تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 320 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

در مورد گل مسی هم که همه گفتن. در و دیوار و طاقچه او ... منم نشانه ای از هوش و زکاوت و اینها ندیدم! فقط سماجت. اون گل پارسالش چرا ولی این به هیچ وجه.
    ببینید دوستان من یه نکته ای رو بگم
    هر کسی که فوتبال بازی کرده باشه(حالا در هر حدی) میدونه که جایگیری خیلی خیلی مهمه (ایرادی که همش از بنزما میگیرن) و این به هیچی برنمیگرده جز هوش بازیکن

رائول که چندین سال خط حمله رئال رو بیمه کرده بود و همه ازش به بزرگی یاد میکنن خیلی از گلهاشو به همین سبک زده (همینطور نیستلروی و رونالدوی برزیلی)
    همون موقع هم یه عده میگفتن رائول با مفت خوری و اینجور صحبتها گلهاشو میزنه

بحث گل مسی هم همینه
    جاگیریش بین 3-4 تا رئالی طوریه که بهترین استفاده رو میکنه
    همه گفتن پپه لیز خورد ولی در اصل پپه با یه نیمچه تنه مسی افتاد رو زمین
    و مسی توپ رو درست از زیر دست بهترین دروازه بان جهان گل کرد

حالا نمیدونم دیگه این گل چه ربطی به نور افکن و ... داره

در کل این نظر منه و یه عده ممکنه فقط اشتباه دفاع رو عامل گل بدونن
    تو همین بازی بارساییها از این اشتباه ها زیاد داشتن (والدس ، آبیدال و...) اما مهاجمای ما (رونالدو ، بنزما و دی ماریا) نتونستن استفاده لازم رو ببرن(بر خلاف مسی)
    با این حساب مسی خیلی خوش شانسه که تو 5 بازی 7 تا گل بهمون زده!

2. 10 کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

نه بهترش اينه : تا زماني كه تيم از اين شاخه به اون شاخه نپره و هدف داشته باشه.
    همون میشه دیگه!
    تا هر وقت نتیجه بگیره!
    من كي نوري شاهين رو مسخره كردم؟! در توانايي هاش هيچ شكي نيست من صحبتم اين بود تا زماني كه ما بازيكن داريم مثل گاگو / گرانرو / پدرو لئون / لسانا كه بازي بهشون نميرسه دليلي نداره خريدي بشه كه بهش نياز نيست!.
    برادر این جمله یعنی چی پس؟!
    بازيكن هايي مثل نوري شاهين !
    اون بازیکنایی که گفتید هم جز گرانرو، بقیشون میرن از تیم!
    شاهین یه بازیکن خیلی خلاق که میتونه خیلی کمک کنه بهمون...
    بعد اینکه اون تیمی که قهرمان هم میشه، 2-3 بازیکنش رو عوض میکنه تا کلیشه نشه اما شما میگید ما که هیچی نبردیم، 100 تیم رو نگه داریم و 2-3 تا تغییر ندیم توش؟
    چرا ديدم ! 10 نفر بودن داشتم تلاش ميكردن واسه تيم و يه نفر بود داشت تلاش ميكرد خودش گل بزنه ! حتي موقعيت هاي خوب رو يه پاس ساده نميده ! من منظورم به اين آدم بودش ... شما بازي اوزيل رو مقايسه كن ببين چقدر مفيد تر هست تا اين شماره 7 !
    خب برادر عزیز، کریس رو همه یکی از بهترین های بازی میدونن اما شما میای اینطوری بهش تیکه میندازی، چیزی جز اظهار نظر شخصی و درست نیست!
    کریس تویه همین بازی، 2-3 بار کریم رو تک با تک کرد و فقط 1 جا تکروی کرد و شوت زد!
    تازه همین شوتهاش کلی گل برامون داشته!
    برید یکبار دیگه فیلم بازی رو از آرشیو صدا و سیما نگاه کنید...اما این دفعه نه با یه دید منفی!
    آره اين طرفداري نبود چون من باورم نميشه تيم دلبوسكه رسيده به اينجا كه اين همه خرج كرده يه جام حذفي رو برده ! اين فصل هم من قول ميدم باز چيزي نميبينيم از رئال ... ( باز به عنوان همون طرفدار سابق به قول شما ! چون از سياست ها و رفتار هاي مديران باشگاه دلخورم)
    فکر میکنی الان من دارم بحث میکنم، از اون تیم دلبوسکه، بدم میاد؟!
    نه حمید عزیز. من میگم اون تیم تموم شد و رفت..(ما از کجا حالا بریم زیدان و رونالدو و کارلوس و رائول و هیرو و... گیر بیاریم؟!)
    الان این تیم رو داریم...یه تیم داشتیم که کلا امیدی بهش نبود و این تیم رو داریم که کلی امید بهش(بچه های بارسایی، بیان بگن این رئال رو چقدر قویتر از رئال 2 سال پیش میدونن؟!)
    خب اين كه دقيقا حرف منه ... چرا تو اين چند سال اين همه خريد سليقه اي انجام شده و ثبات نداشت تيم؟! چرا اين همه مربي عوض شد؟! مگه كاپلو تيم رو قهرمان نكرد؟! چرا عوضش كردن؟! من از اين فرصت ندادن ها دلخورم. يكي شايد بگه خب ردال زمانت كاپلو زيبا بازي نميكرد ... اما بايد بهش فرصت ميدادن ... الان هم بايد همه در آرزوي اون عنوان قهرماني لاليگا باشن.
    خو الان تمام بچه ها با اومدن خوزه، امیدوار شدن به همین موضوع و بعد از مدتها، میتونیم یه مربی رو بیش از 1 سال و احتمالا 3-4 سال داشته باشیم!
    زیدان هم که داره یاد میگیره و بعید نیست بعد از خوزه، بشه مربی!
    اما در مورد اشتباهات، والا من بیشتر از شما از دست مدیران ناراضی هستم اما اومدن خوزه باعث شد تا شیوه تیم به کل عوض شه..
    دیگه اسم ها خریده نمیشن بلکه بازیکنایی میان که بدرد تیم بخورن...دیگه مربی سریع عوض نشد..شیوه تیم تازه داره شکل میگیره..
    چیزیکه من به شما میگم، همینه که این تیم فرق داره با تیم های اخیر رئال..
    این تیم میتونه بشه همون تیم دلبوسکه و چه بسا بهتر از اون تیم!
    فقط یخورده ایمان داشته باشید به این تیم
    (بارسایی ها بگن..تویه این 2-3 سال اخیر، تویه کدوم بازی بوده که بارسا تعداد موقعیت هاش به زور 3 تا بوده؟!)
    من كي گفتم كهكشاني كه خودم نميبينمش؟!! من گفتم خريد هاي بي هدف !
    خب هی از اون بازیکنا نام میبرید و بازیکنای کم نام و نشون الان رو که به تیم اومدن، زیرسوال میبرید..!
    ستارمون رو هم که شستید کلا!: دی

ضربه كاشته ميزنه ميره اوت در حالي كه 5 نفر رو گل منتظر توپن !
    مرد مومن این همه گل از رو ضربات ایستگاهی زده!
    آخه دیگه چقدر بی انصافی میکنید شما؟!
    مگه قراره هرچی زد گل بشن؟!
    در مورد كارواليو هم باهات كاملا مخالفم ... ديگه در سطح رئال نيستش ... بايد به آلبيول بازي بدن كه يه‌آينده اي هم داره نه كسي كه اين يكي 2 سال نهايت بايد خداحافظي كنه.( نظر شخصي)
    آخه چطور در سطح رئال نیست در حالیکه تویه اکثر بازیها، جز بهترین های تیمه؟!
    مالدینی تا 40 بازی کرد بدون مشکل! اینم تازه 32-3 سالشه!
    مالدینی نیست اما میتونه 3-4 سال دیگه بازی کنه تا وقتیکه واران با تجربه بشه و فیکس بشه...
    البیول هم که همه میگن بهش سوتی اونقت شما طرفداری میکنی ازش!: دی
    +
    زیدان یه افسانه بود! یه افسانه واقعی!
    کجا دیگه یکی مثلش پیدا میشه که شما هی از اون اسم میارید؟!
    اصلا کار درستی نیست مقایسه این بازیکنا با کسی مثل زیزو...
    واقعا گل مسی رو باید به زمین خوردن های نه یک بازیکن بلکه چندین مدافع و آفتاب و نورافکن و چشم بازیکنان بزاریم!!!
    و هیچ حرفی از تکنیک و هوش و ذکاوت مسی تو اون صحنه نزنیم
    یا دوستان دیگر رئالی راجب گل ویا بگن که اگر صد بار هم اون ضربه رو میزد گل نمیشد و شانسی بود!!!
    اگر چه گل های زیاد این مدلی از ویا دیدیم آخریش هم گلی شبیه این تو فینال فصل پیش قهرمانان جلوی منچستر...

بهتره یکم فقط یکم تعصب هامون رو کمتر کنیم رفقای عزیز
    مهرداد عزیز، شما هم بهتره این تعصب روی مسی رو کنار بزنید!
    اینقدر بزرگش کردید که گل خالی هم بزنه، میگید "چه هوشی داره!"
    ضربه آخرش خوب و پرسینگ عالی بود اما بقیش رو که ار اصلی بود، مدافعین رئال انجام دادن که!
    درباره گل ویا هم شاید بازم بتونه گل کنه اما به اون زیبایی نمیشه دیگه!
    توپ انگار کامپیوتری تنظیم شده بود! قشنگ از رو دستای ایکر که رد شد، اومد پایین!

4. 8 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

من كي نوري شاهين رو مسخره كردم؟! در توانايي هاش هيچ شكي نيست من صحبتم اين بود تا زماني كه ما بازيكن داريم مثل گاگو / گرانرو / پدرو لئون / لسانا كه بازي بهشون نميرسه دليلي نداره خريدي بشه كه بهش نياز نيست!.
    اینی که می گی در توانای های نوری شاهین شکی نیست ولی از اون ور میای اسم گاگو و پدرو لئون رو میاری که رو هم 5 تا بازی بهشون نمیرسه تو فصل حیلی دو پهلوئه. حقیقتا نمی تونم هضمش کنم.
    گرانرو که از آکادمی رئال هست و همیشه خوزه ازش تعریف می کنه که تو تمرینا چقدر زود میاد و جلساتی هم به صورت انفرادی میاد تمرین می کنه تا خودش رو نشون بده. هیچ وقت اعتراض نمی کنه که چرا کمتر بهش بازی میرسه. تعصب زیادی هم به تیم داره و نسبت به بقیه نیمکت نشینا بیشتر بازی می کنه .
    لاس که کم بهش بازی نرسید که شما داری می گمی تعجب می کنم ولی واسه این فصل اسم لاس و گاگو و پدر لئون اصلا تو لیست تیم چه تو بازی های پیش فصل و چه سوپر کاپ نبوده و نیست چون جایی تو برنامه های سر مربی ندارن ...
    گاگو زمان کاپلو نشون میداد که می تونه بازیکن آینده داری باشه ولی با رفتن کاپلو تو این سالا چیز زیادی ازش ندیدیم و مثه یه بازیکن بسیاز معمولی کار می کرد و وقتی هم بهش بازی نمیرسید زود تهدید می کرد و ... نمونه یه بازیکن غیر حرفه ای و غیر متعصب.
    و اما نوری شاهین... نوری شاهین فصل پیش بازیکن سال بوندس لیگا شد. لیگی که توش شوان اشتایگر , فیلیپ لام , روبن و ...
    توش بازی می کنن ولی با بازی هایی که واسه دورتموند انجام داد از همه بازیکنان بزرگ بوندسلیگا عملکرد بهتری داشت. از اون ور رئال فصل پیش 1-3-2-4 بازی می کرد و چون 2 تا هافبک وسط بیشتر نداشت وقتی که تیم مقابل آلونسو رو مهار می کرد رئال تو حمله به مشکلاتی بر می خورد واسه همین خوزه نوری شاهین رو اولویت در خریدهای قرار داد تا بعد از یه مدت که تو ترکیب تیم جا افتاد سیسیتم تیم را به 3-3-4 تعییر بده که تو خط هافبک خدیرا , آلونسو و شاهین بازی کنن که شاهین با دید بالایی که در تشخیص فضاها و تکنیک خوبی که داره بتونه بازی سازی تیم در وسط زمین رو بهبود ببخشه. از طرفی شاهین مثل بقیه بازیکنای ترک بازیکن جنگنده ای هست و از قدرت تکل زنی و پرسینگ قابل قبولی برخورداره. علاوه بر اینا یکی از تخصص هاش زدن ضربه کاشته هست که تو فصل پیش در بازی های بزرگ برای دورتموند از روی کاشته گل های مهمی زد و روی هم رفته یه بازکن چند بعدی هست و قراره بعد از مدتی اگه اوضاع خوب پیش بره فیکس بازی کنه و جز برنامه های اصلی تیم در سال های آینده هست و قابل مقایسه با گاگو یا لاس که بازیکن های تک بعدی هستن نیست و برای پر کردن نیمکت خریداری نشده

چرا ديدم ! 10 نفر بودن داشتم تلاش ميكردن واسه تيم و يه نفر بود داشت تلاش ميكرد خودش گل بزنه ! حتي موقعيت هاي خوب رو يه پاس ساده نميده ! من منظورم به اين آدم بودش ... شما بازي اوزيل رو مقايسه كن ببين چقدر مفيد تر هست تا اين شماره 7 !
    اصلا این حرفتون رو قبول ندارم . و تو همین بازی به جز یکی دو مورد که از فاصله نسبتا دوری اقدام به شوت زدن کرد تو 90 دقیقه دوندگی زیادی کرد پاس های زیادی داد و رو جناح راست بارسا و شخص دنی آلوز : دی فشار زیادی وارد کرد جوری که دنی آلوز که تو همه بازی های جلو میکشه و تو حمله شرکت می کنه مجبور بود با تکل توپ های رونالدو رو به کرنر بفرسته و مجالی واسه حمله کردن نداشت... اینی که میگی با اوزیل مقایسه کنین خب اصلا قابل مقایسه نیستن . یه تیم همون طور که به یه طراح مثه اوزیل نیاز داره به یه بازیکن سرعتی و گل زن مثه رونالدو هم نیاز داره و این دو تا کاملا بحثشون جداست

اين فصل هم من قول ميدم باز چيزي نميبينيم از رئال
    اینم که تو حوزه پیش گویی جا میگیره و هنوز فصل شروع نشده شما قول میدی!

چرا تو اين چند سال اين همه خريد سليقه اي انجام شده و ثبات نداشت تيم؟! چرا اين همه مربي عوض شد؟! مگه كاپلو تيم رو قهرمان نكرد؟! چرا عوضش كردن؟!
    این قسمت کاملا تایید میشه. سوال من و خیلی های دیگه تو این سال ها همین بوده ...

من كي گفتم كهكشاني كه خودم نميبينمش؟!! من گفتم خريد هاي بي هدف !
    فصل جدید که هنوز شروع نشده که بخوایم قضاوت کنیم راجع به خرید های جدید پس فعلا خرید های فصل پیش رو در بررسی می کنیم : خدیرا و اوزیل که نیازی به توضیخ دارن. کاروالیو که شما گفتی پیره و ... باید بدونی که فصل پیش در جام قهرمانان در کنار ویدیچ و پیکه به عنوان یکی از بهترین دفاع وسط ها انتخاب شد و در لالیگا هم خط دفاع تیم رو رهبری کرد و نظمی بخشید که کمتر تو این سال ها تو دفاع رئال شاهد بودیم . دی ماریا که با گل ها و پاس گل هایی که در بازی های مهم فصل داشت مطمئنا خرید موفقی به شمار میره . پدرو لئون خرید ناموفقی بود که دلیلش این بود که توسط والدانو خریداری شده بود و قبل از اومدن خوزه به تیم صورت گرفته بود و طبیعیه که با اختلافی که بین والدانو و خوزه وجود داشت به نا کجا آباد می رفت ...
    حالا از بین این تعداد خرید وقتی اکثر اونها عملکرد بسیار خوبی داشتن به اون میگین خرید بی هدف ؟!

شماره ي 7 ضربه كاشته ميزنه ميره اوت در حالي كه 5 نفر رو گل منتظر توپن ! ... يه زماني هم كسي مي خواد خودخواهي كنه ميشه مثل زيدان كبير در بازي با انگليس 7-8 سال قبل ... تيم عقب بود اما 2 تا كاشته زد و گل شد
    !ولا که شما به هر سایت یا مرجعی مراجعه کنی یا اصلا خودت اگه ضربه رو به دقت دیده باشی گفتن که ضربه با اختلاف چند اینچ رفت بیرون که نمیشه گفت ضربه رو بد زده و اتفاقا اگه در چارچوب می بود حتما گل میشد به خاطر قوس عجیبی که توب داشت اصلا والدز سر جای خودش وایساده بود.
    دوما این چه مقایسه ای هست آخه . زیدان یه اسطوره بود که شما شاید هر 30 سال یک بار نمونش رو می بینی بعد میای با رونالدو مقایسه می کنی ... رونالدو در کنار تک روی ها یا اخلاق نه چندان جالبی که داره از نظر فنی در بالاترین سطحه و هر مربی آرزو داره کسی مثه رونالدو که از همه زودتر میاد به جلسات تمرین و دیرتر از همه میره تو تیمش باشه و خصوصیت های خودش رو داره ولی چیزی که مصلمه رونالدو زیدان نیست.

در آخر اگه ممکنه بگو که بعد از رفتن دل بوسکه از تیم که همه ما رو ناراحت کرد شما طرفدار چه تیمی هستی؟
    Last edited by City 17; 16-08-2011 at 17:58.

6. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

مهرداد عزیز، شما هم بهتره این تعصب روی مسی رو کنار بزنید!
    اینقدر بزرگش کردید که گل خالی هم بزنه، میگید "چه هوشی داره!"
    ضربه آخرش خوب و پرسینگ عالی بود اما بقیش رو که ار اصلی بود، مدافعین رئال انجام دادن که!
    درباره گل ویا هم شاید بازم بتونه گل کنه اما به اون زیبایی نمیشه دیگه!
    توپ انگار کامپیوتری تنظیم شده بود! قشنگ از رو دستای ایکر که رد شد، اومد پایین!
    احمد جان عزیز الان تو این پستت تعصبت کمتر شد و یه دلیل شاید درست و یا نادرست ولی منطقی راجب گل مسی گفتی ولی تو اون پستت گل مسی رو ارجاع داده بودی به نورافکن و آفتاب و چشم بازیکنان
    راجب گل ویا هم اگر اینجور باشه باید برا هر گل کریس که بازیش رو هم به شخصه دوست دارم باید بگیم گل قشنگی زدا ولی دیگه نمیتونه به این قشنگی بزنه و بازهم اگر زد هی همین جمله رو تکرار کنیم...
    موفق باشید.....

8. 2 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ببینید دوستان من یه نکته ای رو بگم
    هر کسی که فوتبال بازی کرده باشه(حالا در هر حدی) میدونه که جایگیری خیلی خیلی مهمه (ایرادی که همش از بنزما میگیرن) و این به هیچی برنمیگرده جز هوش بازیکن

رائول که چندین سال خط حمله رئال رو بیمه کرده بود و همه ازش به بزرگی یاد میکنن خیلی از گلهاشو به همین سبک زده (همینطور نیستلروی و رونالدوی برزیلی)
    همون موقع هم یه عده میگفتن رائول با مفت خوری و اینجور صحبتها گلهاشو میزنه

بحث گل مسی هم همینه
    جاگیریش بین 3-4 تا رئالی طوریه که بهترین استفاده رو میکنه
    همه گفتن پپه لیز خورد ولی در اصل پپه با یه نیمچه تنه مسی افتاد رو زمین
    و مسی توپ رو درست از زیر دست بهترین دروازه بان جهان گل کرد

حالا نمیدونم دیگه این گل چه ربطی به نور افکن و ... داره

در کل این نظر منه و یه عده ممکنه فقط اشتباه دفاع رو عامل گل بدونن
    تو همین بازی بارساییها از این اشتباه ها زیاد داشتن (والدس ، آبیدال و...) اما مهاجمای ما (رونالدو ، بنزما و دی ماریا) نتونستن استفاده لازم رو ببرن(بر خلاف مسی)
    با این حساب مسی خیلی خوش شانسه که تو 5 بازی 7 تا گل بهمون زده!
    نمی دونم چرا واسه بعضی ها مرغ همسایه غازه...

عزیز در اینکه مسی بازیکن زرنگیه شکی نیست...ولی دلیل نمیشه همه چیو به زرنگیش ربط بدیم...رو این گل تاثیر شانس خیلی بیشتر از زرنگیشه...هم خدیرا توپو قشنگ پاس داد بهش...هم پپه لیز خورد...بعدشم فقط یه دروازه بان بود

شما هم مثل خیابانی میگی ببین یکی..دو تا..سه تا با دروازه بان 4 تا رو دریبل کرد!! یعنی تا شعاع 3 متریش هرکی بود رو جزو دریبل شده ها حساب کرده!!

حالا من سوال کنم...اگه یه کدوم از پپه یا خدیرا اشتباه نمی کردن...مسی با آی کیو 200 هم می تونست گلش کنه؟!

10. 7 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

آقا این عکس فوق‌العاده است !!‌

ببخشید اگه تکراری بود، ولی نتونستم جلو خودمو بگیرم : دی
    دم عکاس و مورینیو گرم ...

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیش خوان برجسته:

مورینیو کلید را در دست دارد

دیگر پیش خوان ها:

فرمول : با بازی سرعتی و پرس ، ریتم بارسا را برای 75 دقیقه از بین برده بود

مو به خاطر بد شانسی تیمش افسوس میخورد و مطمئن است در نیوکمپ برنده خواهد شد

گواردیولا و بارسلونا مطمئن هستند که در نیوکمپ میتوانند برنده جام باشند

دی استفانو : "ما شاهد افت بارسلونا هستیم ؟"

سسک : "این مهم ترین رویداد زندگی من است"

35.000 هوادارا در مراسم معارفه او در نیوکمپ حضور پیدا کردند

پیش نمایه آ.س:

پیش خوان برجسته:

"مالکیت توپ کاملا در اختیار ما بود"

دیگر پیش خوان ها:

بنزما از نکات مثبت ال کلاسیکو می گوید

"من درک می کنم که مورینیو از من چه انتظاری دارد"

سسک : "این مهمترین رویداد زندگی من است"

13. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sepehr2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

بیلسا :" چرا نتوانیم رئال را شکست دهیم ؟"

مرجع خبري رئال مادريد : مارسلو بیلسا ، مربی اتلتیک بیلبائو ، برای اولین بازی رسمی فصل تیمش در این فصل آماده می شود . مربی آرژانتینی ، باید در بازیهای لیگ اروپا برابر ترابوزان اسپور قرار گیرد .
    اما پس از این بازی ، تیمش باید به برنابئو برود تا مقابل رئال مادرید خوزه مورینیو بازی کند . بیلسا در مصاحبه با روزنامه شیلیایی "لاترسرا" گفته است :" چرا نتوانیم در برنابئو برنده شویم و رئال مادرید را شکست دهیم ؟

پیشنهاد 45 میلیونی آبراموویچ برای نیمار

مرجع خبري رئال مادريد : مالک چلسی سخت به دنبال خرید نیمار برزیلی است . میلیاردر روسی مجذوب این ستاره 19 ساله شده و به گزارش روزنامه انگلیسی دیلی استار ، حاضر شده که پیشنهاد 45 میلیون یورویی برای این بازیکن که مد نظر رئال مادرید است ، بدهد .
    چلسی ، رئال مادرید را در راه خرید نیمار داسیلوا تنها نمی گذارد . پس از یک تابستان پر از شایعه ، از انگلیس خبر می رسد که رومن آبراموویچ ، مالک باشگاه لندنی ، می خواهد که رویای مربی خود ، آندره ویلاش بواس را به واقعیت نزدیک کند .
    به همین علت آبی ها حاضر شده اند که برای خرید بازیکن سانتوس ، پیشنهادی 45 میلیون یورویی بدهند ، رقمی که مشابه پیشنهاد رئال مادرید است .
    روبرتو دی ماتئو ، دستیار ویلاش بواس ، بازی دوستانه نیمار برابر تیم ملی آلمان را دیده است و به همین علت چلسی حاضر شده که پیشنهادش را از 35 میلیون به 45 تا افزایش دهد

