سلام
دوستان نرم افزار یا اموزشی می شناسید که کانکشن اینترنت در یک زمان معین کانکت شود و به اینترنت وصل شود تا دانلود منیجر دانلود را شروع بکند
باتشکر
سلام
دوستان نرم افزار یا اموزشی می شناسید که کانکشن اینترنت در یک زمان معین کانکت شود و به اینترنت وصل شود تا دانلود منیجر دانلود را شروع بکند
باتشکر
بفرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من از سه شنبه هفته گذشته درخواست سرویس مخابرات کردم ولی تا الان که هنوز رنژه نشده درضمن به من گفتن که خط شما pcm هست واسه همین مدت بیشتری طول میکشه تا رانژه بشه کسی تا حالا خط pcm رانژه کرده حداکثر چقدر زمان میبره چون تا الان 5 روز گذشته ولی هنوز چراغ ای دی اس ال خاموشه چند روز دیگه باید صبر کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درضمن به من گفتن که pcm شما مثبت هست و تو سایخ مخابرات هم که میرم میزنه در دست اقدام
Last edited by omidtb; 20-01-2013 at 13:07.
چه سرویسی گرفتی ؟
بعثت 6 ماهه
راستی امروز زنگ زدم مرکز فرشجی گفتم که این خط ما کی از پی سی ام خارج میشه گفتم که از پی سی ام خارج شده و تا 2 روز دیگه اینترنت تون وصل میشه کلی خوشحال شدم
فقط یه هفته طول کشیده که. برو خدا رو هم شکر کن انقد زود کارتو راه انداختن. من تیر 90 تقاضا دادم، آخر آذر وصل کردن
بچه های مخابراط اینترنت شما هم حدود ساعت3 قطع بود؟چون گفتن کلی قطع بوده؟
فکر کنم من چون مستقیم از خود مخابرات ای دی اس ال گرفتم اینقدر زود کارم راه افتاد احتمالا شما میخواستین از شرکت غیر مخابرات سرویس بگرین
خیر. منم از خود مخابرات سرویس گرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)