تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 154 اولاول ... 4888949596979899100101102108148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مرکل نیم فصل اول توی جنوا خیلی خوب کار کرد
    مخصوصا در بازی مقابل یووه که فکر کنم دو تا پاس گل داد...یک ضربه سر هم به تیر دروازه زد
    من که خیلی از بازگشت مرکل خوشحال شدم
    ولی با این همه مصدومی که در خط هافبک داریم فکر کنم باید یک خرید دیگه هم در این قسمت داشته باشیم
    از خرید مونتولیوو بشدت استقبال میشه

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مصباح دفاع چپ لچه رو گرفتیم.....امیدوارم خریدش مثل نوچرینو بشه

4. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رسمی : مرکل به میلان بازگشت

مرکل شماره 37 را بر تن خواهد کرد...

میلان با انتشار بیانیه ای رسما اعلام کرد الکساندر مرکل پس از گذشت 6 ماه قرضی در جنوا به سن سیرو بازگشت.

این ستاره 19 ساله آلمانی بخشی از ستاره های تیم جوانان میلان بود اما به دلیل عدم فضای کافی در تیم اصلی برای او به عنوان بخشی از قرار داد استفان ال شاراووی نصف مالکیت او به جنوا بخشیده شد.

عصر امروز روسونری ها در بیانیه ای رسمی در وب سایت خود تایید کردند مرکل به صورت موقت به سن سیرو بازگشته است.

او پیراهن شماره 37 را بر تن خواهد کرد از آنجایی که آکوئیلانی به مدت یک ماه مصدوم است و گتوزو به دور از آمادگی و حتی او نیز دست کم یک ماه در دسترس نمی باشد می تواند به تقویت خط میانی میلان بپردازد و این در حالی است که مکسس نیز بار دیگر 8 هفته در اختیار نمی باشد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رسمی : دومین خرید زمستانی میلان

جمال مصباح به میلان پیوست..

همانگونه که انتظار می رفت سران میلان روند دومین انتقال زمستانی خود را تکمیل کردند و پس از به خدمت گرفتن الکساندر مرکل در روز سه شنبه، این بار مدافع چپ تیم لچه جمال مصباح را به خدمت گرفتند.

در دوهفته ی گذشته جلساتی ما بین سران میلان و لچه صورت گرفت تا سرانجام امروز(چهارشنبه) مراحل نهایی این انتقال نیز انجام شد تا مصباح از روز پنچشنبه تمرینات خود را با روسونری آغاز کند.

سایت رسمی باشگاه لچه در خبری آورده است:

" باشگاه لچه اعلام می کند که مصباح را به آ ث میلان واگذار کرده است."

در ادامه ی این خبر آمده است که دیوید اسپزاله مهاجم 18 ساله نیز به لچه پیوسته است.گفته می شود لچه 50 درصد مالکیت این بازیکن جوان میلان را در اختیار گرفته است.

به نظر می رسد میلان 500هزار یورو برای مالکیت مشترک این بازیکن 27 ساله پرداخت کرده است. رودنی استراسر نیز پس از به پایان رساندن یک دوره ی کوتاه مدت در لچه به میلان بازگشت اما به دلیل آسیب دیدگی شدید آینده ی او در ابهام است.

بر اساس گزارشات رسیده میلان با مصباح قراردادی 3 ساله امضا کرده است اما این خبر به طور رسمی از طرف میلان تایید نشده است.

6. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بازی با نوارا رو توی جام حذفی بردیم و حریف لاتزیو شدیم.....
    نکته مثبت بازی درخشان الشاراوی بود

8. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الشاراوی در حد یک ستاره درخشید...به نظرم اگه بجای پاتو و روبینیو به بازی گرفته بشه خیلی بهتره و میتونه عملکردی بهتری نسبت به این دو بازیکن داشته باشه.
    واقعا با استعداده و مهمتر این که خیلی با انگیزه است...امیدوارم با این بازی درخشان الگری بیشتر از این ها به اون میدون بده
    سیلوا مصدومه یا این که برای استراحت به این بازی دعوت نشده بود ؟!

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب تایوو هم مثل این که به تیم QPR منتقل شد و بصورت قرضی با گزینه حق خرید در پایان فصل .
    پاتو هم که که دوباره یک ماه مصدوم شد...کلا این روند مصدومیت پاتو بدجوری روی اعصابه...خوب بود پاتو رو میدادیم به PSG و بجای اون توز رو میگرفتیم.

12. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کاریکاتور روز: مالدینی، درهای بسته میلان و پیشنهاد اغوا کننده پی اس جی

اسطوره باشگاه میلان در آستانه پیوستن به پاری سن ژرمن قرار دارد

سایت گل- پائولو مالدینی، مدافع اسطوره ای میلان، روز گذشته اعلام کرد بارها تلاش کرد تا به کادر فنی میلان اضافه شود اما هیچگاه به طور رسمی از او دعوت به همکاری نشد و به همین دلیل، ممکن است به پیشنهاد باشگاه پاری سن ژرمن پاسخ دهد.

14. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از پیوستن به میلان افتخار می کنم

در اینجا می توانید نخستین مصاحبه جمال مصباح با شبکه اختصاصی باشگاه را مشاهده کنید.

جمال مصباح از پیوستن به باشگاه میلان بسیار خوشحال است و امیدوار است هر چه سریعتر با تیم هماهنگ شود.

جدیدترین خرید زمستانی روسونری ها شب گذشته در دفتر مرکزی باشگاه در توراتی شکل گرفت و این بازیکن رسما تا سال 2016 میلادی بازیکن میلان است و دستمزدی سالانه 500000 یورو دریافت می کند.

میلان همچنین با این انتقال با مدافع تازه وارد خود تنها پس از 6 ماه نا موفق ,تایه تایوو خداحافظی کرد کسی که به نظر می رسد در آستانه انتقال قرضی 6 ماهه به باشگاه لیگ برتری کوینز پارک رنجرز می باشد.
    مصباح به میلان آمد تا جای این مدافع نیجریه ای را پر کند .کسی که قادر به تاثیرگذاری باشد.

مصباح پس از اولین جلسه تمرینی خود با هم تیمی های جدید در میلانلو در مصاحبه با شبکه اختصاصی باشگاه گفت " از این که به میلان پیوسته ام افتخار می کنم و این بابت بسیار حس غرور می کنم.

من در اینجا در کنار قهرمان های بزرگی که حضور دارند میل به رشد و پیشرفت دارم.حضور در کمپ تمرینی روسونری ها , میلانلو کاملا خاص و رفتار هم تیمی ها با من بسیار خوب و عالی بود.
    امیدوار هستم هرچه سریعتر با تیم هماهنگ و برای حضور در ترکیب اصلی در دسترس باشم"

" من تعدادی گل به ثمر رسانده ام اما بیشتر آن ها به زمانی بازمی گردد که من در پست هافبک بازی کرده ام"

" در لچه من همیشه در خط دفاعی بازی کرده ام اما من علاوه بر این بازی کردن در نیمه زمین را نیز دوست دارم"

" خاطره 4-3 میلان برابر لچه در این فصل ؟ نیمه اول بسیار فوق العاده بود چرا که ما ( لچه ) موفق شدیم با 3 گل کار را در نیمه نخست به پایان برسانیم.

اما پس از آن هم تیمی های جدید من می دانستند که چطور باید به بازی بازگردند و کسب نتیجه کنند و هر آن چه را که برای کسب پیروزی لازم بود انجام دادند.این یک بازی فراموش نشدنی در دوران حرفه ای گری من است"

مصباح شماره 15 روسونری ها را بر تن خواهد کرد.

در کنار مصباح بازیکنانی چون تیاگو سیلوا , کلارنس سیدورف , الکساندر مرکل و استفان ال شاراووی به تمرینات عادی و همیشگی همرا به تیم پرداختند اما فیلیپ مکسس که دچار آنفولانزا شده است ممکن است بازی هفته 19 سری آ ایتالیا برابر نوارا را از دست بدهد و به لیست بازیکنان بزرگ دیگر میلان که در این بازی حضور نخواهند داشت اضافه شود.

16. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده برای بازی مقابل نوارا:

دروازه بان : آملیا , روما

مدافع : آباته , آنتونینی , بونرا , مصباح , مکسس ,تیاگو سیلوا و رودریگو الای

هافبک : آمبروزینی , امانوئلسون , مرکل ,نوچرینو, سیدورف و فن بومل

مهاجم : الشاراووی , ایبراهیموویچ , اینزاگی و روبینیو

بازیکنان مصدوم:

کریستین آبیاتی ,الساندرو نستا , زامبروتا , ماریو یپس , متیو فلامینی ,کوین پرینس بوآتنگ , آلبرتو آکوئیلانی , گتوزو , پاتو و آنتونیو کاسانو

18. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

توز گفته فقط و فقط میلان....
    این دیگه اخرین فرصته....امیدوارم برلوی پوسیده مغز درک کنه که دیگه پاتو از فوبتال سیر شده...یه مهاجم شیشه ای که هر وقت حال کنه گل میزنه....اما توز یه چیزی در حد زلاتان هست...با انگیزه و قوی.....سری قبل گالیانی بدبخت خوب فهمیده بود....میخواست پاتو رو بفروشه با پولش توز رو بخره...اما برلو خودشو انداخت وسط و معامله رو خراب کرد....

بازیکنان مصدوم:

کریستین آبیاتی ,الساندرو نستا , زامبروتا , ماریو یپس , متیو فلامینی ,کوین پرینس بوآتنگ , آلبرتو آکوئیلانی , گتوزو , پاتو و آنتونیو کاسانو
    این دکتر توانا و بدنساز میلان رو باید اعدام کنن!!
    آخه چقدر مصدوم؟؟ کدوم تیم اینقدر مصدوم داده؟؟
    Last edited by H A M A S; 22-01-2012 at 13:51.

20. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •