تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 167 اولاول ... 4888949596979899100101102108148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اساتید لطفا منو راهنمایی کنید
    من دنبال یک تلویزیون با سقف قیمت 4 میلیون تومان هستم که با توجه به فضای کوچک اتاقم نمیخوام از 42 اینچ هم بزرگتر باشه
    کلا به نظرتون بهرتین تلویزیون 42 اینچ تا سقف قیمت 4 میلیون الان تو بازار چی هست؟مهمترین ویژگی تلویزیون هم برای من کیفیت مناسب تصویر هستش
    و زیاد اهل گیم نیستم فقط میخوام تلویزیونی که معرفی میشه بهترین کیفیت تصویر رو داشته باشه
    بازم مزسی از کمکتون

متاسفانه تولید کننده ها بهترین تلویزیون هاشونو در سایزهای بالای 50 تولید میکنن (من نمیدونم چرا اینکارو میکنن و چه بیماری روانی ای دارن! گناه من چیه که از یک طرف تلویزیون پاناسونیک Zt60 رو میخوام و از طرفی مایل نیستم تلویزیونم اندازه ی یه استخر باشه؟!!!!)
    بهترین کیفیت تصویر در تلویزیون های سایز 42 اینچ مربوط به پلاسمای پاناسونیک مدل ST60 هستش. که متاسفانه هنوز وارد بازار ایران نشده؛ شما یا باید صبر پیشه کنی یا اینکه اگه الان میخوای بگیری یه دونه پلاسمای سامسونگ 43 اینچ مدل F4850 یا E4850 بگیری (بدون گارانتیش میشه E450 و F4500 ) من باشم صبر میکنم چون بزودی پلاسماهای 2013 پاناسونیک وارد بازار بانه میشن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون فقط من بیشتر ال ای دی مد نظرم هست در بین ال ای دی ها پیشنهاد ویژه ایی دارید
    ضمنا ایکون تشکر من مهو شده نمیتونم تشکر کنم
    Last edited by farshidfx; 27-12-2013 at 00:03.

داره خودمونی میشه KATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ARIA LAND

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی میدونه تلویزیون sony 40hx850 به بازار ایران اومده یا نه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

متاسفانه تولید کننده ها بهترین تلویزیون هاشونو در سایزهای بالای 50 تولید میکنن (من نمیدونم چرا اینکارو میکنن و چه بیماری روانی ای دارن! گناه من چیه که از یک طرف تلویزیون پاناسونیک Zt60 رو میخوام و از طرفی مایل نیستم تلویزیونم اندازه ی یه استخر باشه؟!!!!)
    بهترین کیفیت تصویر در تلویزیون های سایز 42 اینچ مربوط به پلاسمای پاناسونیک مدل ST60 هستش. که متاسفانه هنوز وارد بازار ایران نشده؛ شما یا باید صبر پیشه کنی یا اینکه اگه الان میخوای بگیری یه دونه پلاسمای سامسونگ 43 اینچ مدل F4850 یا E4850 بگیری (بدون گارانتیش میشه E450 و F4500 ) من باشم صبر میکنم چون بزودی پلاسماهای 2013 پاناسونیک وارد بازار بانه میشن
    مرسی از راهنماییتون فقط من بیشتر ال ای دی مد نظرم هست در بین ال ای دی ها پیشنهاد ویژه ایی دارید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان من امروز یه ال ای دی سامسونگ UAF5570 AMSH گرفتم وهنوز پلمپه .تو مشخصات فنی اش نوشته وای فای دانگل داره..میخواستم ببینم دانگل یعنی چی؟ و آیا میتونم با وایرلس ای دی اس ال خونه به تلوزیون وصل بشم یانه؟ مدل 5590 نوشته بود وای فای داخلی داره ولی موجود نبود..میخوام ببینم اگه نمیتونم به نت وصل بشم برم تا پلمپه پس بدم اینو...راستی 2300000قیمتشه و نوشته اسمارته..نمیدونم مدل خوبی گرفتم یانه من میخوام به راحتی وبگردی کنم باهاش..اگه میشه راهنمایی کنید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان من امروز یه ال ای دی سامسونگ UAF5570 AMSH گرفتم وهنوز پلمپه .تو مشخصات فنی اش نوشته وای فای دانگل داره..میخواستم ببینم دانگل یعنی چی؟ و آیا میتونم با وایرلس ای دی اس ال خونه به تلوزیون وصل بشم یانه؟ مدل 5590 نوشته بود وای فای داخلی داره ولی موجود نبود..میخوام ببینم اگه نمیتونم به نت وصل بشم برم تا پلمپه پس بدم اینو...راستی 2300000قیمتشه و نوشته اسمارته..نمیدونم مدل خوبی گرفتم یانه من میخوام به راحتی وبگردی کنم باهاش..اگه میشه راهنمایی کنید
    دوست عزیز
    دانگل وسیله ای است شبیه فلش مموری که به یکی از درگاههای USB در پشت تلویزیون تان وصل می شود و به وسیله آن می توانید به صورت وایر لس به دیگر دستگاههای وایر لس مانند لپ تاپ و موبایل و مودم وصل شوید و آن سیستمهای که وای فای داخلی دارد از قسمت منو شبکه قابل دسترسی است و فعلا سری F برای مدت محدود نمی توانند از اسمارت هاب استفاده کنند ولی از برورز آن برای وبگردی می شود استفاده کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بله. توی بانه موجوده به فیمت 3600

8. این کاربر از saeid_61u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ARIA LAND

پيش فرض

بله. توی بانه موجوده به فیمت 3600
    تهران نیست ؟ اگه هست چنده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تهران نیست ؟ اگه هست چنده ؟

قاعدتا باید باشه. نمایندگی های سونی توی جمهوری مراجعه کنین. قیمت انواع گارانتی دار تلویزیون حدود 500 تومن تا 1.5 میلیون تومن گرانتر از نوع بدون گارانتیشه

11. این کاربر از saeid_61u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ARIA LAND

پيش فرض

قاعدتا باید باشه. نمایندگی های سونی توی جمهوری مراجعه کنین. قیمت انواع گارانتی دار تلویزیون حدود 500 تومن تا 1.5 میلیون تومن گرانتر از نوع بدون گارانتیشه
    به نظر شما در مورد تلویزیونهای sony خرید از تهران با گارانتی معقول تره یا خرید از بانه با قیمت کمتر و بدون گارانتی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •