چه مقدار اطلاعات درست هست تو این پست !!!!
Batman و EA و ...![]()
Batman و EA و ...![]()
اههه مگه میشه؟
آخه بتلفیلد رو یک بار هم به زور تمام میکنن از خستگی حالشون از سیستمشون بهم میخوره..
مگه MW هستش که 20 بار از اول بازی میکنی و خسته نمیشی؟
گفتم که جمله بندی درست نشد...![]()
حالا خوب شما دوست عزیز گفتید تو جمله بندی اشتباه کردید.دوباره یکی از فنهای بتل امده میگه:
Batman و EA و ...![]()
شما هنوز فکر میکنی این بازی دنباله bc2 هست ؟
بتلفیلد 2 سال 2005 اومده الان هم شماره 3 !
- بتل فیلدو صد بارم بازی کنی اصن تکراری نمیشه ،MW3با این گرافیکش همون یه بار بسه ،میزنه تو ذوقه ادم خداییش!
یه چیزی که من متوجه نمیشم اینه که چرا بعضیا خودشونو میکشن که بگن بتل بهتره.اصلا شما واسه چی بازی میکنین.مگه نه برای اینه که از بازی لذت ببرین.خوب خودتون برین هردوشونو بازی کنین ببینین کدومش بهتره هیجان انگیزه لذت بخشه.
یه عده دارن اون سر دنیا بازی میسازن و پولشو به جیب میزنن یه عده ای اینجا که کلا هیچ سودی از طرفداری از یه بازی نمیبرن میان شدیدتر از خود سازندگان بازی از بازی طرفداری میکنن.آخه چی به تو میرسه خودتو میکشی.
![]()
اگه اینجوری حساب کنی ،اره درسه ولی هیچ شباهتی ب هم دیگه نااارن!
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
همین حرفای تحقیر امیز شماو.....ک تحریک میکننن فنای دیگرو دیگه ،الان این لاین آخر حرفت باعث میشه همینجوری ادامه پیدا کنه.....
ما ضعف خالی نمیکنیم،ضعفای....بیخیخی!
دقیقا
اینا نمیخوان قبول کنن که بازی رو باختن !!!!!!
واقعا درک حقیقت اینقدر سخته ؟!!!
دیگه نخواستم spam بزنم ولی خداییش حرفت اصلا قابل قبول نیست...
singleplayer بتلفیلد رو همه میدونن و همه قبول کردن که آشغاله...
و این بازی فقط بخاطر مالتیش هست که طرفدار داره...
شما برو تمام سایتهای گیم رو بخون و به همین که گفتم میرسی...
تنها چیزی که این بازی داشته آنلاینش بوده...
شما تازه بعد از اینکه single player رو از MW3 تمام میکنید 2تا mode دیگه بازی رو شروع میکنید که هر کدوم واسه خودش دنیایی داره...
Last edited by plsboy; 10-11-2011 at 14:06.
من این صفحاتی که بحث شده بود رو خوندم همرو فقط سر امتیاز و امتیاز کاربران سایت ها و .. غیره بحث کرده بودین!ما ضعف خالی نمیکنیم،ضعفارو میگیم
فقط یه ضعفی که دیدم گفتین مشکل گرافیک بود + تکراری بودن گیم پلی(!)
این گیم پلی رو من دیگه حالم بد میشه از شنیدنش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)