15. این کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

گالیانی :" بازگشت کاکا یک راه غیرممکن است "

مرجع خبري رئال مادريد : آدریانو گالیانی ، نایب رئیس میلان ، بازگشت کاکا را "یک راه غیرممکن " خواند اما افزود که "می توانست زیبا باشد . "
    او در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت :" کاکا یک مسیر غیرممکن است . بازگشتش به میلان می توانست زیبا باشد اما نمی تواند دست از رئال مادرید بکشد چرا که به علت این که تابعیت ایتالیایی دارد ، باید مالیات بالایی بپردازد . "
    گالیانی ادامه داد :" فکر کردن به این که کاکا به میلان برگردد برایم تکان دهنده است اما این کار هزینه خیلی بالایی دارد . "
    در این باره که زمانی در فکر خرید تیاگو آلکانتارا بوده اند گفت :" با وکیلش صحبت کردم اما بارسلونا قصد فروختنش را ندارد . "

شایعات در ایتالیا : اینتر به دنبال دی ماریا و هیگوائین

مرجع خبري رئال مادريد : دو هفته پیش از اتمام فصل نقل و انتقالات ، همچنان شایعات متفاوت به داغی مطرح می شوند . بخش زیادی از این شایعات مربوط به باشگاه اینتر میلان است که احتمالا تغییرات زیادی در این مدت در تیمشان ایجاد خواهد شد شد . حالا مطلوعات ایتالیا گزارش داده اند که آنها گونزالو هیگوائین و آنخل دی ماریا ، دو بازیکن آرژانتینی رئال مادرید را مد نظر خود دارند .
    در واقع این باشگاه ایتالیایی علاقه زیادی به این دو بازیکن دارد . با توجه به نهایی شدن پیوستن اتوو به آنژی آنها یک مهاجم می خواهند که به گزارش کوریره دلوا اسپورت ، گزینه اصلی آنها هیگوائین است و ماسیمو موراتی هم حاضر است که برایش 25 میلیون یورو بپردازد .
    در مورد دی ماریا نیز در صورت رفتن وسلی اشنایدر ، اینتر در صدد تقویت خط هافبک خود بر خواهد بود . فصل خوب ال فیدئو در رئال مادرید باعث شده که نگاه های زیادی به او جلب شود و به گزارش گاتزتا دلوا اسپورت ، اینتر حاضر شده که برای بازیکنی که رئال برایش 36 میلیون یورو پرداخت ، پیشنهادی 25 میلیونی بدهد .

17. این کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

شرطهای عجیب نیمار:پورشه و پدر روحانی خودم را می خواهم!

نیمار 19 سال دارد و طبیعی است که رفتارش به سان بچه های جوان باشد

سایت گل - پس از یک تابستان مملو از شایعه ، کم کم به نظر می رسد که نیمار به رئال مادرید خواهد پیوست . شواهد حاکی از آن است که این بازیکن در ژانویه به رئال می پیوندد که البته در راه این انتقال درخواست های جالب و نامعمولی نیز خواهدداشت .این شروط سوژه های مناسبی یربای نشریات بین المللی هستند تا درباره پدیده جدید فوتبال جهان بنویسند.

نیمار 19 سال دارد و طبیعی است که رفتارش به سان بچه های جوان باشد .اما همه جوانی او فقط در مدل موی خاصی که دارد خلاصه نمی شود.
    این بازیکن برای پیوستن به رئال مادرید چند شرایط گذاشته است . یکی از شرایط ، خرید پورشه پاناماراست یا این که والدینش بلیط های نامحدود برای تردد میان برزیل و اسپانیا داشته باشند .
    او همچنین خواستار اجاره یک خانه برای پدر روحانی اش در مادرید شده است . او یک فرد مذهبی است و به این امور توجه زیادی دارد.
    پس شرایط مخصوص نیمار را با هم مرور می کنیم: پورشه و پدر روحانی!

19. 2 کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •