار مشکل داشت و مسئولان مشغول برطرف کردن این مشکل شدند.
    چهره ها
    علی فتح الله زاده، علی نظری جویباری، شاهرخ بیانی، عزیز محمدی از جمله تماشاگران ویژه این بازی بودند .
    مشکل کوئیروش
    کارلوس کوئیروش سرمربی تیم ملی نیز که با مشکل وارد ورزشگاه آزادی شده بود در جایگاه نشسته بود. ظاهرا ماموران مقابل در به خودرو حامل کوئیروش اجازه ورود به ورزشگاه را نداده بودند و او با مشکل وارد ورزشگاه شد.
    هواداران استقلال هم دایی را تشویق کردند
    طرفداران تیم فوتبال استقلال بعد از گلزنی تیم شان سرمربی سابق پرسپولیس را تشویق کردند. تماشاگران استقلال بعد از اینکه در دقیقه ۴۳ ولید علی برای تیم محبوبشان گلزنی کرد، علی دایی سرمربی سابق پرسپولیس را تشویق کردند.
    فریبا بدون کارت
    بهتاش فریبا مربی استقلال به دلیل نداشتن کارت مربیگری در جایگاه ویژه حضور دارد.
    روی سکو
    پژمان منتظری، جاسم کرار بازیکنان استقلال در جایگاه ویژه حضور داشتند. کرار به دلیل محرومیت و منتظری به دلیل مصدومیت نمی توانند برای تیم شان بازی کنند.

bordobakht

16. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مجیدی: هر موقع کی‌روش صلاح بداند،‌ در خدمت تیم ملی خواهم بود

هر زمانی که کارلوس کی‌روش صلاح بداند به تیم ملی خواهم رفت.
    فرهاد مجیدی پس از پیروزی ۲ بر صفر استقلال برابر فجر سپاسی عنوان کرد بازی خوبی انجام ندادیم، اما خوشحالم که توانستیم که به برتری دست یافتیم باید در آینده بهتر بازی کنیم تا بتوانیم با این تیمی که داریم به عنوان قهرمانی لیگ دست پیدا کنیم.
    وی در مورد آقای گلی خود یادآور شد: زیاد مهم نیست برای من موفقیت استقلال حائز اهمیت است و تمام بازیکنان تلاش کردند و من توانستم به گل دست یابم.
    کاپیتان استقلال در مورد تشویق ناصر حجازی خاطر نشان کرد: هواداران استقلال و مردم هیچ وقت یاد و خاطره حجازی را فراموش نخواهند کرد.
    وی درباره اینکه کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی در ورزشگاه حضور داشت و دعوت وی به تیم ملی فوتبال تصریح کرد: هر زمانی که سرمربی تیم صلاح بداند در خدمت تیم ملی خواهم بود.

کلانتری: تیمی که مجیدی دارد نباید راحت امتیاز بدهد

سرمربی تیم فوتبال فجر سپاسی گفت: تیمی که بازیکنی مثل فرهاد مجیدی دارد نباید راحت امتیاز از دست بدهد.
    علی کلانتری در نشست خبری پایان بازی با استقلال در حالی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد که فقط چهار خبرنگار رسانه‌های نوشتاری در سالن حضور داشتند و گزارشگران تلویزیون غایب بودند.
    وی در ابتدای صحبت‌هایش گفت: در نیمه اول بازی را در اختیار گرفتیم، اما نتوانستیم از موقعیت‌ها استفاده کنیم فرصت‌های خوبی داشتیم گل دقیقه ۴۳ همه چیز را عوض کرد. اگر با تساوی بدون گل به رختکن می‌رفتیم در نیمه دوم راحت‌تر بازی می‌کردیم.
    سرمربی فجر تاکید کرد: از تیمم راضی هستم، به خصوص که در نیمه اول اگر ما مساوی به رختکن می‌رفتیم در نیمه دوم گل نمی‌خوردیم.
    کلانتری افزود: تیمی که بازیکنی مثل فرهاد مجیدی داشته باشد نباید راحت امتیاز بدهد و باید خوب و روان بازی کند. مجیدی در این دیدار همه کار کرد و روی هر ۲ گل نقش پررنگی داشت. او باهوش و باتجربه بود و می‌تواند به فوتبال ملی ما کمک کند.
    وی عنوان کرد: در نیمه اول درصد مالکیت ما زیاد بود و موقعیت‌های گل زیادی داشتیم. یک سوم زمین حریف مال ما بود اما گل دقیقه ۴۳ همه چیز بازی را عوض کرد.
    سرمربی فجر سپاسی با اشاره به تاکتیک تیمش گفت: ما از بازیکنان سرعتی استفاده می‌کردیم تا در حملات به نتیجه برسیم اما از عملکرد بازیکنان سرعتی‌مان راضی نیستم.
    کلانتری در مورد داوری مسابقه گفت: داوری خوب بود و مشکلی نداشت اما تیم ما بی‌تجربه بود. برای ضد حملات برنامه داشتیم و می‌توانستیم بازنده این مسابقه نباشیم، اما چون خوب ریکاوری نکرده بودیم از نظر بدنی دچار مشکل شدیم. استقلال هم سنگین بود

18. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

20. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •